Семейни истории

Мъката на една майка

Сподели
Здравейте, казвам се Марияна на 43 г. искам и аз да споделя историята си. Имам 2 прекрасни деца син и дъщеря, съпруга ми почина от рак преди 2 г. Добре или лошо си жевеехме с децата, но изведнъж всичко се обърка... от 6 месеца съм на борса. Работех във шивашка фирма но фирмата фалира и ни уволниха. От това по-лошото е сина ми се разболя от очен херпес, а той е само на 16. Лекарите казват, че е тежък вирус - не се лекува лесно.. Какво ще правя не знам. Живеем на квартира, нямам работа, борсата свърши, търся работа, но не ме взимат. Оставям тел. със надеждата ще се обадят но.. Не знам, единствено мисля за децата си, най-вече на сина лекарствата - доста са скъпи.. но трябва да ги купя някак си.. Знам, че тук не му е мястото, никой не е длъжен да ми помогне но финансово много съм зле - заложих телевизор, телефон остана и този компютър... за това ако някой има желание, ако може да помогне с някоя сума, толкова ме е срам, но нямам избор поне до като си намеря някаква работа. Искам го само за децата си, самотна съм и много объркана. Благодаря за вниманието.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (5)

  • #5 от Жена 02.02.2017, 17:30 Много ми е жал! Наистина! За малко да се разплача! На 12 г съм и наистина съжалявам! Иска ми се да помогна, но не мога!
  • #4 от Мъж 11.11.2016, 20:02 До коментар №3
    Знаем, че на света има мошенници, но това не означава, че трябва да загърбим, тези, които имат нужда. Преди няколко месеца на автогарата в София ме спряха мъж и жена. Разказаха ми някаква история, като жената някак пасивно стоеше там, а и мъжът не ми вдъхна доверие и ми стана ясно, че ме вероятно ме лъжат. Помолиха ме, ако мога да отделя нещо. Знаех, че ме лъже, но му се усмихнах, тупнах го по рамото и му пожелах да е щастлив и ако някои ден се случи той да може да помогне на някои да го направи като му връчих 10 лева. Нямам ги, беден студент съм в чужбина и се чудя как да вържа двата края, но му ги дадох, въпкери, че ме лъжеше в очите. Кой знае може наистина да са му трябвали, но и да не са, подарил съм му една вечер с приятели, а може би ще се сети за това един ден, когато някои в истинска нужда му поиска. Това, че има лоши хора не означава, че ние не трябва да сме добри. Той Господ си знае работата и всичко се връща, а аз знам, че се опитах да помогна и ми е чиста съвестта, а той ако се е възползвал от това сам ще съжали някой ден. И на авторката бих помогнал, но в момента аз самия гладувам, за да спестя някое евро и да не ме изхвърлят на улицата. Бъдете добри и помагайте когато можете, пък било то и на непознати, за които не сте сигурни, че са в истинска нужда. То не е само за тях, за вас самите е - прави ви по-добри хора.
  • #3 от Жена, 31 години 27.06.2015, 11:29 Как може веднага да се връзвате на разни истории, на хора,които не познавате и веднага да давате пари. Този свят е пълен с мошенници. И ако това е вярно няма да моли за финансова помощ!!!
  • #2 от Мъж, 41 години 10.03.2015, 11:03 мога да отделя някаква сума
  • #1 от Анонимен, 26 години 12.02.2015, 22:30 Пробвай след като пролежите в една болница, да постъпите в друга, за да не се набутвате да си купувате лекарства. Не спирайте лечението, което ви е предписано, защото заболяването хич не е безобидно, често се проявява отново след време (ако се касае за херпес симплекс на окото) и може да доведе то усложнения като трайно помътняване роговицата на окото. За другия ти проблем - не вярвам да не може човек да си намери работа, просто трябва да търсиш упорито... Обиколи заведенията в града, в който живееш и няма начин някъде да не търсят сервитьор или ако щеш и чистач. Ако искаш пробвай и в някоя частна болница - иди при шефа и му разкажи историята си - все някой ще се трогне и ще се съгласи да те наеме на едно санитарско място. Пожелавам ти успех!