Любовни истории

Искам той да бъде щастлив

Сподели
Здравейте ! Запознахме се с едно момче преди време, станахме приятели, споделяхме си, давахме си съвети един на друг, помагахме си - бяхме приятели. Когато се запознахме си имаше приятелка, караха се не вървяха нещата-аз му помагах относно връзката му, но доколкото е редно, те скъсаха, защото тя си играеше с доверието му. След година започна нова връзка, сега вече 6 месеца са заедно, но 3 месеца са разделени и си контактуват по скайп, защото той работи. Аз спрях да контактувам с него, за да не му създавам проблеми с момичето, но това момиче някак си не е това, което той търси, скоро го разбрах - рано или късно пак ще бъде разочарован. Но няма как да му кажа, не знам как ще реагира, за това, нямам нужните доказателства, за да повярва не на любимата си а на мен, въпреки че връзката още не им е толкова стабилна. Какво ли ще си помисли? Опознах го добре, знам какво цени, но нямам право да провалям нещата:( Много се привързах към него, въпреки че не контактуваме вече. Страх ме, той е толкова нежен и добър, страх ме е да не го разочароват отново. Защо изпитвам този страх, да не би да се влюбвам в него? Остава ми само да се моля на БОГ да го пази.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Мъж, 27 години 26.09.2017, 16:52 Имах подобна приятелка. Всичко си споделяхме, всеки си маше връзка. По едно време останахе сами. Отидохме на дискотека, пийнахме и отидохме у тях. Хилехме се на всичко. Казах, че ще и правя френска. Тя се нави. И от френската премина в секс. На сутринта се разбрахме, че ще си остане тайна.
  • #1 от Анонимен 24.08.2015, 17:56 Със сигурност не му признавай какво чувстваш или какво мислиш за приятелката му. Ще има точно обратния ефект. Изтърпи докато се разделят или другия вариант е да се опиташ да се сближиш с него в романтичен смисъл. Флиртувай и т. н. Или ще те отреже при което може да му кажеш че не те е разбрал правилно или ще се получи нещо. Успех