Сподели
Здравейте, за първи път пиша в този сайт. Изчетох доста теми и коментари, не знам до какъв процент темите са вярни. Но явно и други хора имат моя проблем.
А той е, че от няколко месеца синът ми, ме следи. Иска да ме гледа гола. Прави ми намеци. Виждал ме е като малък, преди да влезе в пубертета. Сега е на 21 години. Мисля, че е доста голям за такива детински истории. Не знам порното ли му е малко или обратното гледа много порно та чак се филмира.
За последния месец останах с впечатлението, че даже иска да спи с мен. Като под спи говоря, да прави секс с мен. Което даже и не мога да го осмисля?!?
Притеснена съм много и не знам какво да правя.
Гледа ме през ключалката докато се къпя и преобличам, ако заспя без пижама идва над леглото и започва да ме пипа. Усещам го, че мастурбира. Не знам... Просто не знам какво да правя?!?
Споделих с приятелка, тя била чела за "1-вия път" между майка и син. Като я чух не можах да повярвам това което ми казва, да правя секс с родния ми син. Сигурно защото има дъщеря.

Ще съм благодарна, ако ми помогнете с някакъв коментар? Как да го накарам да спре?

Иначе е нормално момче, има приятели и излиза често, даже и приятелка имаше до преди време. Ама сега не знам от къде дойде това влечение?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (113)

 • #113 от Жена, 44 години 29.09.2020, 07:10 Няма нищо лошо в това да го задоволиш. Ще е добре и за двамата. Ще се прибира с нетърпение у дома, ще се успокои.
 • #112 от Жена, 46 години 20.02.2018, 14:24 #109,
  не разбирам мисленето на някои жени. Разбирам мъжете, това е друго нещо, те повечето са егоисти, ревниви, завистливи и когато една жена поеме волана на живота в ръцете си и почне сама да решава, кое е добро за нея и кое не, стават и агресивни. Ревноста ги превръща в низши същества.
  Много се радвам, че осъзнах това много- много рано! Тогава реших, че ще възпитам синовете си, ако имам такива да мислят либерално, без завист, ревност и подобни. Казвам: "ако имам", защото тогава бях много малка, току що бях почнала секс.
  Голям късмет имах, че родителите ми са хора разкрепостени с либерални разбирания.
  Когато родих синът си, бях едва на 16. Ужасно се радва, че това стана. В под- съзнанието ми винаги тлееше онази мисъл.
  На 29 години, празнувахме рожденният ден на синът ни. В един момент съпругът ми ме повика и ме поведе към спалнятя на синът ни. Тихо се промъкнахме и какво да видя. Юнакът вдигнал краката на братовчедка си в компанията на сестра си и чука ли чука. Нямаше и грам притеснение, че са трима. Тогава се сетих и попитах съпругат ми:
  - Скъпи, той не се притеснява от присъствието на сестра си, дали не я ебе и нея?
  Мъж ми се позамисли и каза:
  - Няма да се очудя, тя е вече на 12. До колкото си спомням ти също си почнала на дванадесет.
  Беше прав, но не това ми ангажира мозъка. Някъде в мозъкат ми се рееше неясна мисъл и аз изтърсих:
  - Той може да поиска и мен да ме люби?
  Мъжът ми се засмя и каза:
  - Че няма око да ти вади... Ти не би ли искала? Нали ги възпитаваме в дух на свободомислие. Какво ако ти го начука?!
  Пламнах цялата, истината беше, че осъзнах желанието си. Макар и млад синът ни беше доста едър и добре развит. Беше ни споделил, че прави секс. Но и двамата със съпруга ми приехме думите му, повече като хвалене тогава.
  Същата вечер когато си лягахме, по навик минах през стаята на дъщеря ми и неговата да им кажа лека нощ. Когато влезнах при него, беше седнал на леглото си гол отметнал глава назад и загледан в тавана. Това малко ме изненада и попитах:
  - Какво има момчето ми? Не си ли доволен от празника си? Мисля, че дори те ощастливиха днес...
  Погледна ме и каза:
  - Сестра ми ли ме издаде? Никога не е доволна!
  - Не, момчето ми! Ние с баща ти случайно ви видяхме. Вратата ти беше отворена.
  И Бог знае защо добавих- излъгах:
  - Татко ти каза, че си оставил отворена вратата нарочно, че ако мина да те видя.
  Беше си ококорил и попита:
  - Че защо пък да ме видиш?
  Помислих и му отговорих:
  - Той мисли, че така ще ме провокираш и аз да си поискам- продължих да го лъжа.
  Докато му разправях тези не бивалици, забелязах как членът му се повдига, нарастваше постепенно. Дори не се опита да го прикрие и попита:
  - И ти какво? Дойде сега да си поискаш ли?
  Незнаех какво да отвърна, но усетих влагата по бедрата си. Гледката и долните ми мисли си оказваха въздействието. Усетих треперенето на коремът си и го попитах?
  - Ти как мислиш, мама?
  Отговорът беше светкавичен:
  - Ако е така, защо си с тази туника? Секс до колкото знам се прави на голо.
  Това като че ли беше паролата. Свалих с един жест туниката и останах гола, изправена пред погледа му и набъбналият му кур. Доакто се усетя и почна да ме целува по циците, корема и гениталите. Езикът му работеше по клитора ми, като на стар експерт. Направих няколко оргазми така, след което го насърчих да мине в другата активност.
  И ето днес осемнадесет години по- късно продължаваме да го правим с огромно желание и настървеност. Макар и семеен с две сладки момиченца. Жена му знае, смята, че така и трябва.
  Няма защо ти да се чудиш и маеш. Просто го остави да ти се радва и ти на него. Виж какво е писала жената от #102, добре го е предала.
  Не питай никого, прави това което искат сърцето и синчето.
 • #111 от Мъж, 72 години 18.02.2018, 20:14 Към 109 научете се да се обичате двамата няма да съжаляваш. ВИЕ жените давате на други, а не на тези които най много ви обичат. Чувството е невероятно помисли с поздрави vinarsko
 • #110 от Жена, 53 години 11.01.2018, 09:51 До109, Проблем на много майки, но не всички говорят за него от срам. Някои стигат и по-далеч, докрая. Но не се говори за това. Остава си в семейството. Не ме разбирайте погрешно, не съм го правила, но съм имала причини, за да мисля, че и моя син ме желае. Като се почне от поглеждането през ключалката на банята, като по-малък, уж случайното слагане ръката му на коляното ми докато шофира, или имитацията веднъж на толкова пияно и безповощно състояние, в което бях принудена да го пренеса буквално до леглото му, а той ме поопипа тук там уж случайно, докато го носех. Но, бъди сигурна, като си намери приятелка и почне редовно да прави секс с нея, ще му мине меракът към тебе.
 • #109 от Жена, 42 години 10.01.2018, 13:47 И моя син ми налита, a не знам как да постъпя.
 • #108 от Мъж, 33 години 09.01.2018, 16:19 Пфуу аман от моралисти. Каквото искат хората това ще правят. Но е по-добре да му даде на чояека
 • #107 от Анонимен 22.09.2017, 10:44 Направи му чекия!
 • #106 от Анонимен 03.08.2017, 23:16 Не съм вярващ, но дано тези които практикуват такива изродски занимания да отиват в пъкъла
 • #105 от incestSIN (Изпрати съобщение) 02.08.2017, 21:09 номер 104 пиши ми налично моля... ?
 • #104 от Жена, 55 години 01.08.2017, 12:22 Скъпа, нищо ново под слънцето. Темата е стара колкото светът но е винаги актуална. Винаги е имало сексуални взаимоотношения между деца и родители, особено между майки и синове. Преди години беше по-неявно поради така нареченият псевдо морал но към днешна дата всичко или почти всичко е наяве.
  Миличка не си първата, няма да бъдеш и последната. Имам чуството че в повечето случаи самите ние като майки и жени прекаляваме със нашите грижи и притеснения относно нашите деца -особено що се касае за нашите любими синчета, правим и невъзможното. От малки ги обгрижваме, следим и развитието, къпем се със тях, развяваме се голи, спим заедно със тях, голяма част от нас майките запознават синовете си със женската анатомия, даже им позволяват да им бъркат по дупките.
  Забелваме им пишоците, целуваме ги, учим ги на хигиенни навици, обясняваме им най-подробно всичко за секса и отношенията между мъжа и жената. Да лошо няма, но в даден добър момент синчето вече е порасло, патката започва да расте, той възмажава идва и първата сперма. Ни е като майки сме горди със подрастващият син и бъдещ мъж но заслепени често прекрачваме без да осъзнаем невидимата граница и не знаем кога да спрем. Когато се осъзнаем или пък вече синчето го е навирило и иска да опъне мама търсим съвети и помощ. Не без значение е и обилната информация от интернет и порното от телевизията. Синчето вече гледа на майката като жена и сексуален обект. До вчера мама го е обгрижвала за всичко, помогнала му е за първото изпразване, учила го е, навън може да получи отказ или го е срам, но при мама може всякак и защо не винаги може да разчита че мама ще си вдигне краката и ще помогне на синчето.
  Не споменавате много, за вашите взаимоотношения със вашият син, но почти съм убедена че и вие като повече майки сте се къпали със синът си малко или много сте му показвали някои неща, спали сте заедно, и сте се развявали гола пред него.
  При всичките тези съвкупности и дадености в крайна сметка какво да очакваме от един подрасващ
  мъж който от раждането си до пубертета и същинското възмажаване а това са минимум 16 години е свикнал почти всеки ден да вижда майка си гола, да и бърка по дупките, да му лапат и целуват патката, маминка сладко да го гушка и в банята да търка мама между краката гърдите и дупето.
  Отговорете ми как да стане с години е свикнал със всичко това, почти му е станало навик и изведнъж край няма такъв филм. Напълно естествено че вече ще гледа на мама като на сексуален обект и жена, при която естествено очаква да няма отказ и при мама може всичко. Въпреки че в България все още има закостенели нрави, но постепенно се отваряме и ние и учим дето се казва -занаята в движение
  наплива на синове които искат да чукат майките си непрекъсното се увеличава.
  Мила авторке и жена, бих ти дала един съвет или едно мнение, въпреки че не е меродавно за никой.
  Понеже питаш и търсиш съвет а и имам една приятелка със същият проблем като вашият.
  Опита се жената да се пребори със поривите и напъните на синчето си да я чука, почти година време продължи тази борба, зряла хубава жена на 44години, чуствена и жадна за мъжка ласка, поради честите отсъствия на мъжът и, пък и той е по-стар от нея със 13години. Работи човекът като вол за да подсигури добър живот на жена си и единственият си син. Проблемите и неприятностите продължаваха всеки ден между майката и синът, душевният мир беше нарушен и нямаше миг спокойствие. Накрая майката се предаде и си вдигна краката за любимото синче. Към днешно време вече повече от три години, синът чука майка си, всичко върви по мед и масло, бащата знае и се радва че всичко това си остава в къщи, синът хубав младок, стана отличник в училище възпитан и отговорен млад хубав мъж.
  А за майката да не говорим, изживява втора младост и не спира да ме изненадва със различни неща.
  Цялата фамилия е щастлива, задружна обичат се -да са ми живи и здрави.
  Моят съвет е не се чуди повече, дай на синчето ти и се чукай на воля със него, остави се в ръцете му той зная как да го направи. Така ще възстановиш неговият и твоят душевен мир, ще се успокоите и проблемите ви от само себе си ще отпаднат. Ще се почуствате друг човек, ще бъдете желана и задоволена. Предполагам че сте виждала синът си не веднъж възбуден със еректирал член, и във теб има искра да се порадваш на младият му член. Направи го и няма да съжаляваш и да се съобразяваш със околните, те не те интересуват, -Данък обществено мнение не плащате нали?
  За да ви е по-лесно аз съм Авторката на разказът -"Закъснялото признание или маминото дупе"
  Намира се пак във Li4no. Info мисля че на втора страница. Намерете го и го прочетете ако имате желание. Ще ви бъда благодарна ако ако имате желание разбира се да информация как се развиват взаимоотношенията ви със вашият син и докъде сте стигнали във вид на коментар под моят или вашият разказ. Желая ви късмет, и пълноцено и страстно отдаване така както го може една зряла чуствена жена. В подкрепа на моите думи ще ви разкажа една кратка история от Дания случила се скоро.
  Тези проблеми относно старият свят имам предвит Европа и напредналите страни не съществуват.
  Останала съм с убеждение и имам преки наблюдения понеже живея в Германия че за развитите страни това не е проблем и приучават децата още от малки. На практика се получава че цели фамилии и родове и приятели се чукат помежду си без да страдат от излишни скруполи, приемат го за нещо нормално даже и се радват че го правят.
  В случаят имаме близка приятелска фамилия във Дания. Имат три деца две дъщерички на 9 и на 14 години и един син вече на 16 години. Кръстница съм на децата знам ги от пеленките. Може да се каже че често си гостуваме, разкрепостени сме и двете фамилии и оползотворяваме твърде добре гостуванията си и във сексуален аспект. Даже и децата от малки ме наричат мама Рейни.
  При едно такова гостуване през зимата, бяхме се разположили двете фамилии голи пред огромната камина след хубаво ебане и с чаша вино в ръка. Беше доста късно през ноща, мъжете и домакинята чистокръвна скандинавка еблива и ненаситна водеха спор със мъжът ми за качествата на балканските мъже в леглото и за другите мъже от Европа като цяло, кои са по-добри в леглото. Мъжът ми награби домакинята и реши да и покаже какво може балканският мъж, въвлече и мъжът и направиха и сандвич като мъжът ми започна да я чука в дупето. Виковете на домакинята огласяха цялата къща. Бяхме поставили децата да спят, бях изморена, имах леко главоболие погледах още малко ебането на домакинята и и се запътих към спалните на вторият етаж, исках да си легна и наспя. Огънят от камината осветяваше целият хол и стълбището така че нямаше нужда да пускам осветлението пък и добре познавах къщата. Изкачих се по стълбите, но ми направи впечатления че в една от спалните на децата по-точно тази на баткото свети и вратата е леко отворена. Полюбопитствах, и се приближих внимателно към вратата. Чух стонове и пъжкания, надникнах през творената врата и се втрещих.
  Гардеробът бе срещу вратата със големи огледала но и без тяхната помощ отлично се виждаше как на средата на спалнята баткото със свалени гащи и надървен член го беше подал на сестра си във устата и тя му правеше свирка. Момичето голо до кръста със удоволствие поемаше члена на брат си, той охкаше мачкаше и още не напълно оформените и гърди. Затаих дъх и продължих да ги наблюдавам, момчето се пресви и започна явно да се празни във устата на сестра си, тя се задави и част от спермата потече по гърдите и, като тя със удоволствие я размазваше. Последва кратък разговор межде тях като това че са ни гледали докато сме правили секс, и момчето каза на сестра си за мен че съм била много добра и че щял да ме попита за секс със него. Сестра му го попита какво се е получило в банята между него и майка им, на което той отговори че мама му е направила свирка и е свършил в устата на мама и после му е дала да я ебе и го е научила на някои неща. Поискал е и дупето на мама но тя му е обещала за следващият път да му даде. Бил се насладил и научил от маминка как се лиже жена и предложи на сестра си да я излиже и да правят анален секс. Беше взел лубрикант от майка си извади го и каза че трябва да го върне утре на мястото си. Момичето не чака втора покана съблече се гола и попита брат си къде да легне. Качиха се на леглото, момичето си разтвори краката и каза на брат си внимавай защото тати скоро ми е обещал да бъде със мен и да ме направи жена. Не съм толкова голяма моралистка, но буквално се втрещих и се питах възможно ли е това, тя е още дете, те са деца не е ли твърде рано за секс?Явно за тях не е. Момчето усилено се опитваше да лиже, момичето издаваше глухи стонове и цялата бе почервеняла, брат и я обърна на колене, разтвори и хубаво бузките отзат и започна обилно да я клепе със лубрикант по отвора на дупето и да и бърка със пръст, изправи се до главата на сестра си и тя на свой ред му хвана възбуденият член и обилно го намаза, момчето мина зад сестра си, накара я още да се разтвори, тя със две ръце си разтвори бузките бяха със гръб към мен и отлично виждах всичко той си хвана члена насочи го напред, моминтален натиск и нито вопъл нито стон. Малкото дупе на момичето пое целият млад кур на брат си без проблем. Момчито се раздвижи напред назад чуваше се само скърцането на леглото и леките пъшкания и на двамата, продължиха така и се отпуснаха на лявата страна. Братът хубаво се намести за д сестра си тя си вдигна десният крак хвана члена и го на сочи към дупето си и в следващият момент целият бе вътре. Стоновете се увеличиха, темпото също, писна ми да гледам и тихомълком се отдалечих към спалнята предназначена за нас. Още чувах стоновете на братът и сестрата последва по силно пъшкане явно братът се празнеше на сестра си във дупето, легнах но от видяното бях превъзбудена. Явно не за първи път го правеха, като опредилено майката и бащата и те имаха участие във тези игрички. Твърдо бях решила на следващият ден да поговоря със нашите приятели за видяното и чутото. Поговорихме, обясниха ми много неща че това и напълно нормално отношение и подход между родители и деца, и братя и сестри, запознати са и знаят какво правят децата и според тях всичко е наред. Не много убедена и уверена приех техните доводи и впослествия се убедих в правотата на техните думи.
  Така че миличка действай и не губи време, не сривай твоята и на младият мъж психиката, отдай му се
  и сама ще се убедиш във правотата на моите думи и ще бъдеш най-щастливата майка и жена.
 • #103 от Мъж, 47 години 29.07.2017, 19:42 Моят син също чука майка си, всеки ден.
  Няма лошо, жена му знае и го подържа. Тя също се ебе с баща си и с мен.
  Невиждам нищо лошо в това и дори е по- добре. Вместо да търсят навън и да лепнат нещо.
 • #102 от Жена, 46 години 29.07.2017, 15:05 Публикацията е много стара, но темата е винаги актуална.
  Проблемът е, че във форума има много прости хора, комплексари и такива страдащи от скруполи. Моралът е объркан, криворазбран. Хората с консервативни разбирания, които живеят в рамката наречена морал, са подчинени на егоизма и личните си интимни интереси. Всъщност те се превръщат в една или друга степен на робовладелци, които смятат съпругата си или съпругът за собственост. В резултат на което най- често се разбиват семействата.
  Тук е и разковничето при решаването на такъв тип проблеми. Ако не беше това насадено във възпитанието ни табу, щяхме да виждаме нещата в друга светлина и реакциите ни щяха да бъдат положителни. Чувството за собственост и вмененоста ни, че това са наши деца, значи, че не можем да бъдем интимни с тях. Това е резултат на криворазбран морал. Създаден от от хората с ниско самочувствие, живеещи с мисълта, че някой може да им заеме место при тази(този) и той да я(го) загуби. Същото и с децата, казвам децата, защото те винаги са деца за своите родители, без значение на възраста. Но пък възраста е нещо много важно. Човек биологически узрява много по- рано отколкото интелектуално. А знаем, че природата има своите закони, които в голямата си част се проявяват като инстинкт. Което ще рече, че в даден момент реагираме с безусловният си рефлекс. Така още в пубертета ни обхващат комплекси като „едиповият” и при момиченцата „Електра”. Понякога те се явяват като бреме за някои. Става въпрос и за двете страни родител- дете. В други случай като този, влечението се проявява в резултат не на комплекса, а на химически процес, причина за осъзнаването, че родителят излъчва сигнали на желание.
  Аз самата бях обхваната от това влечение още като момиченце. Не чувствах баща си като родител, а като сексуален обект. Което се изразяваше във фантазии и почти всяка нощ сънувах как се любим. Това продължи доста време. Дори го споделих с мама. Тя реагира доста незаинтересовано. Отговори ми лаконично, че това е нещо като истинка, която с хапчета преминава за три дни, а без хапчета за седмица. Но не пропусна и да ми намекне, че в даденият случай хапчето е обекта. Което ме кара да мисля доста време, защото не ми дойде на ум, че обекта е баща ми. Нещата с времето затихнаха. Имах си приятели в училище, които ме задоволяваха. Макар и много малка за някой, ме намираха доста опитна. На 17 се омъжих и спрях за година учението. Бях бременна и реших да родя, после да продължа. Едва на 19 успях да влезна в университета. Всичко вървеше добре докато завърших. Тогава съпругът ми тръгна да пътува служебно и аз се оказвах често сама с детето. В такива моменти имах нужда от помощ и виках мама. Тя също работеше, все пак беше само на 43 години. Живота ми загрубя, не можех да се справя без помощ. Мама често караше татко да идва, поради собствената си заетост. Още първия път когато ми каза, че ще прати татко, да гледа детето и казах че това ме притеснява. Неосъзнавах точно кое, инстинктивно усещах нещо. Казах и че имам предчувствие, но тя ми отговори:
  - Не се притеснявай! Той ще се справи! Не му мисли толкова! Няма да се изложи, добър мъж е с качества. Дори по- го бива от мъжът ти.
  Малко не разбрах смисълът на думите и. Възприех ги в друг смисъл, но в последствие се оказа, че е ималапредвид точно близоста. Брат ми които е по млад с две години от мен/23, беше студент в Брюксел, на два часа път от тук. Мама често пращаше татко в нас, под предлог че трябва да отиде да види брат ми, да почистела там квартирата му и т. п.
  Един такъв ден, се прибрах след работа. Татко беше се излегнал на дивана в хола. Явно се е къпал, беше по халат. Детето спеше в стаята си. Отидох да го видя и после влезнах в спалнята си да се преоблека. Не си намерих пенюара и реших, че е в банята. Както си бях гола тръгнах да го търся. Взех го и се наметнах в движение. Но погледът ми беше привлечен от отворената врата на хола, където баща ми бе заспал на дивана. Халатът се бе разтворил и ясно се виждаше достоинството му. Лежеше по гръб с една ръка под главата, а другата висеше от дивана. Курът му лежеше в/у коремът му, леко насочен към мен. Гледах го доста захласнато и в един момент схванах, че си мисля, че е на едно ниво с пъпът му. Просто не вярвах на очите си, без да се замислям го приближих. Да! Така беше, курът му лежеше до пъпа, на сантиметър в страни, нямах грешка нито оптична заблуда. Беше в покой, но главата му бе оголена, което ме накара да се вгледам по- отблизо. Не беше обрязан(в което се бях усъмнила), гемчето(мисля, че така се казва ципичката)беше разкъсано. Вероятно поради тази причина главичката на курът му стоеше заголена. Гледах и не можех да откъсна очи от него. Изобщо не се сещах, че това е баща ми. В един момент той отвори очи. Видя ме, остана така един момент вперен в мен, след което се надигна и седна, без да се прикрие. Единственото което направи, беше да си хване члена и да го премести. Вероятно в него момент съм била доста впечатлителна, макар и стояща като мумия.
  Поогледа ме така и каза:
  - Много си хубава така! И продължи- гола, почервеняла, с издути ноздри и възбудени зърна!
  Осъзнах едва тогава ситуацията и без да се посвеня отговорих:
  - И ти си прекрасна гледка, едва не те хванах за...
  Не можах да се доизкажа. Нещо ме стегна за гърлото, усетих, че бедрата ми са мокри. Понечих с пенюара да се обърша, но той ме спря казвайки:
  - Остави, така си добре. Ако не си ми дъщеря, щях да поискам да опитам вкусът.
  Изтръпнах, бях възбудена, а той ми говореше най- спокойно какво би направил, ако и... не се въздържах и попитах:
  - А ти какво би направил, ако аз ти кажех, че искам да опитам вкусът ти? – говорех му със затворени очи.
  Тогава го чух:
  - Ами щях да те оставя да опиташ.
  Отворих очи и го видях с усмивка и изплезен език. Изгарях и му казах:
  - Добре, опитай ти първи, а после и аз.
  Изобщо не се двоуми. Прихвана ме през ханша и ме привлече до себе си. Беше нежен, целуна ме по вулвата и прокара език надолу. Краката ми се разтрепериха. Усетих езикът му на клиторът си, застенах. Беше уникално! Инстинктивно се нагодих, разтворих леко краката си. Езикът му играеше около и по клиторът ми. Изведнъж си го вкара във вагината ми, изкрещях от удоволствие. След секунди направих оргазъм. Не виждах нищо, освен опашката му от коса, която държах с ръка и притисках главата му в мен, квичах от удоволствие, направих няколко оргазми. Когато се чух да казвам:
  - Ох! Искам го, искам го в мен! Дай ми го!
  Смъкнах се надолу и го хванах за курът. Беше страхотен, еректирал с цялата си прелест. Налапах го, радвах му се и си представях, как ще се излее в един момент в устата ми. Той ме повдигна, накара ме да легна на килима, вдигна ми краката високо и попита:
  - Наистина ли го искаш?
  - Да! Вкарай ми го! – изкрещях аз.
  Докато довърша фразата си, той бе вече в мен. Нямам представа колко време ме е ебал. В един момент чух детето да приплаква. Не беше яло, трябваше да го нахраня. След което продължихме.
  По време на тази наша първа сексуална любов, осъзнах и защо мама ходи толкова често при брат ми.
  Ето на, че стана. Най- неочаквано.
  Не се очудвайте, че този син е пожелал майка си на тази възраст. По важното е, какви са били реакциите и на двамата.
  При мен нямаше задръжки, но и средата в която живея е с друг манталитет, морал и разбирания. Тук трябва да кажа, че ако авторката беше като родителите ми и мен, нямаше да има и тази дилема пред която е изправена.
  Всъщност незнам как са се развили нещата при нея. Но ще се радвам, ако е успяла да преодолее рамката и да се ощастливят!
 • #101 от Анонимен 25.07.2017, 07:40 Говори с някоя твоя приятелка.
 • #100 от Анонимен 30.06.2017, 17:59 Пусни му, лошо няма
 • #99 от Жена, 45 години 15.05.2017, 17:41 Аз на моят син му пуснах и сега сме много доволни и двамата, продължаваме да се чукаме и кефим взаимно. Той най много се кефи в края на секса да ми се празни в устата, а и на мен ми харесва защото спермата му е много сладка. Съвета ми е (дай му на момчето не го мъчи а и на теб ще ти хареса)