Сподели
Преди 3-4 месеца бях коментирала историята на една майка, която е имала проблем със сина си, защото мастурбирал на нейните снимки. След моят коментар, една от читателките беше написала, че би било добре, да публикувам моят ''проблем'' като тема, защото, наистина има майки с подобен опит, но не го споделят с никой и това било ''публична'' тайна. Много бих искала да чуя мнението на други родители.
Този , ако бихме могли да го наречем така ''проблем'' съществува от 2-3 години, след като синът ми влезе в пубертета. Той е на 16 но е в инвалидна количка има проблеми при артикулиране на мисълта си. Живеем сами вече почти десет години. Аз го гледам и полагам максимални грижи нищо да не му липсва.Естествено аз го и къпя. Отначало ми беше много трудно да му задоволявам и тези ''пубертетски'' нужди (които са присъщи на почти всички младежи на неговата възраст), но се примирих, защото зная, че поне така, ще му доставя мъничко светлина и поне някакво удоволствие. Обикновено го правя само по време на къпането. Опитвам се, да разнообразявам ''техниките'' и ги комбинирам и с някой ''френски'' нещица. Не е страшно. Не съм го споделяла досега с никой, и ще ми е интересно, да чуя и другите майки. Само МОЛЯ без ругатни и обиди!!!! Благодаря

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (62)

 • #62 от Мъж, 35 години 06.01.2019, 15:38 Не разбрах в какво се изразява болестта на синът ви ? Може ли сам да се задоволява, да си направи чикия например ? Аз имам познати в инвалидни колички, дори съм ги водил на проститутк. Не виждам нищо лошо в това което правите, дори напротив - поздравявам ви ! Мен ако питате дори няма защо да изпитвате угризения, а направо да се насладите на всичко което може да ви достави удоволствие и на двамата ! На мен лично дори би ми било интересно да споделите как го правите и чувствата които изпитвате тогава. С удоволствие бих си поговорил с вас на всякакви теми. Ако желаете ме потърсете и не слушайте хейтърите, защото само вие си знаете през какво сте минали.
 • #61 от Анонимен 23.07.2016, 20:33 Всички подобни теми ги пускат 2-3 човека и ви „гледат сеира“. Дори да е истина историята, за това нещо може да се извика платена жрица, или ако липсват финанси някоя приятелка на майката може да го свърши! А НЕ МАЙКАТА ДА ЛАПА НА СИНА СИ!
 • #60 от Мъж, 33 години 21.07.2016, 17:26 1. не мисля че това което правиш за детето си, имайки в предвид че е инвалид (което доста хора забравят четейки и изказвайки се по темата), е неморално или грешно. това по никакъв начин не се различава от това да го нахраниш преоблечеш и...... т. н.
  пс: само родители с деца в неравностойно положение истински биха те разбрали. изключително е тежко да гледаш как детето ти страда, и всяка усмивка подарена от него ти носи толкова голяма радост че просто няма как да бъде описана или пресъздадена на някои друг.
  2. има прекалено много морални догми в обществото наложени от църквата, и мисля че е време много от тях да бъдат счупени:
  - това което му викат "Инцест" се практикува по цял свят без много да се изнася извън семейството.
  - навсякъде освен "западните цивилизации" има бракове "с" и "между" лица не навършили "пълнолетие".
  3. дали "секс", "акт" или друго действие, стига да е доброволно и да няма потърпевши, няма причина да изпитваш вина и угризения и т. н.

  така че не ти трябва одобрението на другите за това което става или не в отношенията ти със "детето" ти.
 • #59 от Анонимен 29.02.2016, 15:47 Този коментар е само за регистрирани потребители. Вижте как да получите достъп.
 • #58 от Мъж, 70 години 30.11.2015, 00:35 Здравей, към 49 би ли споделила как стана, аз имам подобен случай но с дъщерята Моите поздравления.
 • #57 от Жена 25.11.2015, 02:01 #49 Здравей аз го права също със сина си и той си има приятелка, приятелката му също знае за односите ни и поякога проявяяа желание да и покажа некои техники
 • #56 от Анонимен 01.10.2015, 16:58 към #37 от #36: Реплика:
  Съжалявам, но думите ти ме предизвикват, да ти обърна внимание върху факта, че хуманният инцест не предполага фелаций! Самият факт, че си си позволила да поемеш пенисът на момчето-синът ти с уста, не предполага, а доказва влечението ти към него. В това нищо лошо! В признанието ти, че си се възбуждала един-два пъти... , казано с половин уста, манифестира желанието ти, да демонстрираш консерватизъм и някакъв неориентиран морал. Декларацията ти, че в желанието си да му дадеш малко щастие и светлина е безпредметна, ненужна! Ако детето е с церебрален проблем да! Догава той ще осъзнава ефекта. Но при менталните увреждания, не би могъл. Аз разбирам твоятата позиция и желанието ти да си му полезна. И на твое место със сигурност, ще правя както теб и дори повече. Но не бих страдала от това което върша, не бих си позволила да се правя на по-морална отколкото съм. Редовете които ти писах през апил миналата година, бяха искрени! И целта ми бе да ти покажа, че не вършиш нищо лошо. За това и ти разказах моята лична история, която не е единствена. Животът ти е много тежък! Сама, без съпруг, без помощ. Ситуация в която и любовник не можеш да си хванеш, камо ли сериозна връзка. Разбираемо е да се възбуждаш, макар и той да не го осъзнава, че ти влияе. Все пак, пенисът му не е повреден, проблемът е в главата му. Естествено, пенисът му е използуваем!
  И не виждам причина, след като му помагаш на него, защо да не се възползуваш и ти, нормално е. Както казва моята скъпа майка: - нормлно е! И ти путка носиш. Колкото и вулгарно да ти звучи е така! Аз съм психоаналитичка и добре разбирам човешките проблеми, особено в тази област. Знам, че в България е много трудно, моралът, разбиранията и мисленото. Криво разбраната цивилизация. Но така с опити да се оправдаваме за постъпки, които сме извършили и вършим, няма да променим мисленето си и това наоклните, нито ще бъдем оправдани от някой си!
 • #55 от Анонимен 17.09.2015, 06:14 В този ситуация ми се струва нормално да го освобождаваш с уста но той не се ли влюбва, не иска ли да проникне в теб?
 • #54 от Мъж 11.09.2015, 20:44 Здравейте, искам да изкажа мнение по вьпроса някой от коментарите например: "Ти си пълна изродка и си за психиатрията". Защо тя да е за психиатрия. Ако ти си нормален мъж, няма да те интересува как някой се ебе с сина си. За мен не е редно някой да иска да ебе майка си или някоя майка да желае сина си, но всеки си има право на собствени мисли и желания.
 • #53 от Мъж, 35 години 03.09.2015, 12:06 #47 от Анонимен, 31 години 26. 07. 2015, 14:01 Ти си пълна изродка и си за психятрията. Само се чудя как Господ дава на такива психично болни да имат деца!!! Тоя свят е пълен с боклуци и психично болни...... УЖАС!!!! За срами се, това е непростимо.....

  ------------------

  Да, много умно изказване! А по вашата логика как следва да се постъпва с децата имащи ментални увреждания или тежки форми на инвалидност? Може би стерилизиране и най-добре умъртвяване още при установяване на умствени октлонения? А ако на вас се случи да имате толкова природно ощетено дете, тогава какво следва ?!?

  Личното ми мнение е, че това, което прави майката, в случая орален секс на сина си, се е случило в момент на колебание и объркване в нея самата... как да постъпи - дали да направи необходимото да му помогне с натрупаното сексуално напрежение (което инак предизвиква емоционални кризи) или просто да го остави да се мъчи. Това решение е строго индивидуално и според мен е постъпила правилно, но само в началото. Мисля, че в дългосрочен план това ще му навреди, тъй като твърде много ще го постави в зависимост от нея и близостта й. Авторке, Някой ден, когато не си в състояние да го обслужваш и той остане сам, тогава какво ще правиш? Потърси жена, която би поела този ангажимент. Мисля, че и за синът ти би било добре да преодолее някои бариери в общуването с чужди хора и в частност с жените.
 • #52 от Мъж, 30 години 14.08.2015, 11:23 Кофти е положението.. Ама не виждам смисъл от проститутки понеже вече го правиш и няма това да ти изчисти съвеста.. подкрепям това което правиш.. Може би защото аз самия имам такива наклонности към майка ми. Едновремешни глупости да не ти пукат принципно хората не са създадени да бъдат моногамни и аз лично не го спазвам макар че имам жена сексът е важен като дишането. Тапите коментари и католишко възпитание.. мислете преди да оплюете.. докато има такова възпитание няма да сме свободни.. Та както и да е напълно подкрепям това което правиш (като баща.. някой ден ако моята жена го прави със сина ми предпочитам да не разбирам )
 • #51 от Жена, 38 години 28.07.2015, 19:19 #49 Въпроса беше към авторката. Само ако тя пожелае. тогава и вие ще го прочетете ....
 • #50 от Жена, 45 години 26.07.2015, 19:02 #49 Разкажи, на всички ще ни е интересно. И моят, малкият син, нещо ми се умилква но едвали ще правя секс с него.
 • #49 от Жена, 38 години 26.07.2015, 17:45 Мила възхищавам ти, правилно постъпваш, важното е удоволствието а момчето има нужда от него. Одобрявам напълно действията ти.
  Упреци и обиди ще чуеш много, но това въобще да не те притеснява, невежи и прости хорица много.
  Аз също правя секс със сина си и е страхотно. На 17г. е, от 3 г. правим секс с него започнахме когато беше 14г., пълен отличник е. Вече си има и приятелка но не забравя и мен.
  Въпреки, нашата връзка е от друг аспект, нито за мик не съм съжалила, че го правя с него. Главата горе, продължавай да радваш момчето и себе си.
  Ако проявиш интерес, пиши, ще ти разкажа как се получи при нас.
 • #48 от Анонимен, 33 години 26.07.2015, 15:00 Поздрави от мен към майката, личи си, че обичате детето си. Не знам кой какво ви е казвал по въпроса, но какво лошо, грешно и болезнено сте направили с този акт? Нищо.
  "Мисията" на една майка в живота е да се грижи за своето дете с идеята то да опознае този свят по възможно най-приятния начин. Всички, които последват вашия пример имат истински майчин инстинкт.
  Независимо какво ви казват бъдете горда и благосъстоятелна. Малко са истинските хора като вас в нашето лицемерно и безплодно време.