Истории от работното място

Струва ли си да влагам повече усилия в тази работа?

Сподели
Здравейте,
Работя от около две години и малко за голяма високотехнологична компания. Започнах с голямо желание и ентусиазъм въпреки, че отначало ми беше ужасно трудно, но усилията, които полагах не оставаха неоценени. След шестия месец изискванията към мен се увеличиха, тогава започнаха и първите по-сериозни забележки за някои неща, което може би е напълно нормално с нарастване на опита да нарастват и изискванията, но сякаш все още нещата бяха под контрол. Истинските проблеми започнаха през декември миналата година, когато все по често от прекия ръководител чувах репликата " Не мислиш", казваше, че работя неефективно и отделям много време за лесни неща, че не съм знаела нещо елементарно, при все че нещата се променят постоянно всеки месец, често и всяка седмица.
Все по-често имам усещането, че изобщо не разбирам от това, което работя и сякаш някои неща ги чувам за първи път.
За себе си ще кажа, че съм много емоционална, макар и да не го показвам. Също така, съм склонна да допускам грешки, които за нашата работа са много сериозни, дори и на пръв поглед да са някаква дреболия, като най притеснителното в случая е че не ги забелязвам, въпреки, че съм проверила работата си няколко пъти, положила съм всички възможни усилия нещата да са верни, но..... уви не са. Изглежда така сякаш съм претупала работата а само аз си знам, колко съм се постарала. Вероятно ми липсват качества. Естеството на самата работа е сложно. Непрекъснато има промени, които трябва да се следят и да се отразяват. Базата ни данни е под всякаква критика, имам усещането, че решавам главоблъсканица, докато стигна до това, което ми трябва. Като заплащане не е високо, не е ниско, фирмата предлага и добър социален пакет. Това обаче не компенсира целия стрес на който се подлагам. Все повече усилия ми коства за да изпълнявам служебните си задължения, а резултатът не е задоволителен.
Аз решение вече съм взела, чудя се само дали има смисъл да чакам още, при положение, че нещата надали ще се променят.
А според вас има смисъл да продължавам, така като ми четете историята, или е дошъл момента да си подавам молбата?
Благодаря!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Мъж, 30 години 31.07.2019, 12:47 Напускай, няма смисъл от излишно напрежение