Истории от работното място

Да се харесате с шефа

Сподели
Здравейте,
Преди 7 месеца приключих 10 годишна връзка. Особено първите месеци след раздялата бяха кошмарни предвид факта, че имаше много спорове и циркове относно общото дете. Месец преди да взема това решение започнах нова работа. Колегите са страхотни, шефа също, за моя радост попаднах в среда, в която служителите държат изключително на екипността и добрите взаимоотношения. Незнам как се случи, може би заради разбирането и дори помощтта понякога често пъти започнах да се замислям за страхотните човешки качества, които притежава шефа ми. Отначало си удрях по един шамар мислено и си казвах, че сама се вкарвам във филм, че имам симпатии към него, просто защото съм в емоционален шок след раздялата, но напоследък нещата "загрубяват". Накратко ситуацията е следната: безспорно има привличане, имаме и интерес един към друг, ситуациите доказващи го вече станаха много. На работа поведението е изключително професионално, но опрем ли до групови излизания, защото с колегите сме и приятели... Вече не се издържа, сигурна съм, че и той се чувства по същия начин, но и двамата сме достатъчно разумни, за да знаем, че смесването на професионалния с личния живот не води до нищо хубаво. Поста ми вероятно звучи объркано. Не търся съвет, просто имах нужда да споделя. Имам нужда и от истински мъж до себе си, откривам мноого от качествата, на които държа точно в шефа ми, той е необвързан от доста време след дълга връзка като мен, но ситуацията не е благоприятна за развитието на връзка, флирт, авантюра и каквото и да е подобно отношение различно от професионалното...

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Анонимен 16.09.2018, 19:44 И при мен се получи нещо подобно с бившата ми бяхме разведени, но правехме редовно секс(защо ли се разведохме) докато не започна нова работа!
    И така до момента в който ми сподели, че е поела, каквото и да значи това члена на шефа... Причерня ми и я отрязах като с нож.
    После съжалих защото скоро пича-шеф я отсвири.
    След време бях готов да я деля и дори да я лижа след като друг е свършил в нея, но уви... !!!
    Явно жените след определена възраст не пропускат възможност да бъдат с различни мъже без разлика възраст, ценз и социален статус -важно да им е вътре във всичките им отвори!!!!
  • #1 от Мъж, 71 години 12.01.2017, 14:23 Привет само една думичка, а защо да не завържеш сериозна връзка. ТУК МОЖЕ ДА Е КЪСМЕТА И НА ДВАМА ВИ. ПОМИСЛИ.