Любовни истории

Българка, влюбена в турчин..

Сподели
Здравейте, аз съм българка на 15г., Казвам го, защото мъжа, в когото съм влюбена е турчин на 37 години е .. Преди да почнете да ме съдите, ме изслушайте. Аз въпреки че съм българка, винаги съм обичала турците И всичко турско, незнам защо .. Слушам предимно турска музика .. Сигурно повечето хора ще ме намразят, ще кажат ‘’Те са ни поробили, извършвали са толкова зверства ..’’ Знам и аз чувствам ненавист към точно тези турци, но какво общо имат те със сегашните, това че са от една народност, не определя човека, нито характера .. както и да е, искам да попитам дали според вас е нормално да споделя с родителите си, те мразят, не, те ненавиждат турците ... Ще ме изселят от вкъщи, ако разберат, а и възрастта ... Просто не ми се мисли .. Познаваме се от 3 години,от 1 година и нещо сме заедно..
Въпреки че той има жена и дете.. Не е искал секс, ако мислите, че заради това е с мен, не е така, той всеки ден доказва колко ме обича и колко държи на мен мисли да се разведе, да заведе дело, за да вземе детето ... после не знам, говорили сме какво ще правим, но не сме решили .. Мислим да избягаме, защото предпочитам да не опитваме излишно да получим разбиране от родителите ми .. Той каза, че ако трябва ще отиде да говори с баща ми ... но аз мисля, да избягаме ... не знам къде, знам само, че ще сме заедно .. Той е адвокат, има сериозни доходи, но и да беше беден пак щях да го последвам навсякъде. Мислехме си за Турция, той има къща там. Аз знам горе долу турски от него.. Сигурно ще им е мъчно на родителите ми, но щом не ме подкрепят ... няма друг начин, никога не съм чувствала нещо толкова истинско, силно. Ако трябва ще се оженим щом се разведе, ще гледам детето .. Всичко ще направя ... посъветвайте ме правилно ли ще постъпя, ако следвам сърцето си или пък трябва да послушам разума си?..

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

  • #3 от Жена 30.12.2013, 14:51 Ми като го обичаш толкова много, тегли една майна на всички и всичко, и си карай живота с него :)
  • #2 от Мъж 26.12.2013, 12:37 Мда... не е толкова проблем, че е турчин... ама разлика 22 години, ти си само на 15... замисли се малко, изчакайте, па тогава правете, каквото ще правите.
  • #1 от Жена 26.12.2013, 11:59 Не се заробвай от сега момиче!! Прекалено си малка за да можеш да разсъждаваш трезво. Той е на 37 год. има си жена, дете! Ти знаеш ли турците как се отнасят с жените си?! Според мен трябва веднага да кажеш на родителите си и да стоиш далече от него! Имаш време за "голяма" любов!