Любовни истории

Той е 15г. по възрастен

Сподели
Здравейте, надявам се да ми олекне, като споделя и получа коментари, тъй като не съм споделяла с никой. Аз съм момиче на 25г. , имам перфектен приятел, с когото сме заедно от 2 години и се разбираме чудесно. Но, винаги има едно "но", от 3 месеца започнах нова работа. Там срещнах М. , които не излиза от главата ми последния месец. Той е женен, с две деца и е 15г по голям от мен, попринцип никога не бих си и помислила, че може да ми хареса такъв мъж, тъй като е съвсем различен от моя тип мъже. Той обаче ми влезе под кожата, има уникално чувство за хумор, умен е и постоянно научавам нови неща от него в сферата, в която работим. През последната 1 седмица имам чувството, че той усеща че изпитвам привличане, въприки че всячески се опитвам да го избягвам и да нямаме близък контакт. Работата обаче е такава, че не го позволява и когато работим в екип с него, постоянно ми излизат мръсни помисли, а когато ме докосне той, направо настръхвам. Онзи ден седях на бюрото и вършех нещо, той се наведе до мен и усетих дъха му в ухото си, както и аромата му -направо полудях, исках да му се нахвърля. Положението стигна зо там, че когато правя секс с приятеля ми, започнах да си представям М. Тази сряда ше излизаме на бар с колегите и М. ще е там по всяка вероятност, тъй като постоянно ми обяснява как ще се надпиваме със шотове... Страх ме е, че ако се напия няма да се овладея и ще го целуна и затова няма да ходя най-вироятно. Незнам какво да правя вече, работата ми харесва, колегите са невероятни, но когато виждам М. всеки ден, полооението става все по сериозно. Обмислям да напусна, но нз ще си намеря ли работа, която така да ми допада и колеги с които да се разбираме така добре. Помагайте със съвети. Благодаря ви!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (5)

  • #5 от Мъж, 35 години 08.09.2020, 13:44 Интересно е положението ти. Имаше един предишен коментар, че явно нещо не е наред със сегашния ти приятел. Не знам какво да те посъветвам. Щом те привлича и това ти харесва, защо пък да не се изчукате. Ако се получат нещата след това, значи всичко е наред. Това, че е с 15 г. по-голям не би трябвало да е пречка.
  • #4 от Мъж, 49 години 10.05.2020, 07:14 Не си разваляй връзката с твоя приятел. Този мъж ще те изчука няколко пъти и ще те зареже. Не падай до ниво любовница, втората, другата.... Вярно, че изкушението е голямо и трудно се издържа да не му се отдадем, но помисли струва ли си за едното чукане да си навлечеш толкова проблеми.
  • #3 от Жена, 24 години 24.04.2020, 14:04 Да, и аз съм в подобна ситуация, но едно ще ти кажа щом си привлечена от друг мъж, значи връзката куца, нашата куца сексуално, което ме подтиква да си го търся от друг. А Децата и семейството не си ти човека, който трябва да се притеснява, ако се стигне до секс, вината няма да е само твоя.
  • #2 от Жена, 28 години 02.07.2017, 15:04 Момиче забрави този М и обърни внимание на приятеля си, не разваляй семейството на човека както и твоята 2 годишна връзка, ще си я градила за нищо.
  • #1 от Мъж, 35 години 28.06.2017, 07:34 Авторке та ти не си на 15г. а на 25г. какво семейство би създала ако на каквато и работа да си има по един такъв мъж? И би ли се запитала какво ще стане с неговото семейство и двете му деца? И не на последно място как би се почувствала ако някоя друга жена постъпи така както ти си мислиш с твоя колега с твоя мъж? Мисля си че всичко е в главата и във възпитанието мисля си ако му кажеш на твоя колега какво мислиш то на 90%би те изчукал така че си помисли какво искаш като цяло