Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Това се случи преди 8 месеца. Аз съм от Варна, мъж на 37г, женен с дете. Тъщата е на 52г, руса, с много хубави гърди, не много големи, сочно дупе и стегнати бедра. От както се запознах с нея и имах мерака, но все нямах смелост да предприема нещо.
Един ден жената ми каза, че нещо с фурната не било наред. Няколко дена бях зает и не ми остана време да отида да видя. В петък, тъщата се обадила и казала, че и трябва фурната и жената ме помоли в събота да отида. Дойде събота и към 11ч отидох при тъщата, дядото го нямаше бил на рожден ден от петък с приятели и щели да ходят на вила. Захванах се с фурната, смених ключа и всичко се оправи, после Анелия(така се казва тъщата) каза, че полюлея в спалнята не свети-оправих и него и мислех да тръгвам, когато ми спомена, че и чешмата в банята капела. Взех да се поизнервям, но взех тръбния ключ и реших да натегна сифона. Тогава се скъса резбата и текна вода, като ме намокри. Спрях водомера ама вече бях напушен и взех да псувам. Анелия взе да ме успокоява, а аз и казах:
- Не ме успокоявай, няма ли и нещо друго за оправяне, да ти приличам на водопроводчик? Тя ме погледна, долепи се до ухото ми и ми прошепна:
- А бе и аз съм за оправяне, ама няма с кой. Останах като попарен. Е сега ти е спукана работата си казах. После тя ми каза:
- Ела да изпушим по цигара - и излезе от банята.
Стоях 20-30сек и не помръдвах, отидох при нея на терасата и запалих и аз. Тя се беше облегнала на парапета, усмихна се и ми каза“
- Застани зад мен моля те. Застанах зад нея на 5-6 см разстояние, беше по анцуг, който очертаваше дупето й. Тя се надупи и се опря в хуя ми, при което веднага се надървих, тя се отдръпна малко и ми го хвана с лявата ръка.
- Хъмммм така изглежда доста голям - каза тя.
В действителност не ми е много голям като дължина 17-18см, но е доста дебел. Падна ми пердето, сърцето ми биеше лудо, от кога я желаех, колко пъти като сме били у тях на гости и съм ходил до тоалетна, преравях дрехите хвърлени за пране, вземах бикините й и слагах си ги на лицето си и дълбоко вдишвах въздуха преминаващ през дъното им, за да усетя аромата на путката й, после ги лижех за да попия възможно повече от тях, а накрая си удрях една чикия и се изпразвах точно там където се е отбелязала путката й. Просто исках тя да разбере по някакъв начин за мерака ми, нямаше кой друг да се изпразни върху бикините й, а тя рано или късно щеше да се досети какво става, но нямаше да го каже на никой и ето, че нещото се случваше. Прегърнах я през ханша и я зацелувах по врата. Хвърлих цигарата и я хванах за гърдите и взех да ги мачкам, като не спирах да й облизвам врата. Тя взе да се търка в мен и аз я хванах за путката, взех да й търкам клитора през анцуга и бикините й. Анелия изтърва фаса, обърната се и ми каза:
- Ела вътре, някой да не ни види.
Влязохме в хола и тя ме зацелува, въртеше си езика на всякъде. Аз я бутнах на леглото и й свалих анцуга, а тя си свали блузата. Беше по бикини и изглеждаше невероятно. Толкова добре и стояха тези бикини, че можех да ги гледам безкрайно много време и да й търкам путката през тях. Исках да и оближа путката през бикините, да й изпия всичките сокове през бикините. Тя май разбра и ме попита:
– Харесва ли ти това, което виждаш?
– Ооох, на кого няма да му хареса? – отвърнах й аз и се насочих към там от където неможех да откъсна поглед. Казах й, че гледката много ме възбужда и че искам да й лижа путката през бикините и се наведох. При което тя си разтвори широко краката и картината стана още по-пожаро опасна. Отворих широко уста за да налапам по голяма част от това сладко нещо заедно с бикините. Лизах и смуках соковете й поне 10мин, тя стенеше, охкаше, пъшкаше, държеше ме за главата и ме притискаше към путката си. Засмуках й клитора, беше доста набъбнал, а тя цялата беше мокра, бикините и бяха подгизнали, изведнъж се отдръпна. Получи супер силен оргазъм, мъзгата хвърчеше като гейзер, но бикините и я спираха иначе щеше да ми измие хубаво лицето, въпреки, че нямах нищо напротив. Това ме възбуди още повече и й казах другия път да свърши така на лицето ми. Стана и ми свали дънките, изкара го и го помириса, облиза главата на хуя ми. Прокара език по цялата дължина, върна се нагоре, пак ми го засмука. Сложих я да легне по гръб и главата ми пак се навря между краката й. Протегнах ръце и започнах в същото време да й мачкам гърдите. Не спирах жадно да й лижа путката и да й смуча клитора, а соковете й ставаха все по обилни, което ме влудяваше до краен предел. Бях чувал, че на тази възраст вече жените не са толкова влажни – глупости на търкалета. Гърдите й бяха доста големи и отдавна си представях как кура ми стои между тях и се търка. В следващия момент станах и я обкрачих като си сложих кура точно между циците й. Тя ги притисна една към друга така, че да ми обгърне с тях кура и аз започнах да се движа напред-назад. Погледът й беше много перверзен изпълнен със задоволство и страст. В един момент тя ми хвана кура с ръка, надигна главата си и ми го засмука, тогава аз се пресегнах и започнах да й масажирам путката. Беше невероятно мокра и широко разкрачена, при което ми се прииска веднага да й го вкарам. Просто не се издържа на такава путка. Тръгнах да слизам между краката й и тя усети моето неустоимо желание, при което се намести така, че да ми е по-удобно.
- Искам рязко да ми го вкараш целия и много яростно да се движиш - прошепна ми тя.
Хвана ми кура и си го намести точно на отвора след което ми каза:
– Ти си, давай - и ме хвана за задника, след което ме придърпа рязко. Проникването ми в нея беше невероятно като усещане, усещане, което с нищо неможе да се сравни и опише, лошото беше, че започна да ми идва много бързо, а исках много време да се задържа в тази невероятно страстна путка. Тя ме усети, че съм на ръба и всеки момент ще изригна и ми каза
– Да не вземеш да го извадиш, искам всичко вътре, до последната капка. Мъчих се още да си отклоня вниманието от случващото се, да се откъсна от удоволствието с цел да забавя вулкана, но то така ли се издържа на толкова много мед и реших, че няма какво повече да се измъчвам, ами да взема и да се изпразня и аз веднъж както трябва в една сладострастна путка, че отдавна не ми се беше случвало да го правя без презерватив, вътре в путката на някоя жена. Спермата тръгна с такова налягане, че и да имах презерватив, сигурно щях да го спукам. Този път движенията ми бяха дълбоки и резки, без никакви задръжки, а красивата ми тъща не спираше да ме подканва:
– Не спирай докато не ти омекне вътре в мен. Аз и не мислех друго да правя, но най ми хареса, че и тя започна да изпитва оргазъм, при което започна да отделя обилни сокове. Това започна да ме обърква в мислите ми, започнах да харесвам секса с нея повече отколкото с жена ми – нейната дъщеря. По едно време спряхме да се движим и аз легнах до нея да си взема малко въздух, а тя се изправи и ме целуна.
- Искаш ли да тръгваш или още ще ме оправяш - отвърнах й:
- Че аз още не съм почнал.
Тогава тя поиска да си вкарам ръката си в путката й. Абе не вярвах на ушите си. Легна по гръб, разкрачи се, вдигна си краката на горе, хвана си дупката на путката с две ръце и си я разтвори. Не изглеждаше да е широка и аз и казах “ как мислиш, че ще влезе ръката ми?“. Тя ме наплю и ми заповяда “Ръгай ме бе зетко“. След което ме хвана за главата и ме притисна към путката си. Не можех да дишам, но лижех като обезумял. Анелия отпусна захвата, аз се изправих и й вкарах 2 пръста. Изстена и ми каза “Още“, вкарах трети пръст и започнах да я чукам с пръсти, след малко вкарах и четвърти, тя умираше от кеф. Изкарах си пръстите, хванах я през кръста с една ръка и започнах да си провирам другата ръка навътре в путката й както тя го искаше, беше вече доста широка и цялата червена. След 2-3мин каза “Оххх ще свършвам, нали искаше на лицето? Лягай по гръб“. Аз легнах, а тя се качи върху мен и седна на гърдите ми. Започна да си търка набъбналия клитор, надигна се леко и започна да си удря путката с ръка. От нея захвърча такава мъзга, че ми опръска цялото лице. Аз си отворих устата и Анелия започна да се изпразва в нея, аз гълтах без да плюех, а тя не спираше да пръска. Викаше силно без да се притеснява, че някой може да я чуе. Когато накрая свърши легна до мен. Аз вече не издържах, от тази мъзга и от косматата й путка и се бях надървил като бастун. Вдигнах и краката нагоре, тя се разкрачи колкото може и аз отново й го нацепих в тази мечтана путка. Започнах да я чукам на високи обороти, но знаех, че скоро ще свърша. Тя сякаш усещаше и ми каза - “Давай пак вътре“. Избухнах в нея, напълних й путката със сперма, дори взе да излиза навън. Не предполагах, че имам такава курвенска тъща. Изправих се за малко, а тя ме хвана за бастуна и ми каза “Нямаш спадане бе сладур“. Бутна ме на леглото и седна върху гърдите ми и продължи да си трие клитора и хубавата си путка върху гърдите ми, а соковете и умесени със моята сперма започнаха да се размазват навсякъде по мен. Аз започнах да си въртя главата, но вече бях окъпан в собствената си сперма. Тя ме хвана за врата и ми каза доста заповеднически “Я не се прави на гнусен“ и продължи да се движи и да се омазваме взаимно. Хвана ми хуя с едната ръка и започна да ми лъска чекии усмихна се и каза, че иска 69. Качи се върху мен и започна да ми духа, а аз да я лижа по путката. Космите и ухаеха невероятно. Супер много ми хареса. Тя ми каза “С теб май ще си прекарваме добре“. Лижеше и в същото време ми правеше чекия, а аз бях на седмото небе. Исках да я поря пак. Тя се качи върху мен, клекна и си го вкара в путката. Подскачаше като 20 годишна, гърдите и се тресяха, а аз ги мачках, а от време на време й търках клитора и, тя се надигна и пак захвърчаха мъзги. Свърши обилно и пак си го завря в сливата, може би получи 3-4 оргазъма. Аз бях целия в мъзга. Каза ми да свършвам в нея когато съм готов. След 5 мин и аз изригнах. Отпуснах ме се на леглото и се зацелувахме. Тя ми каза“ Миличко, никога не бях ебана така, но с теб мисля да направя каквото поискаш“. Станахме и тя предложи да си вземем душ. Казах й „Анелия не съм предполагал, че си толкова страстна“. Тя ме погледна и ми отвърна “Ако искаш вярвай не съм правила такива неща до сега, фантазирала съм си, гледала съм такива работи по интернет, представила съм си, че ги правя, вярно много съм се възбуждала, но досега не съм опитвала“. Попитах я друго дали си е фантазирала, а тя ми каза“ Миии да, представяла съм си, че точно ти пикаеш върху мен“. Отново ток ме удари в главата. Накарах я да седне на пода и застанах над нея. Не ми се пикаеше, но се напънах. Започнах да уринирам върху гърдите и, а тя да се намества според струята. След като приключих, тя се изправи и ми каза - “беше супер, благодаря ти“. Тогава нещо ми стана и й казах, че искам и аз. Легнах на пода, а тя се разкрачи над мен. Космата и путка беше точно върху гърдите ми, Анелия започна да ме опикава навсякъде, по хуя, по гърдите, по лицето. Да си призная доста ми хареса и на мен. Станахме, застанахме по душа и се зацелувахме. Казах и, че трябва да тръгвам, а тя ме гушна и ми каза “Ще го повторим ли пак или това беше“. Прегърнах я и я целунах отвърнах й, че винаги щом се удаде случай ще се чукаме. Това беше първият ми секс с моята любима тъща Анелия. Качих се на колата и се прибрах радостен в къщи. После жена ми говори с майка си по телефона и се разбраха на следващата вечер да отидем у тях на палачинки. Отново се зарадвах, че ще видя красивата си тъща и най-малкото ще и се полюбувам на формите на тялото й докато шета през времето докато сме там, а и можеше би щеше да ми се отдаде възможност и за нещо повече. Отидохме привечер у тях и масата беше почти наредена. Тъста беше си сипал вече втора чаша ракия и ни чакаше. Анелия ни посрещна много усмихната и ни целуна доста топло, поне на мен така ми се стори. Тъкмо щях да седна на обичайното място където винаги стоях като отидем у тях и тя ме извика както много пъти, да отидем до стаичката между етажите за да вземем разни буркани с компоти, туршии и тем подобни. Това и чаках с нетърпение от вчера. Влязохме във стаичката, а тя се пресегна да взема бурканите при което аз веднага я хванах за дупето с една ръка, а с другата между краката и започнах да й търкам путката под роклята през дъното на бикините й. По всичко личеше, че тя го е очаквала. Остави бурканите на мястото им и започна да ме целува още по-страстно от вчера. Веднага се надървих до краен предел и бръкнах под бикините й, влагата беше потекла вече и аз си вкарах двата пръста в путката й след което бясно започнах да ги движа. Нямахме никакво време, най-много 30 секунди и трябваше да отидем горе със бурканите. Толкова време горе долу я разтръквах по путката и изведнъж си извадих ръката, тя също се опомни, че нямаме време, пооправихме се и тръгнахме с бурканите към апартамента. Имах чувството, че целия пламтя от възбудата и че жена ми ще усети, че нещо е имало, но слава богу докато се измия на чешмата и отида до тоалетната, всичко ми мина и отидох в хола съвсем спокоен. Хапнахме, пийнахме, говорихме после започна някакъв филм, но на мен вниманието ми беше съвсем другаде, явно и на Анелия също. По едно време тя ми каза да излезем на терасата да изпушим по една цигара. Добре, че другите не пушеха. Тя излезе и веднага запали цигара, а аз огледах от вътре навън дали се виждаме и добре, че имаха щори, които бяха пуснати и не се виждаше какво става навън, но от терасата към хола се виждаше дали някой идва или няма движение на хора. Като излязох на терасата, тя беше се подпряла на парапета и си беше разтворила широко краката, а дупето й беше вирнато нагоре. Направо полудях, застанах до тъща си и веднага бръкнах под роклята й и ръката ми прилепна върху мокрите й бикини, а тя се разкрачи още повече, облегнах се с гръб на парапета и гледах навътре за да не ни изненада някой. Бръкнах под бикините й и веднага си вкарах двата пръста в путката й както в стаичката между етажите. Разтривах я бързо, защото колко е една цигара време? Ситуацията беше направо влудяваща, бях възбуден до краен предел, но нямаше какво друго да направя за себе си. Но тя не ме остави току така съвсем на сухо, въпреки че бях доволен, че пак имам възможността да набарам тъща си между краката й и да й търкам невероятната путка. Бръкна в късите ми гащи и направо ме набара здраво за кура който се беше втвърдил като стомана и започна здраво да ми го забелва в такт с ръката ми. Правеше движения с таза си в такт с ръката ми и ми говореше тихо как иска да й го вкарам от тази поза така както сме на терасата, но сега нямало възможност. Каза ми, че друг път ще го направим точно както сега това, което правя с нея. Оргазмът й започна да идва и тя едвам стоеше на краката си. Не спрях да я търкам докато не свърши напълно. Но в същото време и аз си оплесках здраво слиповете. Тя бързо си свали бикините и още по-бързо ги мушна в гащите ми за да ме избърши, после избърсах и ръката си от нейните сокове в бикините й. Пооправихме се и влязохме в хола все едно ни лук сме яли ни лук мирисали. Така свърши вечерята ни у тях, но лудориите ни продължиха с още по-голяма сила. Направо за друга жена не мислех освен за нея. За жена ми почти забравих. От тогава до сега, се чукаме като луди щом имаме възможност и правим все по-откачени неща за които ще разкажа по нататък.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (14)

 • #14 от Мъж, 43 години 30.04.2019, 08:40 И аз като млад зет харесвах тъща ми, докато един ден не я видях по бански. На момента ми се изпари желанието. Младото си е младо. Същата вечер ебах жена си все едно света свършва. И на задната дупка не и простих. Пъшка, охка, ама се натиска да не излиза. На сутринта ми казва: искам пак като снощи. Голям кеф беше!
 • #13 от Анонимен 03.10.2018, 15:24 Моята тъща е дребна и слаба жена с не лошо телосложение за възрастта си, но никога не ми бяха минавали мисли да я чукам, а също така тя вече беше минала 60те години и съвсем нямах мерак. След като жена ми роди тя идваше да ни помага. Веднъж се наложи да отида с нея на село да помогна с градината, че дядото не можеше да отиде. Така двамата заминахме за село където трябваше да се полее градината, да се прекопаят лехите и да се обере каквото има узряло. Аз носех тежките кофи, а тя се навеждаше да бере. Забелязах, че е облякла работната манта на голо и започнах да я заглеждам в деколтето, от време на време се виждаха и дантелените бикини, а аз не бях ебал от доста време. Когато стана жега се прибрахме ми се отдаде възможност да я натисна и аз се възползвах. В началото се дърпаше, но бързо се отпусна. Оказа се, че тъща ми е дълбока вода, а секса с нея освен, че е страхотен липсват и много задръжки.
 • #12 от Анонимен 13.07.2018, 12:31 Аз, чукам мащехата си. От няколко месеца. Не знам дали е правилно но ми харесва и тя си я бива гълта всичко!
 • #11 от Мъж, 29 години 10.11.2016, 16:27 Този коментар е само за регистрирани потребители. Вижте как да получите достъп.
 • #10 от Жена, 16 години 21.11.2015, 01:48 Личи си че е фантазия много ясно, но е уникална. Тези малки подробности....Не мисля, че някога съм се подмокряла толкова!
 • #9 от Жена 12.05.2015, 16:38 Ееее, нееее! Фантазии! Ти ако си чукал тъща си нямаше да разказваш толкова обилно! Карай, направи си една чикия на собствената си творба!
 • #8 от Анонимен 07.05.2015, 15:00 "Тъщата е на 52г, руса, с много хубави гърди, не много големи," "Гърдите й бяха доста големи и отдавна си представях"

  Последно - големи ли са или не са ???? :-)


 • #7 от Мъж, 37 години 13.04.2015, 09:18 От Автора: Здравейте отново. Вчера тъщата имаше рожден ден и беше поканила нейни приятелки. Купона течеше и аз реших да отида до тоалетната като дадох знак на тъщата да ме последва. Влязохме в кенефа и направо започна да ми духа. Докато ми правеше свирка едната и приятелка ни видя и се включи и тя. После пък третата ме помоли да отида с нея за цигари и познайте какво стана, наебах я на една кола на капака. Като се върнахме всички бяха пияни и само една имаше по трезва която отиде до кухнята и се наведе да подрежда , вдигнах и полата и и го вкарах директно в анала. Скъсах я и нея от ебане. И накрая тъщата ме помоли да изпратя друга нейна приятелка до тях защото я е било страх. По пътя тя направо ми показа путката си и ми каза направо да я почвам. Каква вечер само, всичките ги минах.
 • #6 от Мъж, 40 години 13.04.2015, 06:49 Само някой малолетен би се хванал на такава измислена история!
 • #5 от Анонимен 09.01.2015, 11:22 Намали порното. Много измислено звучи всичко, особенно като сте били на терасата. Дъщеря и вътре, а ти навън я буташ. Много измислено.
 • #4 от Мъж, 12 години 09.01.2015, 00:36 Аз ли не разбрах или? В началото казваш,че гърдите и са малки - после казваш,че са големи...последно? :Д
 • #3 от Мъж 08.01.2015, 22:23 Да ва еба в педалите, поне слагайте нови истории вече.
 • #2 от Мъж, 30 години 08.01.2015, 22:12 Браво на тъщата, де да беше и моята такава палавница да и изям клиторчето и побърквам с големия палавник.
 • #1 от Мъж 08.01.2015, 21:17 Авторке и ти ли имаш мерак на зет си или пусто имаш снаха))) С моята тъща започнахме когато тя беше на твоите години 45. Ех сега вече на 60+ но още си иска и никак не се предава))) Това твоето е добра история но всичко не се случва точно та и толкова извратено)))