Истории от работното място

Колегата флиртува. Ще стигне ли по-далеч?

Сподели
Здравейте. Имам нужда от мненията на мъжете (тъй като жените някак си нагаждаме нещата в розова светлина според желанията си)
Ситуацията е, че колегата флиртува. Аз отвръщам, харесвам го. Аз съм разведена с дете и той го знае. На мен не ми пречи, но не търся и нищо сериозно. По-скоро бих била с него ако и двамата го искаме и докато го искаме. Въпросъ е: Иска ли да се случи нещо, или просто си играе... намира се на приказка. Флиртовете са му от сорта на: "Аз към възрастен наш колега: Колегата не ми отакза кафе: Той: Че то на такава жена отказва ли се. И аз не бих ти отказала но не си ме карала нишо". "Искаш ли помощ? Такава крехка жена като теб. ".... и някоис откровено сексуален подтекст "Стой си. Приятно ми е да мина зад теб. " и други подобен род шеги... и малко невинни комплименти.
Ако съм сигурна, че ме харесва, аз бих направила нещо, но това, при условие, че не му падна в очите. Важно ми е да не изгубя уважението му с проява на инициатива!
Ако се реша аз да му предложа да излезем някой път, то трябва да съм сигурна, че ще го въприеме, че е зардаи самия него, а не защото така постъпвам по принцип. Не постъпвам така, но някои мъже като проявят интерес към тях и решават че е към всеки. Там ми е проблема. Не искам да бъда причислена в графаката "такава жена" от него, защото го и уважавам освен всичко останало и не искам да има лошо мнение за мен.
Та... споделете... доколко важи правилото, че ако един мъж има интерес ще те покани той? (нещата са така от около 3 месеца. ) Има ли изобщо изключения които чакат инициатива от теб, или всичко е просто чесане на его и не иска нищо от мен) ? Раздава го уж че няма приятелка, но се самоизтъква ( извърта дадена тема на секс, колко бил добър и т. н... T. e... може и да си има нод а пази този факт в тайна. Та... мъжете кажете... заслужава ли си аз да правя нещо, или да си трая и да го чакам него, има ли смисъл?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

  • #3 от Wi (Изпрати съобщение) 24.08.2019, 18:29 Прави му същите коментари и шегички от сорта: Ами на такъв мъж коя жена може да устои и му гледай сеира. Ако те харесва, тогава ще направи нещо. Ако само се намира на приказка, ще си трае...
  • #2 от Мъж, 40 години 15.03.2019, 19:46 Мисля, че е нерешителен.
    Случвало ми се е, прави първата крачка, но иска да е съвсем сигурен, че няма да го отблъснат.
    Поеми нещата!
  • #1 от Мъж, 74 години 01.03.2019, 16:32 Честита баба Марта, почти 90 процента съм сигурен, че иска да си поиграе с теб и до толкова-Така, че ти сама си вземи решението. Харесва ли ти прави си удоволствието. Не се интересувай от хорските приказки. Живей и обичай себе си -vinarsko