Сподели
Не издържам вече... Забременях от приятеля си и от година и половина вече живеем заедно, както и с майка му и баща му. Аз съм на 22г бащата на детето ми е на 27. а детето ни е на 9 месеца. Незнам защо но имам чувството, че вече не го обичам, нямам желание за секс с него, нито ме интересува... Та проблемът ми е следния искам да правя секс с баща му и то много силно го желая, всяка вечер го сънувам и имам фантазии с този човек, а той е доста привлекателен и секси по нищо не личи че е на 45 изглежда на 30 та и по малко... Наистина е много чаровен и красив мъж... Трябва да го имам макар и един единствен път иначе няма да ми мине, наистина не издържам... Иначе от негова страна не съм получила никакви намеци, нито поводи за да се чувствам така. Моля не ме упреквайте а ми дайте някакъв съвет какво да направя...

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (16)

 • #16 от Жена, 30 години 10.07.2019, 23:59 Към авторката, до лъде я докара? Нощо не пишеш. Жива ли си?
  Има ли други преживели подобно нещо? Пишете.
 • #15 от Жена, 20 години 09.06.2019, 12:15 Никакво движение по темата.
  Дали авторката е успяла да се наебе със свекър си?
  Аз успях. Сега всичко е ОК. Имам нов обект, но е в процес на етюд.
  Пишете. Темата е актуална и интересна.
  До скуро.
 • #14 от Мъж, 74 години 25.02.2019, 12:10 към ~№ 12 от №11 Мило момиче, много имам да разказвам за живота си, радвам се че ти е приятно да се познаваме дори и виртуално. Все още четеш ли всичко пиши ще продължим беседата. А ти докъде стигна в живота. vinarsko това е моето родно място.
 • #13 от Мъж, 73 години 31.12.2018, 14:33 До всички честита Коледа и щастлива нова 2019 г
  През новата година ви желая много романтика в душата и приключения за дупето и в живота и любовта. vinarsko
 • #12 от Жена, 20 години 30.11.2018, 12:55 #11, здравей!

  Мил човек ми се струваш, вероятно си много самотен. С такова убеждение оставам. Предвид факта че си по всички сайтове от този тип. Не знам, може и да греша, но бих желала да знам, кой си ти. Какъв живот живееш? На твоята възраст си с голям жизнен опит и практика. Ти самият правил ли си секс със снаха си (ако имаш такава) или друга близка роднина? В кръга на моите познати с които си позволявам да споделям има едно семейство на почти твоята възраст. Мъжът е на 71, ако не се лъжа, дамата е на 64 със сигурност. Правят луд секс, дори и с децата си, които са доста големи. По стари от моите родители.
  Това семейство ме впечатли не с това което правят, а с факта че никога не дават съвети. Много са ми интересни. От това което чувам и виждам при тях, научих доста. И това ми даде възможност да си направя съответни изводи и заключения за живота, и най- вече за отношенията мъж- жена. Изобщо и за човешките.
  Но ти никога не пишеш за себе си, за твоите преживявания. За живота ти в момента. Забелязах го, поради факта, че се включваш доста активно във всяка тема, всяка изповед и то като ментор. Макар и анонимен сайта е все пак достъпен за всички и всеки може да коментира и дава акъл, но аз съм малко „деликатна” натура и се опирам само на хора с опит, доказали себе си.
  Съветваш ме, но аз си нямам понятие, що за птица си. Подписваш се с псевдоним, който не вдъхва доверие на зрял и опитен мъж- „ винарско”, това ми звучи повече като на гуляйджия, който се гъбарка (както казва свекър ми) с околните. Повечето от нас тук са с идеята да споделят нещо, нещо което не биха си позволили да кажат очи в очи.
  Истина е, че аз споделям с баща ми и майка ми. Но особено с мама имам лимит. Докато с баща ми съм като приятелка. И често се плаша, че забравям кой е и мога да си позволя повече. Което може и да не е толкова лошо.
  Е Винарско, драсни нещо за себе си. Така може и да се сближим.
  Оставам в очакване.
 • #11 от Мъж, 74 години 28.11.2018, 20:02 Номер 7 съм. към номер 10 - ще ти помогнат ли тези разкази които съм поставил и всички споделени
  случки. Малко повече активност от твоя страна и победата е твоя. имаш ли въпроси кажи ми да се включа на личен. vinarsko
 • #10 от Жена, 20 години 26.11.2018, 11:54 Замряхте, никакво движение по темата.
  Не съм сеирджийка! Но темата ме засяга пряко.
  Омъжена съм от половин година. Всеки ден когато правим секс със съпругът ми си представям, че ме чука баща му. Не ми е дал повод да го мисля с жестове или намеци. Но забелязах, че всяка сутрин на закуска щом се появя и му става. Те всички имат навик да закусват по пижами и нощници. Според зълва ми така е било винаги. В началото се чувствах много неудобно. Не че в нас не се разхождах гола, но все пак пред нашите не е същото. Два- три дни след като се настаних в съпругът ми, една сутрин много рано, да е било шест часа, се намъкнах в кухнята. Отворих хладилника да взема бутилка с лимонада. Когато затворих вратата на хладилника се изненадах. Свекърва ми стоеше до прозореца и разговаряше с мъж ми, който също беше гол. Облещих се и побързах да се изнеса. След малко мъжът ми се върна в леглото и попита:
  - А ма ти защо излетя като изтребител?
  Не исках да говоря, но той пак ме попита и тогава отвърнах:
  - Стана ми неудобно. Бяхте чисто голи майка ти и ти. Още не мога да свикна. И в нас се разнасяме така, но си е в нас...
  Той ме гушна, почна да ме целува и гали. Което ме отпусна и ми се прииска секс. Пуснах си ръката, да го погаля по члена. Продължихме с любовната игра. Бях вече доста възбудена когато ми каза:
  - Миличка, трябва да се отпуснеш и да приемеш нещата. В една къща живеем, не мога да променя порядките им. Сама го разбираш, а и у вас не е по- различно.
  Опитах се да му затворя устата, но той продължи да говори, което ме накара да попитам в прав текст:
  - Ще ме ебеш ли или ще ми четеш лекция за порядките? Сега ще стана и както съм гола, ще ида право в кухнята!
  Ухили се и каза:
  - Не можеш, не ти стиска.
  - Така ли си мислиш? Сега ще видиш! Нека баща ти ми се порадва на фигурата. Много си сигурен...
  Понечих да стана, но ме притисна и каза:
  - Първо да те наеба и тогава, ще ми доказваш колко си смела.
  Постави ме в шахова позиция. След като свършихме каза:
  - Хайде да отиваме да закусваме, че нашите ни чакат.
  Взех да се обличам, но той не спря и каза:
  - Алоооо, смелчагата. Без тия. Нали се перчеше, хайде да те видя!
  Все пак успях да метна на раменете си пеньоара, който всъщност беше само за заблуда. Всичко прозираше, но аз си мислех, че все пак това е доказателство за свян. Така почнах сутрин да се появявам в този почти напълно прозрачен пеньоар, който Бог знае защо свекърва ми одобри и похвали вкусът ми. В началото се стараех да покривам максимално предната си част, припокривайки двете части. Но пеньоарът няма копчета и се затваря само с едно коланче, което след помръдване поосвобождава горната и долната част на покритие и става...
  Сега съм в режим на оправдание пред самата себе си. Опитвам се да се излъжа, че видението със свекър ми е просто неприятно натрапчива мисъл. Но истината е, че съм готова да го опъна. Споделих проблема с мама. Тя каза, че било нормално да има такива явления. Все пак е чужд мъж и доста представителен. Щяло да премине с времето.
  Явно го е споделила с баща ми. Няколко дни след разговора с нея, той ме попита:
  - Коте(така ме нарича), до къде я докара със свекърът си?
  Не го очаквах този въпрос и отговорих полу искрено:
  - Уф! Труден въпрос ми задаваш. Готин е, но ще се оправя.
  - Мъжът ти как би реагирал, ако разбере желанието ти? Аз едно време вярвах, че майка ти го е направила. Но ми стана интересно и чаках тя да сподели. Не се сърдех. Знаеш че аз съм доста разкрепостен.
  Знаех го, но това не ми върши работа. Изгарям при мисълта да ме чука свекър ми. Не знам къде съм. Все още се чудя как да постъпя. Не мога да избягам от желанието. Непрекъснато ми е в главата. Казах на татко:
  - В края на краищата, времето ще си покаже. За сега се съпротивлявам на мисълта.
  Да, интересна е темата. Табутата ни влекат най- силно. Не знам, чакам...
 • #9 от Жена, 30 години 09.11.2018, 15:29 Харесвам баща му
  Към #7 мъж/74
  Здравей,
  Благодаря ти за труда да ми пишеш и разясниш нещата. Отделил си доста внимание към мен, за което ти благодаря от сърце. Предполагам, че имаш доста голям опит в тези отношения. Сигурно снаха ти е много щастлива с такъв свекър.
  Позволи ми да те зарадвам, като ти каза, че нещата се промениха неочаквано. След като ти писах онзи ден. Почти веднага, след като поствах молбата си за съвет.
  В момента всичко е чудесно и аз съм много щастлива. Вероятно си прочел вече историята ми, описах я на авторката на темата. Надявам се да и е от помощ.
 • #8 от Жена, 30 години 09.11.2018, 15:24 Харесвам баща му
  Към авторката- жена на 22

  Здравей скъпа, аз съм # 5 жена/30.
  Случайно попаднах на темата ти. Много се впечатлих тъй като и аз самата от много време- години си харесвам свекъра и бих казала, съм лудо влюбена. Прочетох и коментарите. Завидях, искрено казано на коментар #4 жена/47. Написала го е доста подробно. Възхитих се от нея!
  Препрочитах го доста пъти и просто побеснях. Бях сама вкъщи. Почувствах се толкова безлична и слаба, дори писах на любезния #7 мъж на 74, да ме посъветва. Макар да знам, че за такива неща не се търси съвет. Харесвам този тип хора, разкрепостени, живеещи в пълен синхрон помежду си и имащи пълно доверие един към друг. Тази жена и обкръжаващите я ми напълниха душата. Но се почувствах пред тях, като едно нищо в това отношение. Направо се отчаях от себе си, плахостта ми и празната мечта.
  Захвърлих всичко и отидох под душа. Както ти писах, бях бясна на себе си. РС-то ми остана включено, не помислих, че някой може да го види. Докато бях в банята, свекърва ми и свекъра се прибрали. Тя минала покрай спалнята ни и видяла РС-то включено. Решила, че някой от нас е вътре и влезнала. Тогава видяла на екрана това което бях оставила, а именно твоето писание, но и моето. Бях написала до #7 желанието си да ме посъветва. Тя го препрочела и повикала свекър ми. Така и той го прочел.
  И така в един момент се чука на вратата на банята, свекърва ми, пита може ли. Казах и да влезне. Тя е хубава жена, доста надарена в бюста (Д). Съпругът ми сънуваше често циците и. Аз не харесвам големи гърди, но пък тялото и е като вретено. Волейболистка, разбираш! Питаме как съм, все една кърпа и тръгна, на вратата се обърна и каза:
  - Женя(условно), аз ще си оправям долу косата, Вероник ще ми помогне, ако имаш нужда от нещо повикай, той татко ти е в салона.
  Едва след десетина минути асимилирах думите и. Позачудих се малко, защо ми каза, че свекър ми е в хола. От какво да имам нужда, че да викам... Съвсем се загубих в дешифрирането. Ама нали съм си коза(козирог де) на пук на всички правила се проснах до ваната и изкрещях. Не сгреших. Татенце се появи като светкавица, връхлетя без дори да почука с въпроса:
  - Какво става? О, Боже! Подхлъзна ли се, да не си се потрошила? Чакай чакай, ще ти помогна! Не се мъчи!
  Уф! Ръцете му са като от желязо. Уж бил стар. По неговите думи. Иначе е на 49 години. Двадесет години им е разликата със синът му. А така наречената баба е на 47 години. Рано е родила, както казва тя:
  - Рано пиле, рано пее и рано влиза в тигано.
  По между си ги наричаме баба и дядо, заради децата ни. Та този „старчок” ме сграбчи, като в клещи, взе ме на ръце и ме понесе. Но вместо в нашата спалня ме положи на тяхното легло. Огромно легло, винаги съм се чудела, защо им е такова. До скоро беше на вилата им. Но ни я дадоха на нас и си прибраха това легло, а другото ни го харизаха с вилата. Взе да ме гали по главата. Седеше до мен на леглото, аз легнала, гола. Взе да пита и да опипва, тук боли ли, тук как е и т. н. Аз пък взех, че се разположих така, че да вижда всичко. Посегна към гръдната кост и попита:
  - Може ли?
  След което ме опипа много добре, да ми провери ребрата. Напушваше ме смях, но се удържах. Зърната ми издайнически се виреха нагоре, като че ли искаха да му се заврат в очите. Забелязах как някой негови атрибути, макар и седнал, почнаха да реагират. Докато ме опипваше (както би казал тати- с разузнавателна цел), ръката му се оказа на вулвата ми и тогава забеляза:
  - Настръхнала си, зърната ти са пораснали.
  Без много да му мисля изтърсих:
  - Ами и на теб някой неща са ти настръхнали. Забеляза ли?
  - Ей, нищо не може да остане незабелязано от теб! – каза той.
  Как да остане незабелязано, та в главата ми е само той. За първи път бях пред него и то чисто гола и възбудена. Дори се чудех, дали ще забележи, че съм и влажна. Тогава се появи свекървата и попита:
  - Какво правите? Да не се... без мен? Добре, оправяйте се, ние още не сме свършили. Ще закъснеем с яденето.
  Завъртя се и слезе долу. Нямах време да реагирам изобщо на появата и изчезването и. Гласът на татенце ме върна в действителността:
  - И какво сега? Така ли ще стоим и двамата настръхнали? Дали не бихме могли...
  Не му дадох да довърши фразата си. Не знам кога и как съм поставила ръка на онази му работа, но се усетих и казах:
  - Стоим или не, но сме при неравни условия. - сочейки му панталона.
  Погледна ме, засмя се и попита:
  - Защо не ме подсети по- рано? Ето сега.
  Стана и се съблече. Подадох му ръка, приканващо. Не закъсня да легне до мен и почна да ме гали. Целува ме и изведнъж каза:
  - Не знам твоя, но аз като те гледам така, ми се иска да те целуна по сливката.
  Като че ли говореше на малко момиченце. Посочих му с поглед надолу и казах:
  - Твоя е! За него не бери грижа. Прави го редовно. Ще остане и той доволен.
  Явно го озадачих с отговора си, което разбрах, чак след два часа, когато свършихме. Целува ме там до първия оргазъм, който бе само след минута. После ме попита как обичам, позата. Отговорих му:
  - Давай! Нямам сега време да мисля.
  Той е наистина способен мъж! Само един човек ми е доставял удоволствие като него. Но там е друго.
  Не си броих оргазмите. Обикновено го правя. Но бяха много. Много повече от обикновено за същото време. Разбира се направих му с огромно удоволствие и две свирки, което отговори на въпроса му, да ме пази ли.
  Накрая пак ме попита, какво съм имала предвид с думите: „ ще остане и той доволен”
  Трябваше да му разкажа една случка между мен и другият му син, и естествено реакцията на мъж ми.
  Тази сутрин за не знам кой път, дойде при мен в леглото. Преди това говореха нещо със съпруга ми в салона, но не обърнах внимание. А и лошо се чуваше.
  Вчера научих доста неща за съпруга ми и семейството му. Оказа, че съм била сляпа и не съм виждала какво става.
  Всъщност още при случката с брат му, се впечатлих от реакцията му. Прие нещата толкова спокойно тогава. Жалко, че никога не си позволихме да си споделим съкровените неща! Докато с баща му за два дни, вече си знаехме и кътните зъби, както се казва. Сподели с кого е бил, свекървата с кого е правила и прави. Аз също споделих, кой ме е перфорирал и как е станало. Вчера дойде баща ми, споделих с него всичко. Исках да знае, никога не съм имала тайни от него. След разказа ми каза:
  - Писе, чудесно е, че си постъпила така. Сега сте на ясно и не е нужно да се преструвате. Важното е, че си имате пълно доверие! И най- важното, никога да не го изоставяш.
  Имаше предвид съпруга ми. Винаги го е харесвал много. Вчера ми каза също, че моята майка, моята си, винаги казвала:
  - На такъв мъж не се отказва!
  Не разбрах кого е имала предвид и попитах. Имала предвид съпругът ми. Не посмях да попитам, дали не се е възползвала. Интересно ми е. Но явно доста съм била, как се казва- смотана. Какво ли още ще науча?

  Но скъпа, това е живота! Или, или! Малко късно се усетих. Ако не бях забравила РС-то отворено и сега щях да бленувам и сънувам.
  Щастлива съм днес!

  Пиши, до къде си я докарала.
  Успех ти желая!
 • #7 от Мъж, 74 години 08.11.2018, 10:29 към №5 жена на 30 г
  мило момиче както обещах в първия ми коментар до теб да ти изпратя няколко разказа не са мои ама нека ти послужат за съвет, а ако желаеш може да се включиш на личния чат и там ще намерим начин по подробно и лично само на теб да ти разкажа и дам съвети. Само ми кажи кога ще се включиш и за колко време за да платя и аз и да осъществим реалната индивидуална връзка. ТИ вече си успяла на половина щом мъжа ти приема нормално нещата. ДОРИ го насърчавай да се люби с майка ти. от това по готино няма. А КОЛКОТО ДО СВЕКЪРА не бързай изпипай добре нещата за начало поразголвай се пред него прави така че да го гледаш постоянно в пакета, казвай му че много го обичаш и ти е много хубаво когато си с него. ВСИЧКО ТОВА му го казвай на саме. , с кого живеете заедно ли има ли той жена, какви възможности има да оставате на саме понякога дори и за 10 15 минути. Започни безобидно да флиртуваш с него вие жените знаете как заложено ви е в кръвта и и душата и да виждаш неговата реакция като повтарям старай се винаги да го гледаш в пакета. Понякога правиш му комплименти. Издебни момент когато стпе сами и изведнъж му сподели че нещо не си разположена и те е заболяло тялото или врата и да те поразстрие и да започне от пред на врата и после ще ти подскаже подсъзнанието и обстановката как да продължиш. Поастоянно казвай ох много ми е хубаво олекна ми и опитай ако си права да се отъркваш по него „после по врата отзад и се понатискай към кура му безобидно останало ти знаеш как Пак ти казвам ела на личен имам много неща за казване. Ето и разказите
  Свекър ми
  Винаги съм му имала доверие. Когато със сина му се оженихме, той се превърна за мен във втори баща. Скоро обаче разбрах, че намеренията му към мен съвсем не са били бащински...
  Сашо е добър съпруг. Винаги се е грижел за мен, никога не ме е пренебрегвал. Винаги съм била на първо място за него в нашия съвместен живот. За съжаление точно по онова време работеше прекалено много. Често пътуваше в командировки и аз оставах напълно сама. Всъщност, не напълно. Тъй като живеехме в дома на баща му, оставахме само двамата – аз и татко Данаил. Нямах свекърва, защото те двамата бяха разведени. Тя живееше в чужбина и дори не пожела да дойде на сватбата на сина си. Тогава я обвинявах, но по-късно реших, че може би е имала право да избяга далеч от бившия си съпруг.
  Тогава Данаил изглеждаше в разцвета на силите си – здрав, мускулест 48-годишен мъж с приятно лице и решителна осанка. Косата му вече беше започнала на места да побелява, но това го правеше да изглежда само още по-привлекателен и интересен. Устните му бяха изписани, плътни и чувстване. Но най-интересни бяха очите му. Когато той разговаряше с някого, сините му очи се впиваха в събеседника му изпитателно и сякаш го омагьосваха. Така се случваше и с мен. Никога не успявах да го излъжа, да го отблъсна, да се измъкна от погледа му – сякаш ме подчиняваше само с тези невероятни, сини очи и ме караше да върша точно това, което той желаеше. Бях буквално като хипнотизирана.
  Първоначално всичко това не ми беше неприятно, но после тези взаимоотношения започнаха да ми стават доста странни. Чувствах се някак некомфортно и особено. Някак не на място. Но така или иначе нямах никакъв избор, тъй като живеехме заедно и вече бяхме едно семейство. Дори и с него.
  Съвместното ни съжителство беше довело до няколко конфузни за мен ситуации, които тогава мислех, че са били случайност. Едва по-късно разбрах, че всичко е било постановка. Всичко е било предварително обмислено и нагласено от моя свекър. Първата от тези ситуации се случи почти веднага след сватбата. Беше доста късно и Данаил си бе легнал. Ние със Сашо се възползвахме от тишината и спокойствието – качихме се на нашия етаж в мезонета и започнахме да правим секс. Тъкмо бяхме в разгара на любовната ни игра, когато чух странен шум. Обърнах се рязко и го видях да стои на вратата. Не знаех колко време бе останал там. Никой от нас не бе чул вратата да се отваря. Ние със Сашо скочихме ужасени и смутени, прикрихме се и го погледнахме въпросително. Той също се престори на смутен и каза, че тъкмо влизал и бил не по-малко притеснен. Оправда се, че искал да ни попита за някакво хапче за стомах, тъй като имал непоносими болки. Чукал, но никой не му отговорил и затова влязъл. Стори ми се, че не е много искрен, но това беше само мое мнение. Сашо дори за миг не се усъмни в искреността му и му прости моментално. Все пак това беше неговият баща. Простих му и аз. Все пак и двамата знаехме, че такива неща понякога се случват. Така скоро забравихме за случката.
  Случи се обаче други два пъти самата аз да изпадам в конфузни ситуации. И при двата той влезе изненадващо в банята, точно когато бях гола и се мажех с лосиони за тяло. И при двата се извинява продължително и настойчиво, но този път вече не му вярвах толкова силно. Вярно, не можех да го обвиня, тъй като банята ни не се заключваше, а точно тогава водата не бе пусната и той може да се е объркал. След време обаче разбрах, че изобщо не е било така. Даже, сега, като си спомням, можела съм да забележа похотта в погледа му. Но тогава все още не го познавах достатъчно добре.
  Опознах го в онази вечер, когато Сашо замина в поредната командировка. Щеше да пътува до Гърци на някакъв семинар. Ние с татко Данаил останахме отново сами. Така щеше да бъде цялата седмица. А седмицата тепърва започваше...
  - Мила, хайде да хапнем. Взел съм бутилка отлежало червено вино – каза той.
  Кимнах в знак на съгласие и сложих масата. Той сипа питиетата и седна срещу мен. Хранехме се мълчаливо. Аз бях тъжна и умислена. Вероятно точно тъгата ми попречи да прочета в погледа му какво ме очакваше. Разбрах, че нещо не е наред едва когато усетих тялото си отпуснато и прималяло. Главата ми странно се замая и ужасно ми се доспа. Погледнах свекъра си изненадано и долових в саркастичната му усмивка, че именно той се крие зад всичко това.
  - Какво става, мила, може би нещо ти се спи? Ела при татко. Ще те пренеса в моята стая, за да си отпочинеш.
  Той стана, доближи към мен и ме прегърна през кръста. Вдигна ме и ме занесе в стаята си. Остави ме на леглото и застана прав срещу мен. Продължавах да бъда замаяна и отпусната, но будна. Сетих се, че е сложил нещо във виното и че то има вина за състоянието ми. Но нямах сили да извикам, да се възпротивя или да избягам.
  Данаил започна да разкопчава ризата си. Свали я и отдолу се показа стегнатото му тяло. Остана гол до кръста и плъзна ръцете си към цепката на панталона си. С отмерени движения я разкопча и събу панталона. С изненада видях, че отдолу не носеше бельо, така че можех да видя ужасно напрегнатия му огромен член. Беше червен и изкривен навътре, но с доста малка глава. Той го хвана и започна да се гали по него. Приближи към мен бавно и каза:
  - Съкровище, разтвори си крачетата. Ще вляза малко в малката ти космата путчица, за да проверим как се чувства там възбудения ми приятел. Хайде, мила, побързай, нямам търпение да проникна в теб.
  Не успях да кажа нищо. Не успях да помръдна дори. Всъщност, едва успявах да задържа очите си отворени. Погледът ми беше мътен и блуждаещ. Държеше ме будно само напрежението, което изпитвах от предстоящата ситуация. А развръзката явно наближаваше.
  След секунди Данаил се качи на леглото, хвана с две ръце краката ми и ги дръпна рязко настрани.
  - Казах да си разтвориш краката, малка кучко – изсъска той с някакъв непознат за мен дотогава гняв и присви сините си студени очи.
  Усетих го да влиза в мен болезнено. Почти успях да извикам от изненада и болка. Затворих очи, но след секунда отново ги отворих, защото усетих нещо странно и влажно да се изсипва върху путката ми. Беше някакъв прозрачен гел, нещо подобно на лубрикат, но не точно. Стори ми се, че това беше точно гелът му за коса. Беше студен и хлъзгав. Явно си го беше приготвил предварително. Вероятно е очаквал, че ще ме боли и е искал все пак да не страдам ужасно.
  Данаил допря кура си на входа на путката ми и отново ми го вкара, помагайки си с пръсти да напъхва вътре максимално количество от хлъзгавата субстанция. След малко вече поне не ме болеше. Той продължи да ме изчуква отдолу, лежейки върху мен в класическа мисионерска поза. Усещах дъха му близо до лицето си и чувах като през мъгла думите му:
  - Ти, малка кучице. Мислеше, че само синът ми ще те оправя, а? Не си познала. Аз съм човекът, който ще ебе твоята тясна млада путка. Аз съм човекът, който ще се изпразни дълбоко вътре във вагината ти. Аз, мръсна кучице...
  Продължавах да бъда отпусната като парцал. Усещах, че ме стиска силно за гърдите и притиска зверски зърната ми с пръсти. Той ту ги хапеше, то ги лижеше, ту отново ги мачкаше като побеснял. А аз лежах и не можех да обеля и дума. Скоро почувствах как путката ми се изпълва с неговата гореща сперма и усетих тялото му да се отпуска върху моето. Почувствах се съвсем безсилна, отпуснах глава настрани и заспах. Преди да се унеса си мислех само едно и то беше, че съм щастлива, че взимам хапчета против забременяване. Те щяха да ме спасят от ужаса да нося неговото дете и така да стана майка на братчето на мъжа ми. Истински сапунен сериал...
  Когато се събудих, нещата изглеждаха по съвсем друг начин. Той ме беше измил и положил грижовно в леглото си. Бях напълно гола, но той ме беше завил с неговата мека завивка. Самият той седеше на един стол непосредствено до кревата.

  Гледаше право в мен със сините си, проникващи в душата ми очи. Опитах се да скоча, за да избягам, но все още бях много изтощена. Отпуснах се отново на възглавницата и промълвих:
  - Защо, защо точно мен, как можа да го направиш?
  - Мила, ти не виждаш, че сме създадени един за друг. Никога нямаше да се съгласиш да спиш с мен, затова трябваше да го направя насила. Влюбен съм в тялото ти още откакто те видях за пръв път. Сашо не заслужава такава богиня. Вече си и моя. Ще те чукам ту аз, ту сина ми, докато разбереш какво означава истинският секс.
  - Не, никога повече няма да ти дам да ме пипнеш – извиках аз, сама невярвайки на думите си.
  - Лъжеш се, малка кучице – той се наведе и ме целуна по кожата до ухото. – Нямаш никакъв избор. Няма да кажеш на Сашо, защото ще му съсипеш живота. Няма да кажеш на никого, защото ще съсипеш и своя. Ще живееш тук с мен и ще чакаш мига, в който ще ти го вкарам.
  Останах безмълвна. Наистина нямаше да кажа на никого. Беше ме прекалено срам, а и не исках да разрушавам живота, който бях изградила с толкова много усилия. Щеше да стане точно така, както той искаше. Той направо четеше в душата ми и вероятно затова беше подготвил всичко, което се случи в онази вечер. Всъщност, по-късно ми призна, че го е обмислял от достатъчно дълго време.
  Но тогава все още бях нещастна и много тъжна. Няколко сълзи се отрониха от очите ми, но той буквално ги изпи с устни. Продължи да ме целува по лицето, а аз останах неподвижна. Този път – доброволно. Легна до мен и ме прегърна. Започна да ме гали по лицето, минавайки с пръсти по очите ми, по устните ми, по брадичката. Приближи своето лице към моето и усетих езикът му да се плъзга по долната мека част на ухото ми. Чувствах топлия му дъх и чувах учестеното му дишане.
  За моя най-огромна изненада почувствах как плътта между краката ми се овлажнява, независимо че разумът и волята ми диктуваха съвсем друго. Продължих да лежа в същата поза, но той леко ме обърна настрани така, че гърбът ми да опре в неговия корем и тяло. Чувствах ръката му как плавно се придвижва по извивките ми. Имаше нежна и мека кожа, за разлика от грубите и напукани ръце на сина си, които понякога неприятно ме деряха. Просто да неповярваш. Той се притисна силно до мен и усетих отзад в дупето си неговия отново втвърден член. Беше го допрял точно в цепката на задника ми и усещах колко е горещ и набъбнал. От време на време той мърдаше леко, което ме караше да чувствам неволно потрепване между краката. Ръката му вече обхождаше предната част на тялото ми, спирайки за по дълго време на гърдите ми и на косматия ми хълм.
  - Точно такава те харесвам, мила. Окосмена и рошава, естествена и неподправена – прошепна той на ухото ми, докато пръстите му рошеха косъмчетата на венериния ми хълм.
  Продължи да ме гали нежно, наистина, страшно нежно. Толкова, колкото не съм очаквала, че може да го направи някой. Паралелно с това ме целуваше леко, почти повърхностно и неусетно по врата. Не можех да се позная. Бях толкова възбудена, колкото никога през живота си. От путката ми буквално потече река. Той леко ме накара да разтворя краката си и плъзна ръката си между тях. Започна да ме гали в зоната около клитора. Плъзгаше пръстите си надолу към вулвата ми, а после отново се връщаше с много влага и нежност нагоре. Бях затворила очи и стенех, без дори да се усещам какво точно правя. Тогава чух гласът му и ми се стори, че идва отнякъде много далече.
  - Казах ти, че сме създадени един за друг – прошепна той и продължи да ме целува.
  Тялото му беше плътно допряно до моето, а горещият му хуй изгаряше кожата на дупето ми. Беше мушнал съвсем леко кура си в цепката на задника ми, но така, че да не влиза в ануса ми, а просто да ме дразни съвсем леко на входа. Това ме влудяваше, защото исках да го усетя навътре. Комбинирано с движенията на пръстите му около клитора ми, просто ме побъркваше. Бях на края, бях на секунди от оргазъм. Той явно усети и затова започна още по-интензивно да ме стимулира около и върху клитора, стискайки го с пръсти и забързвайки движенията непосредствено около него. Периодично с тялото си извършваше леки движения така, че да усещам променлив натиск върху ануса си. Всичко около мен изчезна, усещах само допира му и палавите му пръсти. Един по-як натиск и едно по-силно движение на същите тези вълшебни пръсти ме накараха да свърша мощно. В момента, преди да стигна върха, той сложи два от пръстите си в путката ми и остана така, докато не отмина и последната моя тръпка, и последният мой импулс.
  Бях изумена. Изпитах оргазъм дори без да беше влизал в мен. Накара ме да свърша само за няколко минути. Нещо, което при сина му понякога не ставаше и за час. Бях възхитена, наистина, бях безкрайно изненадана от този човек. Първоначалната антипатия, която изпитвах, и страхът постепенно се изтласкваха от симпатия и възхищение. Затова вече нямах нищо против да го усетя дълбоко в мократа си путка. Всъщност напротив – нямах търпение да влезе в мен. И той го направи. Веднага. Сякаш прочете мислите ми. Направи го така, както си лежахме настрани. Просто ми го бодна леко отзад, плъзгайки го във вече изпразнената ми путка. Изчукваше ме със съвсем леки и нежни движения. Почти без да влага никакви усилия. С леки и ритмични удари, които караха цялото ми тяло да трепти. Докато го правеше, непрекъснато си допираше силно до мен и ме прегръщаше.
  Явно на него му беше необходимо съвсем малко време, за да ме изпълни със своята течност. Изстена силно и продължително на ухото ми, докато изживяваше своя оргазъм. Това ми хареса. Наистина. Хареса ми страшно много. Не можех да повярвам какво става с мен. Сякаш бях друг човек...
  Останахме така неподвижни и силно притиснати един към друг. Аз лежах безмълвно и размишлявах. Животът ми се беше променил само да една нощ. Не зная дали не беше за добро...
  - Може би си прав – казах му. – Вероятно сме създадени един за друг. Беше невероятно. Преживях нещо, което никога не съм изживявала с твоя син.
  - Спокойно, мила, ще има още от това. Казах ти, че сме създадени един за друг. Търсил съм те години наред. Нямаше да позволя да ми се изплъзнеш. Сега спи, спи, мила.
  Той ме погали по косата и продължи да лежи до мен.
  Оттогава минаха 4 години. И досега ние живеем по същия начин. Чукат ме и бащата, и синът. Сашо все още нищо не знае. Няма и да разбере. Никога няма да му кажа. Нито пък Данаил. А аз съм една наистина щастлива жена. Такава съм, защото вероятно съм единствената на този свят, която получава всичко накуп – и бащинска обич, и съпружеска любов, и истински, ама истински здрав секс-vinarsko
  свекърът


  Малко след сватбата установих, че харесвам свекъра си много. Не, че сексът с мъжа ми не ме задоволяваше, но баща му така похотливо ме оглеждаше, че направо се подмокрях. Даже го хванах да ме шпионира в банята – вднъж се бръснех отдолу, а той наблюдаваше от малкото прозорче, което има банята и през него може да се гледа от балкона. Скоро започнах наробно да се разхождам пред него в оскъдно облекло, а веднъж като бяхме на вилата и беряхме череши, реших да го помъркам. Облякох се с рокля, но без гащи и когато са качих на стлбата да бера, го извиках за нещо. Дойде и като погледна нагоре и видя, че съм бз бельо, а путката ми е голичка и гладко обръсната, първо почервеня, после забелязах, че е надървен.
  Както и да е. Правихме си ние секс със сина му, виках аз нарочно, защото знаех, ч стои зд вртатаи подслушва.
  Една събота свекърът беше на работа, а свекървата и мъжа ми отидоха на село. Бях се приготвила да спя, когато го чух да се връща. Влезе да се къпе и после без да чука направо влезе в стаята ни, гол и с ужасно дебел и надървен хуй. Обясни, че не издржа, сънува ме и се нахвърли отгоре ми. Съблече ме набрзо и дълго гали и смукап големите ми гърди, почти щях да свърша от това. После го възседнах и такова ебане се започна, направо ми се зави свят. После ме накар д стоя на „чнири крака“ и ме оправи на задна. В един момента взе нещо от шкафчето и докато разбера, мажеше отовора на ануса ми. Набута целия си член, като държеше бузките на дупто ме разтворени. Чука ме грубо и се изпразни там. Не след дълго свкърът ми отново се възбуди и направо седна на лицето ми. Вкарваше хуя си в устата ми и скоро я напълни.
  После ме нкара да мастурбирам пред него, каза, че ме е виждал да го правя и явно не ми стига моят мъж.
  От тогава съм като помъркана. Вечер – секс с мъжа ми, през деня, когато свекърът не е на работа – чукане с него.
  Един ден обаче стана издърка. Мъжът ми ни завари и се вбеси. Но и възбуди, защото както бях възседнала свекъря и го чуках, той влезе в стаята. Тогава първо се развика, а после ми нареди да не ставам, разтвори бузите на дупето ми и започна да ме ебе анално. Леле направо крещях от кеф. Двамата ме напълниха и ме зарекоха да не казвм на свекрва си.
  Сега се се чукам и с двамата. Свекървата е отпусната и дебела и не възбуда вече мъжа си, а аз съм млада и еблива и не ми пука, еч го правя и със сина и с бащата, а често едновременно…vinarsko
  ТАТЕНЦЕТО

  Майка ми имаше здравословни проблеми и я бяха настанили в болницата. Аз, мъжът ми Мишо и свекърът ми Христо, който беше близък приятел на семейството, бяхме в болницата. Чакахме вече четири часа и докторите казаха, че няма смисъл да седим повече, да дойдем утре сутринта. Мъжът ми имаше среща с клиенти тази вечер и трябваше да замине след няколко часа. Точно в този момент исках да бъде до мен, не само заради майка ми, но и заради рожденият ми ден, който беше утре. Бащата на мъжът ми, Христо, не беше от града, така че естествено, го приехме у нас. След като Мишо си приготви багажа и замина, аз останах с Христо в нас. Той винаги е бил мил с мен, така че не се притеснявах да остана сама с него, въпреки че този ден разбрах защо е бил толкова мил с мен…
  Реших да си взема един душ, видях копринения халат, който Мишо ми беше подарил и тъй като не го обличах често, реших да си го сложа тази вечер. Изкъпах се и след това предложих на Христо да се изкъпе. Посочих му къде е банята и отидох да се облека, но след това се сетих, че няма халат и взех един на Мишо да му го дам. Отворих леко вратата на банята, за да му го оставя. В банята беше задимено от горещата вода, но аз видях атлетичното му тяло. За 46-годишен мъж изглеждаше повече от добре, а и имаше доста голямо достойнство. Той забеляза, че го гледам и се приближи с усмивка. Аз се засрамих пуснах халата на земята, извиних му се и излязох.
  Той се изкъпа, вечеряхме, пихме вино и седнахме на дивана да гледаме телевизия. След втората чаша вино, той ме прегърна и каза:
  -О, за малко да забравя, имам подарък за теб.
  Качи се горе и ми го донесе. Беше красиво опакован. Когато го отворих, останах без думи. Беше красиво златно ланче.
  -Ама, Ицо, не трябваше, о, колко е красиво. – бях доста изненадана, никога не съм очаквала, че свекърът ми ще ми прави такива подаръци.
  Той взе ланчето и застана зад мен да го закопчае. Когато ми го сложи, то се спусна надолу между гърдите ми.
  – Ъ, не е прекалено дълго нали? – попита ме той докато ме зяпаше в циците.
  – Не, прекрасно е. Благодаря ти много. – отговорих му аз като се обърнах и понечих да го целуна по бузата, но той си извърна главата в последния момент и се целунахме по устата. Аз се отдръпнах назад и се изчервих.
  – Честит рожден ден, скъпа.
  -Мерси много.
  Тогава той се наведе към мен и ме целуна отново. Този път не се дръпнах. Целувката беше влажна и с език. От този момент разбрах, че щях да правя секс с бащата на мъжа ми.
  – Отива ли ми, какво мислиш? – попитах го аз като разтворих деколтето си, уж, за да види ланчето, но и за да му покажа циците си.
  Тогава и на него му стана ясно, че нямах нищо против и плъзна ръцете си по гърдите ми. Видях, че нещо се показва отдолу под халата му. Беше огромен кур с червендалеста глава, която гледаше точно към сливката ми. Не можех да повярвам, че свекър ми има по-голям хуй от мъжа ми, но определено исках да го усетя вътре в мен. Продължихме да се целуваме, а той отслаби връвките на гащичките ми.
  -Ицо, не трябва да правим това! – опитах се последно да се въздържа, но беше невъзможно като гледах това чудовище да се подава изпод халата му.
  Исках го между бедрата ми.
  – О, определено трябва да го направим! – каза той като ми смъкна тениската и започна да опипва територията.
  Аз вече се бях подмокрила. Започнах да му мачкам топките и да му бия чекия. Дори и с две ръце трудно го обхващах целия, беше огромен.
  -От колко време чакам това. – каза той и ми смъкна гащичките, вече нямаше търпение. -Искаш ли ме в теб?
  -О, да, татенце. – отвърнах аз като продължавах да си играя с твърдият му, пулсиращ член. -О, да, искам го в мен, вкарай ми го!!
  -Тук ли го искаш? – каза той като гъделичкаше клитора ми с пръсти.
  Още не бяхме започнали, а аз бях супер възбудена. Облизах си пръстите, за да ги наплюнча и загладих главичката на хуя му.
  -Искаш ме лоша, нали татенце?
  -О, на тати момичето, ще те счупя от ебане!…
  Той ме хвана с големите си ръце и ме намести на дивана, както съм му удобна. Беше доста силен. Започна да го търка нагоре надолу по влажната ми путка. Дразнеше ме, вкарваше си леко главичката и я изкарваше. Бях много възбудена, мъзгата се стичаше надолу по бедрата ми.
  – Готово ли е моето момиче за на тати хуя?
  – Да готова съм, вкарай ми го в горещата влажна путка! ИСКАМ ГО!
  Той си го вкара бавно целият, от което последва стон. Имах чувството, че никой досега не беше стигал толкова дълбоко в мен. Той започна да го вкарва и изкарва бавно като постепенно увеличи темпото.
  -Искаш ли на тати спермата в малката ти путчица?
  -О, да, татенце, изпразни тези големи топки в мен… Но не веднага, изтрай още малко, татенце…!
  Вече ме чукаше яко. Аз се гърчех от кеф и стисках здраво възглавницата на дивана. Получих невероятен оргазъм, но той не беше свършил още. Хванах го за топките и започнах да му духам. Едвам го побирах в устата си. След това той ме обърна и ме сложи на дивана, както му беше удобно. Имаше пълен контрол върху мен. Започна да ме чука яко от задна, като си играеше с пръст в анусчето ми. Отначало ме беше хванал отстрани за хълбоците, а след това за косата. От време на време ме пляскаше по дупето и продължаваше да ме ебе яко. Беше доста по груб в сравнение с мъжа ми, но това ме възбуждаше още повече.
  Не след дълго последва изохкване от негова страна. И той свърши. Усетих мощната струя да прониква в мен. Той го изкара и гледаше как спермата му започва да се стича надолу от путката ми. Това беше може би най-добрия секс, който съм правила някога. И с мъжа ми съм имала добри пъти, но този с баща му никога няма да го забравя…vinarsko Р. Р. успех и ще ти помагам
 • #6 от Анонимен 07.11.2018, 21:55 към номер пет жена на 30. Аз съм номер три в няколко коментара ще ти дам съвети чрез публикувани разкази в други сайтове по този повод. В тях има доста примери как да подходиш. А И АЗ УСПЯХ ДА НАУЧА две снахи как да се любят със свекър си. ПРИ ТЕБ както разказваш подробности вече наполивина си успяла. УТРЕ ЩЕ ПИША. С уважение vinarsko
 • #5 от Жена, 30 години 05.11.2018, 20:55 Здравей #3 от Мъж, 74 години,
  аз имам същия проблем. Искрено казано ще се побъркам. Не знам как да постъпя. Ако стане, ще съм най- щастливата.
  От страна на съпругът ми не се притеснявам. При свършен факт, ще го приеме. По трудно би му било с чужд човек. А и той си пада по майка ми и сестра си. Не съм сигурна дали ги е ебал, но знам, че и двете са навити.
  Когато научи, че съм се чукала с брат му, попита:
  - Беше ли ти хубаво?
  - Да!- отговорих аз.
  - Няма проблем, това е най- важното. Да ти е било хубаво.
  Но със баща му не знам как да го направя, помогни ми. Моля те.
 • #4 от Жена, 47 години 05.11.2018, 20:15 Към авторката

  Привет!
  Разбирам проблемът ти, миличка! Аз преживях същото преди 29 години. С малка разлика, винаги съм обичала съпругът си.
  Още не бяхме женени, бях на 15 тогава. Той беше на 16, приятел на брат ми, неразделни. Сестра му не излизаше от нас, накрая си остана за винаги в нас... Чукаха ни и двамата, така и до днес. Познавах родителите им добре, но никога не бях гледала на баща им като сексуален обект. Една нощ се събудих цялата мокра. Силно възбудена, ръката ми беше до китката във вагината ми. Не осъзнавах нищо, не си отварях очите за да не престане сънят ми. Вероятно съм била и гласовита, защото в един момент чух баща ми да ми говори:
  - Спокойно слънчице! Това е само кошмар.
  Вместо да се успокоя, побеснях. Изкара ме от блаженството. Идеше ми да му скоча. Изглежда че нещо усети. Погали ме по челото и каза:
  - Извинявай, не исках да те будя, но...
  Започнах да си припомням подробности от съня. Спомням си, че стоях скута на бъдещият ми свекър. И изведнъж усетих как под мен нещо се размърда и се опита да ме повдигне. Беше нещо твърдо, доста мощно напираше. Аз бях по домашно му, без бельо. Бях свикнала от дете да спя гола. Това го дължа на родителите си. Те спят така и аз и брат ми също. Докато се чудех какво е това което ми напира, усетих, че свекър ми диша доста учестено и гледа право в набъбналите ми гърди. Бяха почти оформени, момичешки цици. Тогава нещо ме накара да го прегърна през врата и притисна към себе си. Усещах, че така ще ме целуне по циците. Което и стана. Но циците ми се оказаха малко ниско за устата му и той ме повдигна с ръце, което пък даде възможност на онова чудо под мен да се намести не къде да е, а право в мен. Ебането беше лудо до събуждането ми. Беше ужасно да осъзная, че това е сън. Едвам дочаках баща ми да утихне и на пръсти отидох при брат ми. Който ме и довърши. Бях на 16 и малко когато забременях. Бяхме с нашите на плаж. Там се появиха и родителите на моя- нашият приятел. Малко преди това ми стана лошо и повърнах. Татко бая се стресна и поиска да ме води на лекар, но мама ме придърпа, заведе ме до една скала и директно ме попита:
  - Знам, че се ебеш. Ползвате ли презервативи?
  Въпросът ме зашемети. Никога не сме ползвали такова нещо. Пазеха ме, особено брат ми. Доста се уплаших, отвърнах и:
  - Да, мамо! Винаги, дори мислех да те питам, дали може да ми се сложи спирала.
  Лъжех яко. На другия ден мама ме заведе при нейната приятелка- гинеколожка. Тя ме сложи на магарето и тръгна да ми слага спирала, но нещо я спря. Разбра, че съм бременна. Направиха ми тест и се оказа, че съм на 10 седмици. Ужас! Така се стигна до разговор и разбира се стан достояние и на бъдещите ми свекър и свекърва. Стигна се до решение за брак. Така я подкарахме, аз се преместих в тях, но продължих учението си.
  През всичкото време от първият ми сън със свекър ми бяха минали около три години. Аз непрекъснато мислех за него, сънувах го, дори веднъж правихме тройка с него и свекървата. Луда работа. Отидох при психолог. След няколко сеанса, тя ми каза, психоложката:
  - Тежък случай си! Много тежък! Химията е много силна. Той е непрекъснато около теб и това влошава нещата.
  Беше права. Не знаех как да постъпя. Споделих го с брат ми и с мъж ми. Брат ми доста се изненада, но съпругът ми, не. Дори каза:
  - Знаех си, че този момент ще настъпи. Сестра ми е луда по него, лелите ми. Онези трите от нашият клас и те са му мераклийки. Не ме притеснява това! Не знам той как ще реагира, ако разбере. Дали би си позволил да го направи с теб?
  Тогава брат ми се обади:
  - какво искаш да кажеш? Че за да запази твоето достойнство, не би п наебал ли?
  - Нещо такова – отговори мъж ми.
  Гледах ги и слушах изумена. Брат ми продължи:
  - А бе... , ако това не накърни самочувствието ти става. Аз ако съм на твое място дори ще поговоря с татко. Но при нас е друго. Знам, че баща ми е навит на сестра ти и ако му се отдаде възможност, ще я скъса от ебане. Дори мисля да и го напомня. Вече с нея сме говорили за това, но до сега не и се е отдал възможност.
  Много често ние снахите си падаме по татковците на мъжете ни. Бях чула като дете разговор между мама и татко за баща му. Тя винаги си е падала по него. Но не си давах сметка тогава и не знаех дали го е чукала. Тогава ми дойде идеята да говоря с нея, да чуя тя какво мисли. Речено сторено. Оставих мъж ми и брат ми да умуват, а аз се понесох към мама. Беше в банята, което ми хареса, че там можем да си говорим. Изненада се когато ме видя. Мама е разкошна жена, стройна, висока, с добре запазени гърди. Подържа се идеално. Вулвата и е гола, мекичка и предразполагаща към еротични желания. Не съм лесбийка, но с удоволствие бих я лизала. Забеляза интереса ми и попита, къде съм. Беше ме срам, но и споделих всичко за свекър ми и дори си позволих да и кажа, какво изпитвам към нея. Докато и говорех забелязах как ръката и се намести между краката и. Дори ги разтвори леко. Независимо, че имаше доста шампоан във ваната, виждах ясно как си манипулира клитора. Когато приключих с излиянията си, тя ме погледна доста остро в очите и попита:
  - Сигурна ли си в себе си? Вече не си дете, имаш семейство и дете.
  Мислех и казах:
  - Да, мамо! Сигурна съм! Тук не става въпрос за разваляне на отношенията ми в семейството. Посещавах психолог и какво ли още не опитвах, но то й е в мен.
  След известно мълчание от нейна страна, ме попита:
  - А ма това за мен, ти наистина ли? Баба ти е като теб.
  Знаеш ли... аз някога преживях същото и те разбирам чудесно. Как би го понесъл Х, да не се изтрепят с баща си? Уф! Доста комплицирана ситуация.
  Побързах да я успокоя и казах, че съм говорила с него и брат ми:
  - И двамата са съгласни с мен. Нямат нищо против да го направя. Но дали свекър ми, ще иска?
  Тогава мама, простена леко и каза:
  - Ние с баща Ви ги обичаме тези неща. Ако Ж е на твоя страна и аз съм съгласна с теб. Мисля, че нещо може да се измисли. Ще говоря с баща ти и ще помислим какво може да се направи.
  В него момент чух гласът на баща ми:
  - На твое място до сега да съм го уморил от ебане. Майка ти така побърка дядо ти. И до сега не мога да го сваля от нея.
  Паднах! Първо не го очаквах и второ това което ми каза. Искаше ми се да си говорим много на темата, но мама се изправи каза:
  - Ако искаш да ни гледаш, стой, но това е тати. Изправи се и го покани да я...
  Станах и се прибрах в нас. Бях ужасно възбудена и мислех да накарам мъж ми и брат ми да ме наебат. Да, а ма не. В нас нямаше никой. Едва към девет и половина някой се прибра. Бях във ваната и мастурбирах вече повече от час. От вън бе почнало да се стъмва. Не бях запалила осветлението, но и не ми беше нужно. Исках да направя още един оргазъм и тогава да изляза. Сметката ми не излезе, врата се отвори и докато се усетя лампата светна и се оказах очи в очи гола пред голият ми свекър. Изненадата ми бе голяма, но не можех да реагирам. Гледах свекъра и то не къде да е, а право там. Любопитно ме наблюдаваше, а аз виждах ясно как курът му се изправя. За мен момента бе върховен. Инстинктивно се изправих и зачаках. Вратата бе останала отворена, но това не ме притесни. Дори и да дойдеше някой, е и, какво? В ръката му имаше хавлия, просто я захвърли на земята, пристъпи към мен и каза:
  - За мен ще има ли едно място?
  Досмеша ме и отговорих:
  - Идвай, все някак ще се съберем.
  Изумих се сама от себе си. Толкова хладнокръвно му отговорих. Влезна във ваната и каза, сочейки ми зърната:
  - Настръхнали са. Надявам се не е от студ?
  Не се сдържах и отговорих:
  - Не е от студ. Възбудена съм. Но като те гледам теб, този де, посочвайки кура му и той е настръхнал.
  - Как искаш да реагира в твое присъствие? И още как...
  Щях да се побъркам, усещах че настъпва много желаният момент. Посегнах към него и усетих ръката му на гърдата си. Беше страхотно, нямаше нужда да се правя на света вода. Почна да ме целува, аз го държах за кура и го стимулирах. Свлякох се и го налапах. След малко той ме повдигна, обърна ме с гръб към себе си. Усетих желанието му и се наведох държейки се за миксера на душа. Беше си майстор, внимателно ме стимулира, търкайки кура си между ануса и путката ми. Възбудата бе огромна, после бавно си го вкара в мен. Уникално изживяване. Правех оргазъм след оргазъм, не исках никога да свършва.

  След тази случка, вече без да се крия го правя често и с него. Забременях с второто ни дете. Страхувах се, че е негово. Споделих със съпругът ми, после и с мама. Мистър Х, съпругът ми не се притесни. Но аз за себе си бях решила да направя тест. В четвъртата година на детето направих ДНК тест и се оказа, , че е на мъж ми. Когато му показах резултат се ядоса и ми каза:
  - Аз пък се надявах да ми е братче.
  Облещих се и щях да направя скандал, но той ми каза:
  - Не се сърди, моля те! Винаги съм си мислел, че не може да има деца, не знам защо. Толкова много го уважавам и обичам.
  Разбирах страхът му. За негово успокоение, след около месец най- малката му леля, която наскоро роди момиченце, се наложи да търси кръв. Детето беше паднало от етажа и бе загубило доста кръв. Получи се идиотска ситуация. Кръвта на майка му не достигаше, а на баща му беше от друга група. И при теста за кръвна група и сигурност се оказа, че той не е чичо, татко на малката.
  Искам нещо да ти кажа скъпа, не обръщай внимание на глупавите коментари и не приемай съвети. Вземи решението сама. Прецени ситуацията, помисли, дали ако стане след това, ще си щастлива. Винаги може да го имаш. Но ако всичко е дискретно или съвсем открито. Което ме съмнява. Все пак българина все още не е толкова разкрепостен.
  Знам какво е. С химията не можем да се борим.

  Желая ти от цялото си сърце да успееш!
  Ако желаеш ми пиши.

  М
 • #3 от Мъж, 74 години 02.11.2018, 22:44 Действай внимателно и умно и ще успееш. мога да ти дам съвет. vinarsko
 • #2 от Мъж, 39 години 29.10.2018, 03:03 Че този юнак е направил сина си на 17, когато е бил на 18 му се е родил... то така правят предимно циганите и турците, а и не от интелигентните и образованите.

  Ако искаш съвет - говори очи в очи, директно, без женски номера. Харесвам те, знам че не е редно, но много искам. Ще получиш или шамар или пишка.