Истории от работното място

Сексуално насилие на работа

Сподели
Аз съм семейна жена на 43 г., дълго време бях без работа, от провинциален морски град съм. Имам много приятели, благодарение на тях засега се справям с трудностите,но от 2 г насам приятел, за когото приемах и го уважавах само и единственно като приятел, ми обърка живота много. Направи ми услуга, но ме използва и сексуално, за което се чувствам ужасно срамно и неудобно, а и с жена му сме приятелки, но ме е срам да я погледна в очите, а камо ли сина му. И така преди 2 г. този мой приятел ме уреди на много хубава работа в голяма фирма и добре платена, той там е в отдел продажби, на 34 г семеен, много странен, но го уважавах и страшно се зарадвах. Запозна ме с управителя-мениджър, хубав господин на 50 г. В началото много се стараех, работата ми допадна, но след 2 месеца подразбрах че управителя ме харесвал много. Колежките ми намекваха, аз не го приех насериозно, но веднъж ме извика в офиса му, и ми обясни нещо, че съм допускала системни грешки в работата. Било много лошо и ще се наложи да ме накаже, питах го, но не ми каза какви грешки, извиних се, в този момент влезе Ники, нашия семеен приятел и заслуша разговора. Изведнъж ми бе пояснено, че наказанието ще е ако му се отдам сексуално. Адски се смутих, стана ми неудобно и то пред Ники. Отказах разбира се, но той стана и ми поясни, че може да остана без работа. Пак се извиних, а той ме сграбчи за задника и ме заопипва безсрамно, аз се задърпах, но за моя огромна изненада Ники също стана и той ме заопипва. Потънах от срам, молих ги да спрат, но те не спряха. Оттогава и двамата искат неангажиращ секс с мен или само минети или само масаж на пениса, от което всеки път изпитвам срам и адско неудобство. Не смея да отказвам, но и им показвам че ми е срамно. А от Ники изпитвам 3 пъти по голям срам, което ме обърква. Карат ме да върша безумни перверзии и едва издържам. Не знам как да постъпя.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (11)

 • #11 от Bellamy (Изпрати съобщение) 03.10.2017, 09:35 Здравей, от какво те е срам, та ти вече си тяхната играчка, както пишеш, това ти и харесва, продължавай да се ебеш, давай им навсякъде, ,може и бонуси да пикучиш, ако си моя приятелка, ще те пъсна на пет, и ще те гледам как ебат, после си чао. що за курва си, и се оплакваш, лапаш го на дъртаците, а се дърпаш, смело еби се
 • #10 от Анонимен 12.05.2017, 08:55 Или ще напуснеш работа или ще се оплачеш на някой за да ти помогне. А най доброто е да си силна жена казваш не и си тръгваш. Или ги запиши на телефона и отиди се оплачи за насилие и си търси правата ще вземеш и пари. Или ще си правят кефа с теб и ти ще си се срамуваш ще те разправят тук и там.
 • #9 от Жена, 53 години 25.05.2016, 15:20 Ами прави секс с тях разбира се. А най-добре да те чукат едновремнно. Хем ще си запазиш работа, хем ще си правиш кефа. Ако гълташ и даваш в ануса, което не се съмнявам, че ще ти хареса, ще те повишат непременно. Това са си нормални работи, защо пък перверзии. Спорде мен ти харесва и те е срам, а те се възбуждат още повече от това. Пиши подробности как те ебат.
 • #8 от Мъж, 33 години 30.06.2015, 15:17 Авторке, какво стана, още ли работиш в тази фирма?
 • #7 от Мъж, 45 години 15.04.2015, 17:12 Продължавай да лапаш чурки и хич дан ти пука на сливата... освен, ако не си мераклийка да начешеш и нея. Иначе сексуалния тормоз е толкова разтегливо понятие, че пред него дъвката и локума са като гранит
 • #6 от Мъж, 43 години 21.02.2015, 14:23 И двете са измислени - просто си личи като ги пишат мъже
 • #5 от Мъж, 38 години 12.02.2015, 23:37 То не се разбира дали те ебът или не. Мисля, че си много перверзна и те е страх да си признаеш пред себе си, че ти се плаче за здрав хуй. Това, че ти е срамно още повече те възбужда и ти харесва чужди ташаци да плющят по дупенцето ти.
 • #4 от Жена, 40 години 07.02.2015, 01:17 Само че за разлика от историята на Илияна (написана от мъж) тази история е истинска.Мъжете незнам дали долавят огромната разлика.Тук няма первезни описания на това точно как се случват нещата,а има зов за помощ.Аз мисля че ако се обадите в полицията,само ще останете без работа.Ако се обадите в господари на Ефира,ще трябва да понесете срама от това че всички ще разберат.Ако можете търсете си друга работа и като си намерите,тогава се обадете на Господари на ефира,за да не останете без доходи ,незнайно до кога.И ако може там да е анонимно,погрижете се за доказателства предварително-запис на разговор например (става лесно ако имате смартфон) и снего по късно отидете в полицията.Но си подсигурете друга работа или доходи.
 • #3 от Мъж, 33 години 21.01.2015, 20:39 Тази история е много сходна с една друга изповед в този сайт - историята на насилваната счетоводителка Илияна.
 • #2 от Мъж 21.01.2015, 08:04 Жалба в полицията или Господари на ефира. Не им позволявай да използват страха ти.
 • #1 от Мъж, 26 години 20.01.2015, 10:31 Не разбрах - цепят ли те или само искат да те цепят? Не става много ясно... Най-добре подай жалба в полицията, те разчитат, че те е страх и нищо няма да предприемеш и се възползват