Семейни истории

Има ли майки с такъв проблем

Сподели
Здравейте
Аз съм жена на 40 години разведена съм от 5 години работя и живея със сина ми който е на 21 години.
Веднъж ми затрябва интернет и сина ми го нямаше а лаптопа ми беше на ремонт и седнах на неговия компютър свърших си работата за която бях седнала но ми стана любопитно и реших да се поразровя из компютъра на сина ми но докато се рових из нещата в компютъра му намерих една папка в която имаше мои клипчета как мастурбирам нощем и мои голи снимки от което се ужасих много но нищо не му казах след седмица 2 реших да видя папката дали е там и дали са се разрастнали клипчетата и видях че има още 2 3 клипа и се стресирах пак не говорих с него все пак той е голям мислех че ще спре но реших да видя за какво са му тези мои клипчета и една вечер след като се навечеряхме аз си отидох в стаята той също но аз излезнах за да надникна и видях че мастурбира на моите клипове и се ужасих мислила съм как да подходя към него за да може да говорим по тази тема но все е безоспешно.
Надявам се вие да ми дадете някакъв съвет моля ви обаче без ругатни всичко е напълно сериозно Благодаря ви за помощта
Ако някой желае може да ми пиеше в скайп пиша се nin4ety8 ще очаквам да ми пишете и там

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (23)

 • #23 от Мъж, 40 години 26.11.2016, 16:55 Измислица. Как ли ги е направил тези клипове и снимки без да разбереш?
  Извън това не бих казал, че има проблем. Нормално е, момчетата да се възбуждат, макар и несъзнателно от майките си, все пак те са първите жени, които са видели голи или полуголи. Възбуждах се много от бельото на майка ми. Харесваше ми да обувам бикините и' и да мастурбирам. Когато един ден ме хвана да го правя просто ми обясни, че трябва да внимавам повече да не се получават такива.... засечки.
 • #22 от Анонимен 02.07.2016, 00:02 ей, мн порно гледате бе, пък и добре ви работи фантазията!
 • #21 от Мъж, 24 години 18.05.2016, 20:19 Този коментар е само за регистрирани потребители. Вижте как да получите достъп.
 • #20 от Жена, 44 години 01.02.2016, 16:05 Поздрави на авторката!
  Наистина доста време е минало от публикацията Ви/ април 2015. Но тя е винаги актуална, особено за нашето българско общество, манталитет и мислене. Макар и да съм живяла много малко време в България, смятам че познавам добре бългатите. Като човек имащ възможноста да обикалям света, съм посетила доста страни в Европа, Азия и Америка. Това ми дава възможност да се запознавам с различни традиции, манталитети и мислене. Като анализатор и иследовател в областа на възрастовата психология много лесно забелязвам различията между нас българите и останалият свят. Още като дете бях впечатлена от някои неща неприсъщи от гледна точка на нашият морал. Това и стана основната причина да изучавам психология. Oт малка проявявах интерес към мъжката част на семейството ни-брат ми и баща ми. Татко беше и си остава идол за мен! В по-близки времена, когато синът ми навлезе в пубертета, забелязах че е мъж и дори почнах да проявявам интерес към неговото мъжко развитие. Той и дъщеря ми бяха постоянна тема на разговор между мен и съпругът ми. Дъщеря ми се развиваше доста по-бързо от брат си, макар че са близнаци. Забелязах, че мастурбира всеки ден и я попитах от кога го прави. Отговорът бе, че не помни, но си спомня, че още в детската градина е карала брат си да я пази, докато тя го прави.
  Това ме смути, помислих си, че вече правят секс и се стреснах. Веднага споделих с баща им, но той се ухили и ми напомни, че са само на 10 години и половина. Което според него би било допустимо за дъщеря ни, но не и за синът ни. Така или иначе аз ги наблюдавах доста сериозно. Непрекъснато си говорех с тях и те ми споделяха всичко. Малко време след случаят с дъщеря ми, дойде майка ми и сподели, че е видяла дъщеря ми да прави фелацио на брат си. Тогава ги привиках и на въпросът ми синът ми се смути, но щерката го потвърди. Без свян ми каза, че брат и е вече голям мъж и пускал сперма. Нямах думи, но усетих нещо ново в себе си, което не бях усещала от години. Казвам ново, защото беше много-много силно. В разговор със съпругът ми му споделих, че докато дъщеря ми ми е разказвала случката, се възбудих страшно много. От него ден все преперех да не стане беля между децата. Минаха години, тези проблеми преминаха и уж ги бях забравила, докато един ден лежейки във ваната не чух синът ми и жена му да си говорят за мен. Синът ми казваше, как би ми скочил, както съм във ваната. А жена му го сяде, че това го чува откакто се познават. И че ако е толкова голямо желанието му, защо все още само приказва, а не ме е изчукал до сега. Настана пауза-тишина. След малко я чух да казва:
  - Какво чакаш, сега е момента? Върви, преодолей страхът си.
  Стана ми интересно, какво ще направи и макар че се канех да излезна, си останах във ваната. Чух пак снаха ми да казва:
  - отивай или ще отида аз да и кажа.
  Минаха няколко минути, но нищо и изведнъж се появи снаха ми. Чаках да я чуя, от вътре ме разяждаше интересът, но се появи и онова чувство на възбуда. Зърната ми бяха щръкнали като гръцки маслини. Тогава я чух да казва:
  - леле, какви страхотни зърна имаш! Ако те види синът ти, ще те спука.
  Овладях се и казах:
  - мислиш ли? Повикай го да видим, какви ще ги свърши.
  Повика го. Той се появи на вратата на банята и тя каза:
  - нали знаеш, че тук се влиза само гол? Събличай се!
  Той все да се съблича мърморейки:
  - а ти защо не си гола?
  - Защото мисля да излезна и да те оставя на майка ти.
  Тогава аз без да си дам сметка казах:
  - съблечи се и ти, и остани с нас. Нали искаш да видиш какво ще стане.
  Това ме издаде, че съм чула разговорът им. Но нещата се развиха доста бързо. Той беше вече гол по слип. Казах му да свали слипа и да влезе във ваната при мен. Беше като омагьосан, свали го и се опита да влезне с гръб към мен, но го принудих да се обърне. Треперех цялата, не можех да си удържа трептенията на корема, но го чаках. Снаха ми усетила силната ми възбуда го подкани с думите:
  - хайде де, какво се мотаеш? Не я мъчи, виждаш, че ще припадне от възбуда.
  Както беше прав над мен се опита да приближи повечко, но се спъна в краката ми, полетя да пада и това му помогна. Пенисът му попадна право в устата ми. След това не помня, губи ми се момент. Докато не усетих силен оргазъм, които едва не ми спука сърцето. В продължение на няколко часа го правихме, вече в спалнята, тримата.
  Вечерта го споделих с дъщеря ми и съпругът ми. Тогава тя ми каза, че го правят с баща си от 12 години. Не бях изненадана, винаги съм си мислила, че рано или късно, ще го направят. Дори веднъж като се прибрах я целунах и ми се стори, че устата и е пълна със сперма, което означаваше, че не друг а баща и е доставчика, тъй като бяха само двамата в къщи. Не отдадох значение на това, само някакво приятно усещане, зарадвах се. Дъщеря ни не бе омъжена, живееше с приятелят си на семейни начала.
  От тогава изтече много вода (както казва татко), но и до днес не сме спрели.
  След време научих от снаха ни, че тя почнала да прави любов с баща си още на 13 години. Синът ми е бил в течение и дори са си правили оргии заедно.
  Така че в това няма мищо лошо! Хората по света го правят и не го поставят на дневен ред. Трябва да решиш сама. От теб зависи и от никой друг!
 • #19 от Мъж 12.04.2015, 17:26 Миии аз чуках доведената си майка, не знам, но ако правиш секс с него, какво лошо има?
 • #18 от Анонимен 18.01.2015, 16:45 до авторката намери ли решение? ако може да споделиш какво е то напиши ми го, ще съм благодарен
 • #17 от Мъж 12.11.2014, 01:26 Аз смятам, че напълно е оправдано майки да постъпват така с децата си, които имат някакви заболявания. Самите деца не го осъзнават но телата им го желаят. Те не са виновни, че са в това положение. Питам се, къде са мъжете на тези жени и защо са ги изоставили след като се е родило така детето, но нали това дете е и негово. Не съдете тези жени!!! Те продължават да се грижат за децата си какъвто и недъг да имат!!! Трябва да сме благодарни, че не си изоставят децата. Та те са го родили и небива да го изоставят каквото и да е детети. ТО Е ЖИВО!!!!
 • #16 от Жена, 43 години 11.11.2014, 15:42 Мисля, че темата е наистина интересна. Лично нямам подобен опит, но веднъж, когато бяхме на един team-building колежката ми, с която сме много близки и се познаваме от доста време беше ми се доверила (след 3-4 чашки), че прави нещо подобно с дъщеря си, която е аутист. Разказа ми, че напоследък е направо неконтролируема (на 14 г.) и за да я успокои, започнала да я гали долу и че, това напоследък било единствения сигурен начин, да контролира нещата, защото често буйствала. Чувала съм, че било честа практика при самотните майки, и някой го наричал ''хуманен инцест''.
 • #15 от Жена 11.11.2014, 13:43 #11 аз съм #12 Аз имам дъщеря и син. Сина ми също е на 16 и го усещам, че ме заглежда не като майка а като жена. Двапъти съм го виждала да мастурбира. Мисля, че нарочно го прави за да го видя. Просто си оставя вратата открехната. Иначе е наследил баща си 18-20см.)))) Та това от мен.
 • #14 от Жена, 40 години 11.11.2014, 13:06 уоопссс..#12.........(аз съм #11)...и видях, че се малко обърках с тези обозначения, т.е. , като взимах пример - имах предвид на случилото се на #9 /НО НЕ #10 !!!!/ sorry
 • #13 от Анонимен, 40 години 11.11.2014, 12:17 # 12 БЛАГОДАРЯ за разбирателството!!! Наистина, нямах намерение да отварям темата. Случайно попаднах на тази, защото е с заглавието, което ми е привлече внимание и видях, че и други майки имат (или са имали #10) подобен опити. Наистина не знам, дали правя нещо нередно, или просто както казва #10, това е една ТАБУ ТЕМА за която почти никой не желае да говори - но явно го правят. Ще съм благодарна ако и други КУЛТУРНО изкажат своето мнение. Благодаря
 • #12 от Жена 11.11.2014, 11:56 #11 Не смятам, че някой трябва да те обижда и ругае в това положение. Постъпваш правилно. Трябваше това да го пишеш не като коментар а в исторйите. Тогава щеше да има повече споделени и коментирани неща.
 • #11 от Жена, 40 години 11.11.2014, 10:40 Същият проблем имам от доста време. Синът ми е на 16 но е в инвалидна количка. Живеем сами вече почти десет години. Аз го гледам и полагам максимални грижи нищо да не му липсва.Естествено аз го и къпя. Отначало ми беше много трудно да му задоволявам и тези нужди, но се примирих, защото зная, че поне така, ще му доставя мъничко светлина и поне някакво удоволствие. Обикновено го правя само по време на къпането. Опитвам се, да разнообразявам ''техниките'' и ги комбинирам и с някой ''френски'' нещица. Не е страшно. Не съм го споделяла досега с никой, и ще ми е интересно, да чуя и другите майки. Само МОЛЯ без ругатни и обиди!!!!
 • #10 от Мъж 10.11.2014, 17:38 #9 Трябвало е да оправиш майка си а не да я оставяш да мастурбира и се мъчи. Поне на 17 като си станал е трябвало да го направиш.
 • #9 от Мъж, 45 години 06.11.2014, 12:20 Преди много години (мисля, че бях на 12-13) имах подобен ''проблем''. Живяхме сами с майка ми в една боксониера. Аз бях много срамежливо дете и нямах приятели. Спомням си, че си споделяхме всичко без притеснение. Говорихме дълго, обсъждахме разни теми, така, че естествено говорихме и за ''онова'' нещо .Веднъж и споделих, че много често, чувствам болка в тестисите когато ''пишлето ми стане твърдо'' (тогава още не знаех за мед.терм.ерекция). Тя ме пита, дали съм се опитвал да си ''помогна'', но аз наистина не знаех, какво има предвид (все пак, това беше 1981-82 г. -нямаше порно, интернет итн.) Една вечер, като си легнахме (да подчертая, че спахме в една стая), казах и, че имам отново ''болката''. Тя се доближи до мен, каза ми да сваля пижамата и че, това което ще ми покаже, ще ми помогне. Извади от шкафчето някакъв крем за лице, намаза ръцете си, и бавно започна (..и сами се досещате какво). На мен не ми било нужно повече от 20 секунди и вече бях изпръскал най-силната струя която някога през живота съм имал. След това, тя ми обясни много неща.Как да си го правя, колко често итн. Каза че НЯМА ЧОВЕК който не го е правил, и че няма НИЩО срамно. Това ни стана ''редовен'' ритуал, който продължи почти докато не отидох в казармата. След като се върнах, намерих си истинско гадже и всичко приключи. Само, остана една ''малка'' тогава за мен ''неяснота'' :) А именно, защо ли, всеки път, кога тя ми е ''помагала'', след това бързо, бързо е ходила в банята, заключвала се, слагала хавлия на ключалката (за да не надничам през ключалката) и пускала силен душ ....еее...тогава, не го разбирах...хехех.
  Направи му удоволствие. Наистина, ще ти олекне...и на теб и на него. Няма страшно нито срамно. Много майки са го правили и го правят, но това е ''вечна табу тема'' за която не се говори - а се действа.
  Успех