Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Здравейте на всички искам да ви помоля за съвети и за помощ.Аз съм момче на 21 от известно време майка ми се промени по точно от преди 5 години от както бащани ни напусна.Тогава малко по късно тя започна да се променя,започна да се разхожда по белио преди да влезе да се къпе и след като излезе пак.И така аз започнах да забелязвам това и някак си ми нарасна интереса към нея започнах да я следя да я наблюдавам като се къпе.И така мина известно време.Случи се така ,че една неделя аз разглеждах едни еротични снимки от които се възбудих и си го извадих и започнах да мастурбирам.Тогава тя не беше на работа ,почиваше си спеше в спалнята си и не съм я чул кога е станала и изведнаж влезе в стаята и ме видя,не ми каза нищо излезе и затвори вратата.А аз испад неловка ситуация стана ми тъпо,че ме видя,след това ме беше срам от нея извесно време.От тогава забелязах, че тя започна да си оставя белиото на закачалката а не в коша за дрехи и ми направи впечатление,че като ще влиза да се къпе винаги ми казва влизам да се къпя.Тя не е от най модерните жени на 40 г. е средна на ръст с голямо дупе и среден размер цици.Та искам да ви попитам когато тя ме видя тя трябваше ли да влезе и да ми помогне или пък да направи нещо нз.Също така искам да ви попитам нормално ли е това,че се възбуждам от майка си. Ако може и дами на нейната възраст и около нейната да ми дадат савети или да помогнат някак си ...

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (64)

 • #64 от Жена, 38 години 28.05.2019, 14:09 До #63
  Здравей, аз съм #61
  В този сайт влязох от любопитство, но научих нещо, което ми промени коренно живота. Никога не съм предполагала или мислила, че мога да правя секс със синът ми. Когато прочетох изповедта му, осъзнах, че съм възбудена и мокра. Препрочитах я непрекъснато и несъзнателно почнах да мастурбирам. Когато съпругът ми ме изненада, едва тогава осъзнах какво правя и защо го правя. След краткия разговор с него без да си давам сметка, че става въпрос за синът ни, влязох в сайта и се изповядах. След което си представих как го правим. Резултата не закъсня.
  Бяха минали само два дни. Лежах във ваната, мислех, че съм сама и си бърках в путката (както казва баща ми), представяйки си как нашият син ме язди. И тогава, изненада. Вратата се отвори и в банята влезна той- синът ми. Бях изненадана, но той два пъти повече. Търсеше хавлията си. Когато ме видя, замръзна на място. Гледаше ме и не можеше да реагира. Макар и по- малко изненадана, неочаквано го попитах:
  - Няма ли да се съблечеш и да дойдеш при мен?
  Беше онемял. Трябваха му няколко минути да дойде на себе си. Отворих уста с идеята да го накарам да се осмели, но той каза:
  - Наистина ли? От кога го сънувам...
  Така тръгнахме от раз. До днес не сме спрели да го правим. Това ме накара да забравя сайта. Но нека бъда искрена. На този сайт дължа това щастие. Освен това любопитството ми ме подтикна да влезна и да видя, дали не се е похвалил. Нищо не открих, но попаднах на теб и желанието ти.
  От това което прочетох, остава, с убеждението, че майка ти е готова и чака твоят знак. Което според мен е добре да го направиш веднага. Ти си по- голям от моят син, което подсказва, че и майка ти е по- голяма от мен. За една жена е от значение всяка минута която може да спечели. Давай по- смело. Не чакай почивката. В къщи става най- добре.
  Ще чакам да науча, че сте щастливи.

  PS : #62, права беше! Окуражението ти ми дойде добре, не закъснях и не съжалявам!
  Никога не съм си го мислела и представяла. Живота ни сервира страхотни неща. Ако някой ми беше казал да го правя, щях да го изругая, а само как стана... Едно любопитство и всичко се завъртя на 180°.
  Но съм доволна и щастлива!
  Благодаря ти!
 • #63 от Мъж, 24 години 24.05.2019, 10:25 Психически съм готов да правя секс с майка си, която от няколко месеца я желая и често започнах да я провокирам с търсене на допир до тялото и. Отначало ме отблъскваше и се цупеше. Напоследък забелязвам промяна, не се свени да се показва по бельо. Според поведението и разбирам, че нещо и тя мисли. Предстои да ходим на море към Шабла. Там имам приятел където ще отседнем. Ако нещо може да се случи, то там вероятно ще бъде. Има нуди плаж където съм ходил и ще опитам там да ходим. Няма да проявявам никакво насилие, така ме посъветва една приятелка. Ще пиша по-късно, ако нещо е станало. Дано да имам късмет.
 • #62 от Жена, 56 години 14.01.2019, 13:17 До-Авторът, и до ком. 61:/ от 58 и 60.
  Има несъответствия между писанията на авторът и отговорите.
  Въпросите, отговорите и коментарите едва ли касаят едно и също лице.
  В действителност в случаят жената- майката се описва с три различни възрасти
  съответно на -45, 40 и 38 години и съпругът -баща първо липсва но впослествия е налице.
  Вероятно се преставят три различни ситуации и касае три различни жени
  но целта е една, влечението на синовете към майките или обратното и тяхното
  желание взаимно да се изчукат. При добро желание оставете имейл.
  Без значение е колко личности се преставят, по-важно е да осъществят така желаната от тях
  сексуална близост помежду си синове/майки.
  Хубаво и приятно е че давате гласност на вашите сексуални желания и мисли.
  Не се двоумете а го направете, изживейте го с много страст и удоволствие.
  ..................................
  Лично към ком. - 61, условията са налице миличка. И двамата имате желанието и нагласата, имате и
  подкрепата на вашият съпруг. Просто го направете, елементарно е.
  Колкото повече го протакаш и мислиш, толкова по-трудно ще го направиш.
  Вярвай ми, правила съм го и не бих се подвоумила пак да го направя.
  Благодаря за коментара.
  Приятни изживявания и страсти.
  И може би ще ни споделите преживяното.
 • #61 от Жена, 38 години 08.01.2019, 18:23 Съвсем не е лоша тази страница!

  Случайно видях, че момчето ми пише тук. Беше си оставил компа отворен. Видях, че е почнал нещо да пише, но ми обърна внимание една фраза:- искам неистово майка си... ”, това ме накара да по любопитствам и прочетох незавършената му изповед. Когато го чух, че се връща от WC-то побързах да запаметя адреса на страницата. Завари ме да гледам през прозореца, мисля, че не се усети.
  На другия ден влизах няколко пъти в страницата, но не открих писанието му и реших, че не го е публикувал. Все пак в мен остана интереса и днес отново влезнах, късмет, открих го в пълен текст. Докато го четях и препрочитах така се възбудих, че не можех да спра да мастурбирам повече от час и половина. И всеки път щом почна да го чета или да мисля за написаното се подмокрям и горкият ми клитор...
  Съпругът ми ме завари да го препрочитам с ръка в путката. Попитаме какво става, че съм се разгонила. Показах му творението на синът ни. Бая се одърви милия и за разлика от друг път, без да се пазим, че може да ни видят се наебахме. За наш късмет или за мое нещастие докато ме ебеше, никой не се появи, нито синът ни, нито дъщеря ни. След като се поуспокоихме, се върнах на темата с въпроса, той какво мисли. Отговорът му бе:
  - Трябва да го провокираш.
  - Добре де, ама как? Не мога да му кажа, ела ми го начукай.
  И тогава мъж ми каза:
  - Направи го по неговия начин. Влез в страницата и напиши, че си познала кой го е писал и се надяваш скоро да стане.
  Така се реших да пиша тук с надеждата, че той ще го прочете и ще се усети кой го е писал. Готова съм. Мнението ми по тази тема е близко до мнението на госпожата с 58 номер. Дори и завиждам, че тя вече е успяла да го направи със синът си. Поне така разбирам думите и. Харесвам такива жени- майки, отворени и готови да задоволят желанията на децата си!
  Сега чакам и се надявам, дай Боже да ме сполети...
 • #60 от Жена, 56 години 08.01.2019, 14:36 До-ком. 59 :
  Здравейте, благодаря ви за сърдечните думи и поздравления.
  Благодаря ви за изчерпателният отговор.
  Да ви е честита и плодотворна, сбъдване на вашите мечти, желания и блянове.
  От сърце ви желая на вас и вашата фамилия здраве и неземни страсти разбира се като не
  пропускам и вашата приятелка -"Кристина".
  Всичко хубаво през настоящата -2019год. Целувки.
  Миличък, многото приказки са излишни и ненужни. Нужни са дела и действия, само с писане не става.
  Въпреки малко колебливите действия от твоя страна, видно е че си на път да преодолеш всичко това.
  С помоща и подкрепата на твоята фамилия и не на последно място близката до сърцето ти млада жена
  Кристина.
  Млади сте, хубави и жадни за нови неизпитани страсти и удоволствия. На път сте да реализирате вашите сексуални желания и мечти. Пътят ви към сексуалната разкрепостеност и нагласа е пред вас на една ръка разстояние, достатъчно е да протегнете ръка и да го вземете.
  Не се колебайте, продължете напред. Вече си започнал, имаш подкрепата на Кристина, на сестра си и на фамилията си, възползвайте се максимално. Колкото по-дълго и повече толкова по-добре.
  Вобще да не ти пука от хорското мнение и негативните коментари които със сигурност ще присъстват
  и ще ги има.
  Предполагам че -/Данък обществено мнение не плащаш нали?/
  Всичко хубаво и приятни мигове.
  На въпросът ти дали често го правя със моето синче :
  Не толкова често но съм го правила. Понякога изпитвам желание да го направя единствено и само с него и това е чуство е неописуемо. На практика сам ще се убедиш за какво говоря и пиша.
  С баща му, моят съпруг сексуално сме доста разкрепостени и не страдаме от предрасъдъци.
  Лек ден, целувки и успех.
 • #59 от Анонимен 05.01.2019, 22:00 До #54 - #58 от Жена, 56 години

  Здравей,
  ЧЕСТИТА НОВАТА 2019! Нека донесе на теб и синът ти много любов, щастие и здраве!

  Много ме зарадва отговорът ти! Мисля, че си страхотна путка и майка.
  При мен има известно раздвижване на нещата. На втори януари късно през нощта приятелката ми стана и отиде до тоалетната. Когато се върна беше доста екзалтирана. Попитах я какво става. Чула шум от спалнята на нашите, вратата била отворена и тя видяла как баща ми чука мама. А тя привиквала от кеф. Станах и отидох да видя, както си бях гол. Точно доближих вратата на спалнята им, напрягайки се да чуя нещо и не щеш ли пред мен изскочи баща ми гол. Видя ни с приятелката ми и каза:
  - Вие да не сте суингари? Искате ли да се разменим?
  Обзе ме ужас, но Кристина- приятелката ми отвърна:
  - Защо не?
  Обърнах се и изчезнах, тя продължи разговора с баща ми. После ми каза, че той и казал, ако сме навити, нямали нищо против с мама. Но и двамата не се решихме.
  Все пак вчера към обед тръгнах да излизам и нацелих татко. Малко гузно го поздравих и продължих, но той ме спря и каза:
  - Не се панирай! И аз доста време се назлъндисвах, докато го сложа на баба ти. Време е да се справиш с майка си.
  Знам че баба ми е страхотна жена. Чукал съм я. И макар, и на възраст е страхотна. Имах подозрения за него и нея, но сега ми го каза в прав текст. Това ми подейства както твоите думи. Окуражи ме. Днес го закарах до аерогарата, заминава за месец в чужбина. На самия чекинг ми каза:
  - Като се върна, да си наебал майка си. Не я оставяй да се мъчи! Тя е изключително активна и перверзна, има нужда от теб. Особено докато отсъствам.
  Изуми ме! Никога с тях не съм говорил за тези неща, камо ли с този език. Повече от половин час стоях в колата. Не можех да тръгна, треперех като земетресение по осма степен. От един час съм си в нас. Взех два валериана. Видях, че си писала и това малко ме успокои. Главата ми ври. Надявам се тази вечер- нощ да премина линията на свръх възбудата си.
  Между другото след първият ми пост, споделих със сестра ми и дадох да го прочете. Почнахме да разискваме и така се възбудихме и двамата. Накрая се наебахме. Сега чакаме мама да се прибере. Сестра ми ще се качи при бащата на мама, на горния етаж. Иска да ми даде възможност да не се притеснявам. Но аз мисля, че в компания съм по- напорист... Може би е права, все пак е майка ни, не приятелка. С тях си позволявам и в компания да ги оправям, но мама... не знам.
  Пожелай ми смелост. Ти първа ще научиш резултата.
  Бог да ми помага!

  PS: Само един въпрос, прости ми любопитството. Вие често ли го правите? Той на каква възраст е?

  До скоро.
 • #58 от Жена, 56 години 03.01.2019, 11:35 До-коментар 57:
  Здравей миличък.
  Напълно те разбирам в каква ситуация си попаднал.
  Няма смисъл да изпадаме в излишни обяснения.
  Лично при теб нещата са точни и ясни.
  Едната страна в случаят майка ти е готова и съгласна да си вдигне краката за теб
  и де те прииме в лоното си.
  Явно поради твоята младост, неопитност и нерешителност до сега не си предприел адеквантни мерки
  да наебеш майка си.
  Именно от тази гледна точка съм така директна и малко брутална.
  Няма смисъл да изчакваш повече и да се двоумиш какво да направиш, просто го направи и прояви малко решителност и воля.
  Всичко предпоставки са налице така че смело напред и няма от какво да се притесняваш.
  Твоята неопитност с жените и самият ти ще бъдеш богато възнаграден и удоволетворен о т зрелоста
  страста на една зряла страстна жена каквато предполагам е майка ти.
  Достатъчно е да направиш само първата крачка, карт бланша вече го имаш и се остави в ръцете на майка си, тя отлично знае как да го направи и по-какъв начин. По този начин тя ще направи от теб
  един истински млад мъж, кадърен да задоволи прищявките на всяка една жена.
  На предположението ти, отговарям с Да. На няколко пъти съм го правила със синът си и думи няма начин да се обясни, трябва да се изпита и изживее.
  Въпреки че пуританите и моралистите сега ще гракнат, направи го и смело напред.
  Майчините обятия и лоно те очакват с нетърпение и страст. Бъди нежен и търпелив и го направете където ви харесва и както ви харесва, приказките в случаят са напълно излишни.
  Благодаря, всичко хубаво и очаквам в най-скоро време да ни разкажеш какво се е получило.
 • #57 от Мъж, 20 години 27.12.2018, 16:04 Здравей, #54 от Жена, 56 години
  Явно си жена с доста опит и виждаш нещата от по- далеко.
  Аз съм доста млад и опита който имам с жените не ми помага.
  Бил съм с 14 годишна, бил съм и с 76 годишна. Последната е майка на баща ми.
  Но болката ми е друга, искам неистово майка си. Страшното е, че не смея. А всичко което идва от към нея е сигнал за готовност. С няколко думи, питала сестра ми какво мисля за нея като жена. Веднъж беше в банята и я чувам да вика. Отидох до открехнатата врата и попитах какво има. А тя:
  - Влез де, не през вратата.
  Влезнах, лежеше във ваната. Естествено гола, зяпах я, а тя:
  - Подай ми ръка да стана.
  Подадох и ръка. Хвана ме и се изправи като сърничка. Водата се стичаше по нея, а тя стоеше гола пред погледа ми и казваше:
  - Моля те, опитай да ми изтъркаш тази част тук, че не мога сама. - сочейки гърбът и задника си.
  Взех да я търкам с кисето, но онова в панталона ми взе да се надига. Особено когато стигнах дупето и. Взе че си разтвори краката и ръката ми случайно едва не и влезна във вагината. Тя направи някакво движение и станах като кокошка. Взе да се смее и каза:
  - Кой влиза в баня облечен? Я сваляй тези дрехи!
  Съблякох се по слипове, а тя гърбом към мен и посяга с ръка, право към члена ми. Напипа го и вика:
  - Махни го де. Виж че си вир вода.
  Друг път лежа си в леглото и тя влиза при мен. Пита ме:
  - Ти как спиш? – и издърпа завивката. О, чудесно гол.
  Не се смутих и я попитах:
  - А ти да не спиш с кожуха?
  - Не, мама! Гола спя. По- удобно е.
  Тогава влезна сестра ми в стаята и мама побърза да се изнесе. Сестра ми е много разкрепостена и попита:
  - Добре ли те огледа? Интересно, как не ти е скочила. За това нещо всяка би се навила.
  Имаше предвид пенисът ми. Нека ти кажа, че никога не съм правил секс със сестра ми. Тя ми е предлагала и винаги е готова. С удоволствие бих я любил, но ме влече повече майка ми. А защо не смея да се възползвам, не знам. Много искам, но дали нейният начин да ме привлече ме смущава, мамка му, не знам!
  Нямам идея, но ти сигурно си майка и имаш деца. Иска ми се да вярвам, че се чукаш с тях. Не се обиждай, но когато те чета, имам това усещане. За това и ти пиша. Просто искам да знам мнението ти. Това може и да ми помогне да реша проблемът си.
  Благодаря ти предварително, пиши ми.
 • #56 от Жена, 56 години 18.09.2018, 16:39 Здравей миличък:
  Наистина доста време е изминало, доста неща са се случили но ситуацията между теб и майка ти
  си остава все същата и нищо не се е променило. Относно теб станал си по-зрял, имаш приятелка
  заедно сте от две години и това никак не е маловажно. Две години, двама млади хора живеят заедно
  обичате се, и така да се каже намерили сте оптималният вариант и златната среда. Поздравления.
  Изминали са четири години, скандалите и търканията с майка ти продължават и ще продължат
  докато :
  В момента ти си на 25 а тя на 45год.
  Баща ви е напуснал семейното огнище и ви е оставил сами, теб и майка ти. Причините са много но
  това са твърде лични отношения и няма смисъл да ги коментираме.
  Няма смисъл да коментираме и това че майка ти е сама жена, една зряла 45годишна жена.
  Въпреки, работата, домашните задължения, грижите по теб и всичко останало.
  Успоредно с тези грижи не трябва да забраваме че е жена, и като такава има нужда от мъжка ласка, мъж
  на който да се довери и задоволи своите сексуални потребности и нужди.
  С случаят вариантите са два.
  Майка ти е имала сексуални контакти с други мъже. Мъже които са се възползвали максимално от нея
  и тялото и. Очакванията са и били по-големи, разочарована е и се чуства използвана.
  Вторият вариант, е майка ти да се е затворила в себе си и къде от хорски срам, неудобство и закостеняли нрави и разбирания не допуска мъж до себе си. Малко трудно ми е да повярвам че една
  зряла, 45год. жена жадна за секс и мъж ще стои сама и на сухо. Въпреки всичко и това го има.
  Именно от тази гледна точка произлизат скандалите между вас, и с течение на времето ще се задълбочават.
  Видно че и преди и сега след 4год. ти все още желаеш сексуален контакт с майка си.
  Имал си прекрасната възможност, видялате е с еректирал член, възбуден, дала ти е ясни намеци.
  за своите намерения. Малко е по-сложно относно това че имаш приятелка, и до колко тя е запозната
  с твоите намерения. Ако е широко скроена личност, със съвременни разбирания това за теб ще бъде един плюс, защото ще имаш нейната подкрепа.
  Действай на принципа -Разделяй и владей. Въпреки твърденията на майка ти че не е имала намерение
  и мисли да се изчука с теб, тя го е желаела, искала е това да стане действителност. И сега го желае,
  споменът за еректиралият и възбуден член на синчето и е в главата и, мисли си за него но няма смелоста да го признае. Явно е чакала първата стъпка да я направиш самият ти.
  Направи първата стъпка, контактувай с майка си, насочвай разговорите, дискотирайте върху сексуални теми и взаимоотношенията в семейството, наблегни на връзката син -майка и т. н.
  Изведи и предразположи майка си, изнедай я с хубава и романтична вечеря, опитай краткотраен отдих на море, планина или някое хубаво кътче сред природата. Всички тези неща в комбинация с хубаво настроение, чаша вино, приятна музика и хубави цветя за мама понякога вършат чудеса.
  Действай целенасочено и внимателно. Впоследствие самият ти ще се изненадаш от резултата, майка ти също. Почуствала синовната и мъжка ласка, усетила подкрепата, разбирането и най-вече задоволила
  и осъществила сексуалните си потребности и нужди, тя ще бъди коренно различна жена.
  Скандалите и пререканията от самосебе си ще отпаднат, и в лицето на майка си ще видиш една нова щастлива и жизнерадостна жена.
  Опитай, успех и приятни мигове. Пуританите и моралистите сега ще гракнат, но сексуалното привличане между майка и син или обратното винаги е съществувало и винаги ще го има.
  Надявам се, че ще успееш. Вярвам че ще споделиш как напредваш в начинанието си.
 • #55 от Мъж, 25 години 05.09.2018, 15:49 от автора: здравей №54 мина доста време от както публкувах тази случка и по точно история.
  С майка ми нищо не се случи и все още продължаваме с караници и спорове между нас.
  от вече две години си имам сериозна приятелка с която и вече живеем в друг град но възнамеряваме да се върнем в моята къща където именно живее и майка ми та нещата са такива бях споделил с приятелката си че майка ми прави всичко това и тя не ми вярваше докъто сама несе увери как майка ми излиза гола от банята дори и пред двама ни и как си оставя бикините върху коша а не във него и след това ми каза че едва ли го е правила съзнателно и с цел защото съм и бил син и явно затова не се и притеснява от мен.
  Та кажи ми ти за тези неща разясни ми ги по добре виждам че си зряла жена която е виждала всичко в живота и ми кажи имам ли шанс все още и дали би могло да се случи нещо имайки в предвид че майка ми е доста морална и консервативна жена и всичко родниско го мисли за нередно вече е на 45 а аз 25 и дали не съм изпуснал момента за това ? ще се радвам да пишеш възможно най скоро целувки и от мен.. за жалост неможем да оставяме кординати за връзка иначе бих ти оставил и с радост бих си говорил с теб до скоро :*
 • #54 от Жена, 56 години 05.09.2018, 10:18 Млади момко, майкати ти е дала ясен знак че е готова да те приеме в обятията си и лоното си.
  Оставила ти е вратичка и възможноста сам да избереш и решиш.
  Няма какво повече да чакаш, направи първата крачка и ще се почустваш друг човек, майката ти също.
  И двамата ще бъдете щастливи и доволни.
  Направи го и толкоз, излишно е да се въздършаш и измъчваш. Относно майка си, тя е готова и тръпне в очакване от момента когато те е видяла гол и възбуден. Не случайно от него момент насам си оставя
  бельото на видно място и пред твоят поглед.
  Просто прояви малко смелост и го направи. Целувки и успех.
  А как е протекло всичко, надявам се да ни информираш.
 • #53 от Мъж, 72 години 11.04.2018, 10:05 Опитай, действай, бъди нежен и кавалер, прави и постоянно комплименти, кажи й че я обичаш и искаш така да се държи с теб, да има същото поведение както досега. Ще успееш. Само секс не е кръвосмешение. Невероятни са чувствата.
 • #52 от trachi (Изпрати съобщение) 10.04.2018, 17:33 N 37. Брат ти е голям късметлия!
 • #51 от trachi (Изпрати съобщение) 19.07.2017, 11:00 До автора. Определено те желае. Бъди по смел и действай. До #37 та ти си перфектната сестра, искаше ми се и аз да имам такава.
 • #50 от Мъж, 43 години 01.01.2017, 13:25 Обмисли го, добре. И знам, че ще вземеш правилното решение. Животът е кратък и няма втора серия, и нищо не може да се навакса. Има две възможности, да го направиш или не. Пиши какво е станало.