Семейни истории

Мъже, какво сте почувствали, когато съпругата ви изневери?

Сподели
Искам да запитам всички мъже. Как сте се чувствали, когато сте разбрали за изневярата на жена ви? Аз се почувствах много, много гадно. И сега се чувствам така. Става въпрос за 3 нощи секс с друг мъж. Не мога да опиша как се чувствам, като се представя какво са правили цяла нощ. Иначе обичам жена си и тя твърди, че ме обича. Не искам да развалям семейството. Говорихме с нея по въпроса. Да продължим ли да говорим, или да гледаме напред и да се постараем да забравим. В момент все едно не съм аз. Кажете, как сте се чувствали и как сте го преодоляли!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (27)

 • #27 от Анонимен, 53 години 03.09.2019, 19:02 На 53 съм, не съм ангелче, и аз съм поглеждал на страни но -умно и дискретно, без залитания. Приятелките ми по право са били семейни, около и даже и над моите години. Всичките са споделяли, че мъжете им не ги задоволяват вече, и даже една не беше правила 12 години секс с мъжа си, под никаква форма. Това търсят жените-което не им стига в къщи. Обикновено залитат или по атрактивни физически мъже, или по по-млади, потентни и можещи.
  Далеч съм от мисълта, че за тия години, откакто сме женени, и моята не е опитала нещо навън. Понякога ме изненадва с нови "чупки в кръста", или в просъница с анално проникване, докато е полу заспала, и тогава го поема с кеф, а на будно-доста се мръщи...... Но си трая-не ми прави проблеми и тя и аз на нея. Няма смисъл, щом си гледа дома и семейството, а другото-по един или друг начин ще си го вземе навън, ако е умна. Няма жена, умряла с един мъж, след сватбата, да знаете....
 • #26 от Мъж, 46 години 01.09.2019, 19:26 Могла-изневерила -
  защо не си направите едно "събрание" и да си поприемете няколко точки, които всеки да си ги спазва:
  1. Всеки, който е имал похождения извън къщи да си каже и да си разкаже и след всяко похождение да си казва какво, кога и къде и да поразкаже какво е изпитал/а...
  2. Всеки един от 2-та да си казва всичко, станало и ставащо по т. 1, включващо любовници/чки, приятели/лки, колеги/жки;
  3. Да си вземете решение за 3-ка, 4-ка, групичка и т. н. с мъж/жена, суинг и други от сорта.
  Трябва да Ви кажа, че си е наистина яко да се праскате с други пред вашите половинки - и за жените, и за мъжете - оказва се много "здравословно" и после всичко е като ново, а и нови приятели/ки си имате.
 • #25 от Жена, 57 години 21.08.2019, 15:33 До -Авторът:
  Малко късничко и напълно безмислено е да мислите за раздяла.
  Помислете, вие сте на 47год. супругата ви и тя вероятно е над 40.
  И двамата твърдите че се обичате, свикнали сте и имате определени навици
  схоство в характерите и т. н.
  Гледайте напред, проявете благоразумие и осъществете вашите сексуални желания.
  Сега е моментът и двамата да направите първата крачка и сексуално да се освободите.
  Всъщност съпругата ви вече ги е направила.
  Задайте си въпросът защо и по-каква причина?
  По някога това което липсна в къщи го има навън.
  Въпреки че Лоредана, жената от ком 23 в повечето случаи описва
  как се е наебала с някой мъж от родата и, вслушайте се в нейните съвети.
  Въпреки че е на 64години, Лорчето е сексуално активна хищница -в добрият смисъл на думата.
  Вслушай те се в нейните съвети и обяснения, има какво да научите и как да постъпите.
  Жената от ком. 20 също заслужава адмирации и правилно ви съветва.
  Така е миличък от двете злини изберете по-малката. Успех.
 • #24 от Анонимен 14.08.2019, 15:36 Бегай от такава жена...
 • #23 от Жена, 64 години 18.10.2018, 21:31 #22, мога само да те поздравя за разумното решение!
  С времето в едно семейство настъпват промени в отношенията. Рутинността излиза на преден план и тогава може да се стигне до катастрофа.
  Разумните хора за да избягнат разрухата променят сексуалната си политика. Отварят се, загубват границата на консерватизма и продължават напред.
  Аз когато се омъжих осъзнавах тези неща и доста се притеснявах да нямаме един ден проблеми. Още като приятели- гаджета с моя се стараех да го опозная добре. Макар и да се познавахме от деца. Един ден по време на секс му подметнах, че ебе като брат ми.
  Той ми отговори, че знаел, имали еднакви вкусове и харесвали едни и същи жени. Не бях сигурна, че ме е разбрал. Когато свършихме, се върнах към въпроса, но го преформулирах и попитах:
  - Сестра ти ебе ли се като мен? Има ли разлика между нас?
  - Има! Тя обича много да я лижат. А и има слабост към баща ни.
  Бая се облещих. Не очаквах такъв отговор. Дори бях малко слисана. Да иска да се ебе с баща си.
  В късния след обед се затворих в стаята си и мислех по въпроса, когато се появи брат ми. Нещо го е впечатлило и почна да ме разпитва, какво ми е. Разказах му за приятеля ни и за това което сме говорили. Брат ми се засмя и каза:
  - Добре си го подредила! Да го излъжеш, че съм те ебал. Харесва ми! Интересно, дали наистина Петра се сваля с баща им? Би било яко, ако е истина.
  Не знаех, но казах:
  - Явно има нещо, ако не ме будалка.
  Брат ми помълча и каза:
  - Интересно е, дори да не е вярно. Аз с удоволствие бих опънал мама. Защо не и тя баща си.
  Така си дрънкахме разни фантазета, когато влезна мама и попита какво клюкар им. Неочаквано брат ми каза:
  - Обяснявах на сестра ми, колко съм ти мераклия.
  Очаквах отпор и гримаса от мама, но тя се засмя и каза:
  - Крушата не пада по далеко от дървото си. Баща Ви е същия. Няма лошо.
  Стана и се изнесе. Усетих в гласа и нещо непознато. Някаква вибрация.
  Така след всеки такъв случай, случайно чута история за секс засягащ нашите и др. подобни в мен се оформи мнението, че ми трябва съпруг, разкрепостен без скрупули и комплекси. Не след дълго се омъжих. Бях много млада, нямах и осемнадесет, а той пич на 25. Всичко вървеше супер, но веднъж реши да ме оправя анално. Скочих и избягах. Скрих се в брат ми и три дни не се показах. После той ме откри и обеща повече никога.
  С брат ми сме много близки и споделям всичко с него. Споделих, че мъж ми в компания често говори за анален секс. Знаех че го желае. Но бях враг на содомията.
  Бяха минали около пет или шест години. Както се казва бях путка с опит и добра практика. Един ден отидох в брат ми и със снаха ми се надрусахме с прасков ликьор. И двете не си падаме по пиенето, но тогава нещо стана и ни се услади. Взе да говори колко и се искало сега да и го начука някой. С какъв кеф би му строшила кура на заден ход. Беше ми забавно да я слушам. Възбудата и ми се прехвърли и на мен. Тогава и казах, че никога не съм ебана на заден ход. Явно аз нещо бях объркала, защото тя взе да ми обяснява колко било приятно. Как целият кур и влизал в дупето. Какво било усещането. Слушах я и не разбирах, за това я попитах, за анален секс ли говори. Бях доста възбудена и слушах обясненията и захласнато. Обясни ми, че трябвало преди секс да се подготвя, любриканти и подобни. Казах, че ме е страх от такъв секс и тя ми предложи да ми покаже как се прави. Позволих и да ме пипа по нежните части. Намаза ме с нещо и почна да ме гали между ануса и сливката. Така в един момент усетих как нещо проникна в мен, отзад. Беше приятно и аз се оставих. Така ни заври и брат ми. Не беше изненадан от нея, но от мен. Опитах се да се приведа в ред, но снахата ме задържа и каза:
  - Душата, знаеш ли, тя не е ебана отзад. Показах и малко как е, хареса и се.
  Брат ми ме целуна, целуна и нея и каза:
  - Преобличам се и идвам.
  След малко се появи, беше по едно кимоно. Седна между двете ни. Тогава жена му каза:
  - Искаш ли да и покажеш как е? Как става и какъв е ефекта.
  Беше сложил ръка на бедрото ми, почти до путката ми. Това ме възбуждаше много. Пръстите му играеха по бедрото ми и току минаваха и по вулвата ми. Почнах да се задъхвам, едвам се удържах. Все пак беше брат ми и точно тогава се обади снахата и каза:
  - Оправи първо нея, покажи и какво е изпуснала.
  Дори не осъзнах какво казва, седях с широко разтворени бедра, а той ми бъркаше вече и в ануса. После се надигна, хвана ми краката, вдигна ги на раменете си и докато се усетя усетих кура му да търси отвора на ануса ми. Бях плувнала и всичко беше толкова приятно. Оказах се леко приклещена между него и облегалката на дивана, беше ми ужасно хубаво и усетих как хуя му влиза бавно в мен. Усещах леко напрежение при вкарването, но беше хубаво и нямаше болка. Това което ме плашеше, се оказа заблуда. Започна бавно и постепенно увеличи темпото. Ставаше от хубаво, по- хубаво. Неочаквано усетих оргазъм. След което си дадох ясна сметка какво правя и с кого. Но хубавото си е хубаво и го оставих да продължи. Така направих още няколко оргазми. Реши да се празни и ме попита къде. Отговорих, където му е приятно. За моя изненада го извади и насочи към устата ми. Нямах време да реагирам, хвана ми главата от зад, към темето и ме приближи, вкара го в устата ми и се освободи. Преглътнах спермата и казах:
  - Наистина е хубаво! Изпуснала съм доста.
  Обадих се в нас и помолих съпруга ми да дойде да ме прибере. За жалост беше пил с баща ми и не можеше да шофира. Каза ми да преспа в брат ми. Нямаше си понятие какво съм направила. През нощта брат ми ни оправя още няколко пъти и на края и двамата заспаха. Но аз не можах, мислех за станалото. Беше страхотно преживяване. Не знаех как ще се развият нещата за напред. Притеснявах се да споделя с мъжа ми. Не за друго, но защото някога му бях отказала.
  Минаха няколко седмици, а мен все ме гризеше нещо отзад. Искаше ми се да ми влезне пак кур. Почнах да прескачам до брат ми все по- често.
  Един ден съпруга ми почнал да ме търси, но не ме откривал никъде и решил да провери в брат ми. Дойде там и за малко не ни хвана. Благодарение на снахата избягнахме конфузията. Но хитрата лисица, го съблякла и когато ние свършихме, без да знаем, че е той и е там, се понесохме голи към салона. Аз се усетих, че може да има нещо, защото тя не се върна, забави се доста. Когато влетяхме в салона, мъж ми я беше награбил на задна и вършееше като комбайн. Изскочих веднага обратно и побързах да се приведа в ред. Когато се върнах, те вече бяха свършили и стояха голи около масата. Той явно не очакваше да ме види. Не бяха му казали, че съм там. Сконфузи се и опита нещо каже. Но аз махнах с ръка и казах:
  - Спокойно, знаеш, че съм с теб. Бих се включила и аз.
  Погледа му светна, прегърна ме и почна да ме съблича. Тогава брат ми каза:
  - Шурата, хайде да ги ебем анално.
  Моят се обърка, не знаеше какво да прави. Подшушнах му:
  - Давай, няма да позволя да се изложиш, ще издържа.
  Настана доста голямо ебане. Решиха да се сменят. Аз стоях без да реагирам и го гледах него. Тогава той ме попита, дали искам така. Отвърнах:
  - Става, но заради теб. Давай!
  Така почнахме. Бях малко не коректна с него, но в по- късен период му разказах всичко. След което все благодареше на брат ми, че ме е научил на анален секс.
  Интересното е, че с времето вместо да утихва огъня, той се разраства и на мен ми се иска все повече и повече да ме ебат. Имам усещането, че ставам нимфомания. Но то е нормално за една жена, колкото повече се ебе, толкова повече да и се иска.
  Не се притеснявай, но опитай поне да и дадеш да разбере, че си съгласен и ако може да не го прави зад гърба ти.
  Успех!
 • #22 от Анонимен 03.10.2018, 10:38 Аз се старая да не задълбавам на дълбоко. Преди години когато бяхме още млади гаджета, а и след това години на ред тя не искаше и да чуе да ми прави свирка. В последните месеци сама се натиска, че даже и гълта, натиска се и за анален. На скоро намерих презерватив в чантата и, а ние не ползваме от много отдавна. Не се ровя и ако го прави с някой да се старае да не узмавам.
 • #21 от Мъж, 47 години 19.08.2017, 17:27 Какво направих ли? Разведох се. Нямахме деца и стана сравнително лесно. Моята направо избяга с друг мъж. Сестра и беше на моята страна и дойде да говорим, да решим какво ще правим с багажа и. Жилището беше мое. Дойде и втори път сестра и и тогава се изчукахме. Тя беше омъжена, с едно дете, но мъжа работеше в чужбина и беше супер загоряла. Почувствах се до някъде облекчен. Започнахме да се виждаме тайно и секса с нея беше невероятен. Опитахме всякакви неща, само тройка не правихме. И след развода продължих да работя сестра и докато не се върна мъжа и. Никой не разбра. Сега имам семейство и две деца.
 • #20 от Жена 05.08.2017, 12:36 Вие сте млади и съвременни хора. Изневярата на днешно време предполагам че не е толкова болезнена и травматизираща. Причините са всеизвестни, по-разскрепостени мъже и жени, няма тези морални пречки както преди години, нравите и общуването между хората е свободно, накъдето и да се обърнеш се говори и споделят сексуални теми и голотии.
  Хубаво сте направили, споделили сте, уточнили сте подробностите, приемете го и бъдете по-реалистични и освободени. Въпреки че вие едва ли някога ще забравите изневярата на жена си, съм склонна да вярвам че и вие ще и изневерите и то не един път. Това че се обичате е хубаво, но обичта няма нищо общо със секса. Обичайте се, никой не ви пречи, но си задайте въпроса.
  Защо вашата съпруга се е наебала и то не един път -а цели три дни със този мъж. ?
  Значи нещо при вас куца и съпругата ви не е задоволена. Или е прекалено чуствена натура и го прави просто ей така за спорта.
  Освободете се от предразсъдъците и се отдайте на пълноценен и задоволяващ сексуалните ви нужди секс, така ще имате пълноценен и страхотен семеен живот.
  На 47 години сте, времето си върви и не чака, няма какво да губите. Ако продължавате така и таите болката във себе си във даден момент може да загубите и жена си. Зрели хора сте, предприемите мерки и ще бъдете щастливи.
  Г-не не забравяйте че колкото една жена навлиза във години, става все по-зряла, все по-еблива, все по-искаща от всичко и по- чаровна. И най -вече си търси мъже, и мъжка ласка и внимание. За останалото сам си направете изводите и заключенията.
 • #19 от nik4i (Изпрати съобщение) 11.07.2017, 00:10 Този коментар е само за регистрирани потребители. Вижте как да получите достъп.
 • #18 от Жена, 30 години 29.06.2017, 13:46 Здр. искам да ви кажа че както на мъжа така и на жената и е супер много гадно при подобна случка на мене ми се случи да изневеря и после се чуствах по гадно и от мъжът ми беше ме срам да го гледам той ми прости но така и не се върна предишното му отношение към мен. А когато се запознахме беше невероятен караше ме да се чувствам все едно аз съм във всяко едно отношение #1, направих тая грешка с изневярата и никога няма да си го простя. Винаги има трудни моменти в живота но с взаимни компромиси всичко се решава
 • #17 от Мъж, 46 години 02.12.2016, 16:48 Чета-чета и Ви се чудя на мозъците! Наистина ли има толкова недорасли мъже, че и жени да пишат просташки коментари? Имам предвид последните два коментари с #14 и #15. Повечето коментари заслужават похвала.
  Никой на никого не изневерява! Всичко е в тъпото ни възпитание и глупавото мислене.
  Като малък си задавах въпроса, как така татко се търкаля в леглото със сестра си, а мама в нашата стая с брат си. После пък една нощ, сестра ми ме събуди с думите:
  - нещо става, мама пищи.
  Прокраднах ме се тихичко с боязън, беше ни страх. До вратата на хола, пълзейки се стаихме и страхливо почнахме да надничаме. На килима се бяха изтъркаляли всички- мама, татко, леля и мъжът и, и вуйчо ми с вуйна. Мама лежеше по гръб с отворени крака и виждахме ясно как чичо(някъде му казват лелинчо) беше забил глава между краката на мама и я целуваше по катеричката. Тя крештеше с цяло гърло, а в това време тати беше се качил на леля ни и като куче и правеше нещо, всички бяха голи. Със сестрами знаехме, че на това му викат групов секс. Но тогава бяхме само на 5 и 6 години.
  В по- късен период, бях вече семеен и се беше родила първата ми дъщеря. Бяха минали около три месеца. Жена ми се качи през два етажа до родителите си да вземе нещо. Аз четех за изпити. С нея го правим от деца, бях на 13. И се чукахме без срам и свян пред сестра ми, пред нейният брат и пред наши приятели. До тогава не съм имал съмнения в нея. Но по едно време се усетих, бебето плачеше. Минаваха повече от три часа, не бях забелязал, че не е слязла. Взех да звъня по телефона в родителите и, но никой не отговаряше. Почнах да се ядосвам и се притесних много. Не смеех да оставя детето само и да се кача горе. В един момент се появи майка и, взе да хока, че не обръщаме внимание на детето. Обясних и, каква е причината. Тя се понесе нагоре по стълбите пеш. След 5 мин се появи, горе нямало никого. Настана нещо като паника, не можехме да нахраним бебето. Трябваше жена ми даго накърми. Така в тюхкане мина още половин час и ето ти я "принцесата" се появи, запъхтяна, потна и с бикините си в ръка. Прелетя до банята, хвърли в панера бикините и смотолеви едно:
  -после ще взема душ и грабна малката.
  Майка и я попита какво става, тя махна с ръка и каза само не сега. Аз редко губя контрол, но загубя ли ставам опасен. Постарах се да се овладея. След като успокои детето и го сложи в люлката му, тръгна към банята. Отидох след нея, сваляше си роклята, под нея беше гола. Обърна се към мен и видях по гърдите и стомаха и нещо бяло, помислих, че е кърма. Тя забеляза погледът ми и без да я питам ми каза:
  - сперма.
  Облещих се. В него момент се надигна нещо в мен и за малко не я ударих. Овладях се и попитах:
  -откъде тази сперма, с кой беше? Ние те търсим тук, а ти се ебеш с някого. - бях побеснял. Изхвърчах от банята и несъзнателно съм излязъл на улицата. Без да знам и озъснавам се движех в някаква посока, когато някой взе да ме дърпа. Беше сестра ми. Не съм я чул като ме вика. Като ме видя се опуичи и тя, почнаха да валят въпроси. Отговорих кратко, че мойта се ебала с някого и не е имало кой да накърми детето. Тя ме гледаше изумена и безмълвна. Прегърна ме и ме поведе към тях. Живеха със съпругът и и децата през един квартал от нас в голяма самостоятелна къща. Зет ми ни посрещна, чу новината, помълча и ми каза:
  -брато(така си викахме с него от деца), успокой топката, забрави ли какво сме си говорили? Налага се да излезна, оставям те на сестра ти да те успокои и бъди мъж. Какъв мъж в този момент?! Тръшнах се в един фотьоил, скапах и жалък. Ива- сестра ми ми предложи да влезна и да се успокоя с един душ. Правех нещо по нейни инструкции, без да осъзнавам. Съблече ме и ме поведе под душа. Стоях и не осъзнавах нищо в един момент тя тръгна да излиза. Улових я за ръката инстинктивно, тогава тя ме попита:
  - искаш ли да остана с теб?
  - искам. - отговорих аз и я прегърнах. Тя се освободи леко и се съблече. Беше прекрасна. Гледах я и изведнъж осъзнах, че сме в банята под душа. Мина зад мен и почна да ми разтрива вратът, бях си подпрял главата на стената, усещах ръцете и по мен. Стана ми приятно и се обърнах с лице към нея. Чух я да казва:
  - не ми се вярва, че Ани би предпочела друг кур пред този. Може би нещо бъркаш? -продължи да говори държейки ме за кура.
  Обичах много сестра си и доста сме си говорили за секс помежду ни, но бяхме стигали само до свирки и лизане. Там под душа го направихме. Явно се бяхме увлекли в един момет се появи зет ми. Стоеше на вратата и се смееше. След това каза:
  -аз сега да побеснея ли като теб. От кога ебеш жена ми?
  Сконфузих се! Почуствах се длъжен да търся извинение, но той ме изпревари:
  -брато, сигурно Анче го е направила с някой близък, не виждам защо се нервиш и беснееш? Ако е истина де! Най- добре е да разбереш какво точно е станало, ако искаш Ива може да говори с нея. Приятелки са, нямат тайни.
  Облякохме се с Ива и тримата се понесохме към нас. Незнам защо, но попитах сестра ми, дали е доволна от това което стана? Зет ми беше след нас, зяпаше по нещо. Ива ми отговори доста гръмогласно, така че и той го чу:
  - да, много ми беше хубаво и искам пак да го правим!
  -какво да правите? - попита зет ми.
  -да се ебем. - отговори тя, без притеснение.
  В нас беше тихо, Ани седеше на дивана гола, както майка я е родила и ме чакаше. Познаваше ме добре и знаеше как да постъпи. Не се притесни от голотата си пред сестра ми и зет ми. Изправи се, целуанаха се със Ива и зет ми. Ива се пошегува:
  - ти си готова за групов секс. И аз няма да откажа, знаеш ли, без бельо съм. - и си повдигна полите.
  Путаката и лъсна, надървих се веднага, погледнах жена ми и я попитах:
  -дали "брато" е готов и той за ебане?
  Жена ми отиде до него и му свали панталона и слипа. Курът му се озова пред погледите ни.
  -хайде, давай, все още си загряла. - казах и аз.
  Тя не се поколеба и го налапа. После разбрахме, че като отишла горе, докато звъняла, чула шум по стълбите. Погледнала и видяла на горната площадка брат си, баща си и един приятел на брат и, които е и наш приятел. Тя много го хатесваше и дори си бяхме говорили, че може да го поканя някой път, ако тя иска. Той живееше на последния етаж. Брат и баща им пили по нещо в тях и се развеселили. Като я видял Митко и казал:
  - а моята мераклиика, кога ли ще ме огре и мен?
  - ми когато ти дойде музата. - отговорила тя
  - е сега не ти ли е? - се обадил баща и.
  -може и да ми е, но тук на стълбите ли иска да ме чука?
  Баща и я хванал през кръста и я вкарал обратно в приятеля. Брат и се обадил:
  -е какво сега, ние само ще гледа ме ли?
  Тя не издържала, била е възбудена и си свалила роклята пред тях. Куриозното било, че баща и и помогнал да свали бикините си. И така ебали я и тримата.
  Бях се успокоил още в банята със сестра ми, но нещо ме глождеше. Когато разказваше историята се възбудих много силно. Осъзнах, че съм щял да допусна голяма грешка. И сега след 28 години, когато се сетя за този случай се смея на себе си, но се и възбуждам. Децата ни пораснаха, ние см и е си все още онези луди любители на секса. Избягвам да ходя насаме с други жени, предпочи годинитам и жена ми да присъствува. Знам, че се ебе всеки ден с брат си, но иааз еба сестра си редовно, много по- често от съпругът и. Имаме си и приятели- семейни, но с тях само семейно!
  Съветвам всички мъже и жени да излезнат от скапаната робска рамка и да заживеят с доверие един към друг.
  Никоя жена или мъж не би си зарязал семейството, ако в това отношение имат синхрон и се ебът за удоволствие, а не за отмъщение или друга причина.
  Родителите ми са на 69 и 62 години. Никога не съм чул да си повишат глас. Баща ми е ебал толкова жени, че незнам дали ще го стигна, а колко кура е потрошила мама, само тя и Бог знаят.
 • #16 от Анонимен 23.07.2016, 22:18 „Режѝ“ ѝ главата на мършата (или да отива при майка си). Вече не можеш да ѝ вярваш за НИЩО! Три пъти се е случило, очаквай продължение... „Ама то беше само секс, нищо сериозно“- тези курвенски приказки да са ти ясни! Жените ВИНАГИ влагат чувства, ти си излишен. Вече е свикнала да я бият чужди мъде по гъза.
 • #15 от Мъж, 18 години 01.07.2016, 04:39 Хмм, прочетох всички коментари и мога да кажа, че наистина май не разбирате какво означава мъж/жена дс изневери. Товс е най-гадното нещо, което може да се случи в една връзка, а да не говорим за приятел, колега или съсед.. как после ще погледнеш тези хора в очите след като знаеш какво се е случило? Имам си приятелка от година и доста добре се разбираме, а по нататък може и нещо по-сериозно. Честно ви казвам, ако ми изневери едва ли ще се възбудя бих й налетял с юмруци и на нея и на него. Дори и често да се заглеждам по други жени и да си мисля подобни работи все пак не бих могъл да изневеря, а и защо да го правя когато ми доставя всичко нужно? Хора, събудете се! Дори чета, че хора със семейства изневеряват, та защо? Заради един секс?
 • #14 от Мъж, 45 години 28.05.2016, 01:29 Моята преди доста години (когато беше млада 27-годишна путка) си призна за две изневери. Просто си лежахме след едно чукане и тя ми каза, че иска да сподели нещо, срамува се, но е решила да ми го каже. Подтикнах я и тя ми каза, че ми е изневерила два пъти. Първият път било когато сме били на един къпинг - в храстите с един неин колега. Бил бърз тек, тя не получила оргазъм, после чакала пича пак да я извика, но той не успял, защото жена му била много ревнива. Вторият път е било по-сериозно. С един неин колега са се чукали повече от година. При това са се ебали редовно - по два-три пъти седмично. С този колега сме семейни приятели, заварвал съм го понякога в къщи - докарал жена ми след работа и тя го поканила на кафе докато ме изчакат. Оказа се, че в същност той е ебал жена ми и у нас, дори е имали дни когато той я е ебал слад обяд, а аз вечерта....
  Стана ми гадно, чувствах се странно - като загубил почва, но.... доста се възбудих. Жената ми каза, че ако искам ще се разведем, но аз започнах да я целувам и след това да я еба. Докато я ебях я накарах да ми разкаже кога и как ми е изневерила за пръв път с втория си любовник, както и кога са били заедно за последно. Оказа се, че от около месец тя не е искала да се виждат, защото искала да е с мен. Попитах я, дали все още иска да спи с него, но честно. Тя ми каза "Да, но не искам да те изгубя". Казах и, че искам да е щастлива и може да продължи връзката си..... Тя продължи да се вижда с колегата си още около половин година, като ми казваше кога ще ходи при него. Постепенно отношенията им охладняха, започнаха да се ебат по веднъж - два пъти седмично, после по веднъж, на края след половин месечно прекъсване изкараха цяла нощ и се разделиха.
  Сега си спомняме случката и жена ми ми е благодарна, че съм я оставил да изживее тази авантюра. След три години още веднъж, но вече с предварително мое съгласие, се отдаде на един съсед. С него караха по-малко от година, като той ебеше жена ми два пъти седмично по три тека (много педантично). След това съседа се ожени и всичко свърши до тук.
 • #13 от Мъж, 45 години 26.03.2016, 19:44 Привет, незнам решил ли си проблема, минало е доста време от 20. 06. 2015, 07:05 до днес?
  Аз бях на 40, когато се прибрах и заварих жена ми да се ебе с брат си и негов приятел. Не беше в течение кога се прибирам, но това явно не я е притеснявало. Днес мисля, че го е направила съзнателно. Искала е да ми каже по някакъв начин и е избрала този.
  Когато се прибрах и ги заварих в хола, тя на четири крака, брат и влязъл в путката и, Никола-приятелят му в устата и, бях готов да ги смеля. Доста по здрав съм и от двамата. Но докато осъзная усетих, че курът ми е скочил. Това ме озадачи и се спрях. Наблюдавах ги около 40-на минути. В един момент брат и ме забеляза и се отдръпна от нея. Другият продължи, но шурата и обърна внимание към мен. Тя ме погледна, стана, дойде при мен, гушна ме и каза:
  - О Боже, как си надървен! Сваляй дрехите!
  Започна да ме съблича преди да се усетя. Курът ми продължаваше да се перчи, вече гол, тя го налапа. Поигра малко с него и каза:
  - искаш ли онази поза?
  Докато се осетя коя и каква, тя легна на килима. свиси краката под мишниците и каза:
  - сега, начукай ми го!
  Така и направих, след минута забелязах как гледа онези двамата. Дадох знак на брат и, стори ми се по-подходящ, курът му бе доста внушителен. Тя ме гледаше в очите, разбра какво искам от него. Повика го и му го налапа.
  Доста време я ебахме, изреждахме се и тримата. Накрая тя каза на Никола да си ходи. Попитаме може ли брат и да остане да спи в нас. Съгласих се. Реших че я е страх да остане сама с мен. Решихме да лягаме, но нещо с чаршафа на леглото не бе наред. Оказа се че е по-тесен. Сменихме го и брат и забеляза, че леглото е голямо. Попита колко е широко, аз отговорих, че спокоино могат да спят четири човека. Жена ми каза, че е 180 х 200 см. Поведе го към другата стая, но аз незнам защо я спрях и казах да остане с нас. Легнахме и поспахме. Към 9ч се събудих, гледам Емил на др. край на леглото, жена ми я няма. Точно се готвех да стана и тя се появи, гола (на 44 е, но има страхотно тяло) с думите:
  - приготвих Ви палачинки, идвате ли?
  Спрях я и я върнах м/у нас в леглото. Казах и първо ще те наебем и после палачинките. Е ядохме палачинки чак в 18 часа. До тогава я спукахме от ебане.
  Ядът ми се разнесе, научих, че те с брат си се ебът от деца. Всъщност тя на няколко пъти ми споменава, но аз все го взимах за фантасмагория. От тогава минаха 5 години. Живеем си, дори по-добре от преди. Събира ме се от време на време с приятелски семейства, правим си оргии и сме щастливи. А какво беше преди това, криехме се, правехме се на свети води ненапити. Та помислиси, дали е по-добре да имаш една съпруга приятел или да си с нова, която пак ще ти поставя рога.
  Та ето какво почуствувах аз, скочи ми курът, стана трима на една. И днес и тя доволна и аз!