Семейни истории

Притеснения относно изневяра

Сподели
Здравейте на всички. Моля да ми дадете съвет. Със жена ми сме заедно от 4 години. Познавам я от около 8. През всичкото това време, мога да кажа, че съм много щастлив, че я срещнах. До преди месец в семейството ми цареше хармония и спокойствие. Но от месец насам ме е обзело някакво странно чувство, че може би има някой друг, просто ме тресе невероятна ревност. Не мога да кажа какво се случва но имам някакво адско притеснение. Говорих с нея по тези теми но тя само ме успокой, че всичко е наред и не трябва да се тревожа. Като жена и домакиня е изключителна. Имаме детенце - момиче на 2 годинки. Принципно нямам поводи, които тя да ми е дала за да стигна до това състояние, но защо съм така? Моля някой ако е минал през този етап да сподели. Много я обичам и не искам да я загубя заради това ми състояние.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (6)

  • #6 от Анонимен 24.07.2016, 02:47 До #5 Кое му е нормалното? Нали има съпруг за тази работа и уста, за да каже какво ѝ липсва!!!
  • #5 от Мъж, 35 години 09.04.2015, 09:11 Ами ако не правиш секс с нея редовно или не я задоволяваш, нормално е да потърси удоволствието което и е нужно при друг. А има го и това че не само тя трябва да бъде привлекателна, а и ти също. Повечето мъже се отпускат след като станат семейни, кореми, женски цици, мазни задници, гуши.... смучат цигари, бири и им миришат устите.... а фактически дамата като се е запознала с тях преди години, мъжа и е изглеждал съвсем различно и като характер и като визия.
  • #4 от Мъж 27.02.2015, 11:04 Бъди наблюдателен, но не я следи. Тя ако изневерява ще се разбере.
  • #3 от Мъж, 28 години 26.02.2015, 10:53 Според мен по-добре да не я следиш или да я притискаш. Тя ако изневерява сама ще се издаде в даден момент. Тъпо, ама ко да прайш. Ама ако не изневерява, а пък ти вземеш да ревнуваш излишно, тръгнеш да я следиш, да я притискаш, да я разпитваш, както не кръшка като нищо може да тръгне. Никой не обича да го задушават.
  • #2 от Мъж 26.02.2015, 06:56 Ако една жена реши да изневери тя ще го направи а ти дори няма да разбереш. Не е хубаво че имаш толкова голяма ревност. Ревностъа е болестно състояние.
    Единствения начин да разбереш дали ти изневерява е да я хванеш.
  • #1 от Мъж, 33 години 25.02.2015, 19:41 100% изневяра