Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Историята ми е кратка,
Преди три години по някаква случайност се наложи да спя заедно с родителите си. В една гръцка къща във Волос. Но имаше само едно легло на което се проснахме и тримата. Заспала съм веднага, по едно време се пробудих, бях силно възбудена. Не нося бельо, само една лека нощничка. Бях мокра, пусито ми течеше. До мен усетих мама и татко как се чукат тихомълком. Това още повече ме възбуди, лежах почти по гръб. Ръката ми беше на клитора. В един момент съвсем несъзнателно я сложих на хълбокът на тати. Само след секунда усетих как мама си сложи ръката на моята. Предполагам че е искала да го хване за дупето. Постоя така, хвана ръката ми и я премести между дупето си и онази работа на тати. Стоях като мумия, след малко мама почна да издава предоргазмени стонове и изведнъж просто изрева. Татко и пошепна да е по-тиха, да не ме събудят. Но тя на глас му каза, че не спя, хвана ми ръката и я постави на курът му. Той постави своята върху моята. Почна да ми движи ръката по ствола на членът си. Аз треперех и дори почнах да стеня. Тогава мама каза, че съм възбудена. Той попита какво да направел. Тогава тя каза:
- Каквото прави до сега, наеби я!
Не вярвах на ушите си, но втора покана не му бе нужна. Погали ме нежно по путката, смотолеви, че съм плувнала. Намести ме отгоре си и си го вкара в мен. Бях изумена и щастлива, не усетих почти болката. Направих бързо един оргазъм и продължих. Чух мама да казва:
- Шери, пази я, не се празни в нея.
- Добре, ще я пазя. Тя дали е опитвала орално?
- Ами пробвайте, кой Ви пречи.
След още няколко минути аз пак свърших с много шум и заден мост. Тати пота дали искам да опитаме в устата. Не чаках покана отдръпнах се и го поех, освободи се в мен. Бях много щастлива. Но от тогава до сега, не ме е погледнал, не сме говорили. Споменах на мама, а тя каза, че го е страх, защото съм малолетна. Аз го искам-искам неистово, лудо. Кажете какво да направя, за да се отпусне, моля Ви, които е имал такъв проблем и го е решил да ми каже. Имам приятели, но искам него! Ебали са ме доста момчета за тези три години, но никой не ме ебал като тати.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (7)

 • #7 от Анонимен 20.08.2018, 02:07 Добре, радвам се че си опитала така. Но явно татко ти е много секси. И може би надарен. Тогава е страхотно да. Изчакай и му покажи че много ти е харесало. Той сам ще се отпусне и отново ще го имаш. Само много трябва да се внимава, знаеш за какво.
  Пиши продължението.
 • #6 от Мъж, 33 години 09.01.2018, 15:56 Не виждам нищо лошо. А и така ще сте по-сплотени
 • #5 от Мъж, 71 години 22.11.2016, 16:20 Привет аз съм №1 Радвам се много че ти доставя удоволствие и всичко се е развило както ти си пожелала.. Ако някой има нужда да си побъбрим в чата на лично инфо съм vinarsko
 • #4 от Анонимен 19.11.2016, 14:10 Авторката съм:
  впечатлена съм, че от март месец, когато писах горното, едва през септември видях коментари.
  Може би страницата не се посещава, незнам, а може би хората ги е страх да пишат?
  Радостна съм, че все пак има вече три коментара и то положителни!
  Госпожата #2, ми допада. И последният коментар #3 е хубав и стимулиращ.
  Всъщност моята история се разви прекрасно. През април се наложи да пътувам за Израел с група съученици. Престоят ни там бе къс, пет дни, но научих много за отношенията м/у родители и деца. Видях и чух доста неща.
  Всяка вечер се обаждах на нашите. Знаех че и двамата са на връзката и ме слушат. Говорех без задръжки и заобикалки, колко ми липсват и как искам тати да ме чука.
  Когато кацнахме на летището в София, тати ме посрещна сам. Натоварихме се в колата и по пътя към нас го попитах къде е мама. Отговрът бе страхотен! Мама го пратила сам да ме посрещне, за да ми засвидетелствува огромното си желание да ме люби. Бях нетърпелива и агресивна. Още в колата взех да го опипвам и до нас му направих две свирки. През това време тати ми обясняваше, колко мама ще е доволна, как тя се ебела с брат ми и подобни. Знаех вече, че мама и брат ми се ебът, но го пазех за себе си. Не бях сигурна, че тати е в течение. Независимо от факта, че тя го подтикна първия път да ме наебе в нейно присъствие. Но сега си давам сметка, кое я е ръководело да постъпи така. От тогава няма ден в които да не сме правили секс с тати. Мисля че желанието ми се възнагради. Интересното е, че се чувствам по- добре когато той ме ебе, отколкото приятел. Търся обяснение, защо е така, но още не го намирам.
 • #3 от Анонимен 17.11.2016, 11:54 Мило дете, направо си за завиждане. И ти, и баща ти, че и майка ти. Действай и не се притеснявай, бъди по-открита с него в тази ситуация. На мен ми се случи нещо сходно преди време и ще ти го разкажа.
  От няколко месеца живеехме само двамата с дъщеря ми, която тогава беше на 23 години. На 23 беше вече успяла да се омъжи и да се разведе. Слава богу, че нямаха деца с нейния, че не беше стока. Както и да е. Майка ѝ ни беше изоставила още преди три години, но това няма значение за моя разказ. Една вечер се бяхме разположили в хола пред телевизора, но нито един от двама ни не обръщаше внимание какво предават. Бяхме забили носове в лаптопите си - аз излегнат на дивана, само по боксерки (беше доста горещо лято), а дъщеря ми се беше настанила в един фотьойл с крака върху табуретката. Беше по пенюар и по всичко си личеше, че е без сутиен. А пенюарът се беше поразтворил и ми предлагаше страхотна гледка чак до гащичките. Тя е наистина хубава млада жена, класическо миньонче, тогава с телосложение едва ли не на 17-18 годишно момиче. За мъж на 48 години изкушението беше жестоко. Членът ми се беше натопорчил и упорито навеждаше мислите ми все в една посока. По едно време не издържах и се разсмях:
  - Лили - викам ѝ, - ние с теб сме много загубени хора, знаеш ли?
  - Защо?
  - Ти си разведена, свободна, нямаш сериозна връзка, доколкото знам, аз - също. Седим си двамката тук и се бъзикаме с лаптопите, Фейсбук и тути кванти, после си лягаме всеки в своята стая, аз лъскам бастуна, ти сигурно също се утешаваш с онова хубаво нещо между прекрасните си крачета, вместо да се гушнем заедно...
  Дъщеря ми затвори капака на лаптопа и ме загледа втренчено. Беше се изчервила, леко смутена, но не направи нищо за да загърне пенюара или да промени позата си.
  - Ти... сериозно ли? - После се изкиска, посочи с пръст към палатката на боксерките ми: - Май е сериозно, а? Значи наистина се случва между бащи и дъщери...
  - Случва се - признах аз. - И бащите са мъже, а дъщерите са жени. И на едните, и на другите им се иска, но на повечето не им стиска. А на теб?
  Тя не отговори. Остави лаптопа върху масичката, стана и решително съблече пенюара си. Беше фантастична с тези свои момичешки гърди, щръкнали напред като кулите близнаци.
  - На мен ми стиска - заяви най-безцеремонно. - Ела!
  И протегна призивно ръка към мен.
  Последвах я към спалнята и още в коридора я вдигнах на ръце, обсипвайки я с целувки. Положих я върху леглото и свалих боксерките. Легнах до нея. Започнахме да се целуваме, в началото предпазливо, сякаш се опипвахме с устни и езици, после все по-страстно. Ръцете ни трескаво изследваха телата ни, наслаждаваха се на докосването до другия... Привлече ме върху себе си и я обладах. Бавно проникнах в нея и когато главата на 18 сентиметровия ми член опря дълбоко в нея, навярно в матката, тя се изпружи като дъга и се изпразни, веднага последва още един оргазъм. След малко се обърна върху мен и започна да ме язди. Оргазмите ѝ следваха един след друг. Най-после и аз наближих върха и я предупредих, а тя ми отвърна да не се безпокоя, защото била със спирала. Когато излях съдържанието на тестисите си в лоното ѝ, тя щастливо се засмя и се отпусна върху мен, задържайки члена ми в себе си.
  - Страхотно беше, татенце! - и започна да ме целува неистово. - Наистина имах нужда от това. И наистина имам нужда от теб, от моя татко... от моя мъж.
  Тази нощ почти не сме спали. Обладавахме се отново и отново, ненаситно, сладострастно, похотливо... Наречи го както искаш, мило момиче, но беше приказно изживяване.
  И още е.
  Така че не се колебай повече, освен ако вече не си последвала съветите на тези преди мен.
 • #2 от Жена, 45 години 05.09.2016, 13:59 Хубаво е, че има хора които смеят да споделят!
  Макар и доста млада, явно живееш с времето и не се притесняваш от комплексите на българина.
  Това ме кара да вярвам, че един ден ще бъдем наистина разкрепостени и няма да се крием като престъпници, за да изживеем удоволствието да доставим удоволствие на хора по- близки от случайните попадения.
  Минах по твоят път преди тридесетина години, че и повече. Разбирам те напълно! Бях момиче което се развива бързо, забелязвах всичко, което нетрябваше да забелязвам... Започнала съм да мастурбирам много- много малка. Случайно съм открила удоволствието. Баща и баба ми(майката на мама) са забелязали това първи. Благодарение на интелекта си, не са почнали да ми връзват руцете, както се случва при повечето. Сексът ме впечатляваше и доста рано ме овладя. На 12 години с моята приятелка хванахме брат и, 17 годишен сладур и го съблякохме. Бяхме много близки с него, но до тогава не си бяхме правили такива експерименти. Него ден го накарахме да откачи, мастурбирахме го, карахме го да ни лиже и накрая го навихме да ни чука. Успя да оправи сестра си. Имаше нужният опит. Но когато опря до мен, нещо не се получи. Мислех, че аз съм виновна и това ме караше да страдам. В продължение на няколко месеца, те правеха любов в мое присъствие, аз се възбуждах много, но все не успяваше да проникне в мен. Бях вече почти на 13 и страдах много, една вечер в леглото се разолаках. Брат ми ме чул и казал на нашите. Мама дойде, поговори с мен, разбра че съм самотна и нещо ме мъчи. Легна при мен и ме гушна. Спях на огромно легло. След като сестрата на мама и съпругът и се изнесоха, аз наследих стаята им с цялата мебилировка. В един момент се появи баща ми, попита каквостава и т. н. Мама го покани да се инсталира при нас, обясни му накратко, че съм разстроена. Така си говорихме известно време. В един момент татко стана, беше гол с идеята да се скара на брат ми, че музиката му гърми. Мама го спря с думите:
  - остани тук с коконата( това съм аз, така ми викаха), аз ще се оправя с него.
  Татенце се върна в леглото, мам се понесе при брат ми. Чувахме ги известно време като се надвикваха, после утихна. Вероятно в прегръдките на тати съм се унесла и задрямала. Колко време е минало незнам. Събудих се, мокра, прегърнала тати и държаща го за пениса. Интересното беше, че той не даваше никакви симптоми на буден, ч бе в пълна ерекция. Мама я нямаше, но тогава не си дадох с/ка. Бях луднала, идваше ми да крещя с цяло гърло: ебе ми се!
  Но вместо това реших, че тати спи и не усеща действията ми, смъкнах се и му налапах курът. Никакви реакции от негова страна. Целувах го с настървение и изведнъж... изпразни се в мен. Имах известен опит със свирките, бях запозната и с вкуса на спермата. Изгълтах я лакомо и реших, че всичко е приключило. Да ама не! На мен това не ми стигаше. Освен това сладкият кур на тати неспадаше. Не мислех какво правя, просто го прекрачих и седнах на него. Точно в този момент той ме хвана за дупето и взе да прави фрикции с тяйото си. Незнаех боли ли ме или така ми се струва, но изпитвах нещо ново и непознато. Сексът е продължил доста, но се наложи накрая да правя промивки под негов съвет. Беше страхотно, уникално, нещо което ме облада напълно. Но за жалост това не се повтори. На другият ден все едно нищо не е било.
  Около седмица след това седяхме с мама двете и тя ме попита как се чувствам след онази нощ. Бях изненадана, мислех че незнае. Но се оказа, че татко и е разказал с подробности всичко. Не се
  изненадах много, те бяха наистина разкрепостени и всичко си казваха. Дори в един период от време си мислех, че мама се чука с баща си и братята си. Но по-късно станах свидетелка на друго нещо, тати, майка му и на мама майка и. Правеха секс в баба ми. Тогава се измъкнах и те не разбраха, че съм била там. Доста време си мислех, че това става без знанието на мама. Обичам страшно много тати и реших да си трая. Може би с надеждата, че един ден и аз ще се чукам с него.
  И тъй отговорих на въпросът и, че много ми е харесало и че искам още и още. Но за съжаление от тогава тати не ме поглежда. Настана известна тишина и в един момент мама ми каза:
  - трябва да му дадеш повод. Аз така правех с моят баща.
  Беше новост за мен и взех да я разпитвам. Оказа се че незнам кой знае какво за родители те си.
  Попитах я дали го прави с брат ми, той е 10 мин по-млад от мен. Макар и близнаци, м/у нас нямаше такава близост и дори несподеляхме. Много съм мечтала да сме близки с него, но той все се въртеше в компанията на братовчедка ми. Която е малко по-голяма от нас и докато живееха тук, те бяха все заедно двамата.
  Докато си дърдорехме с мама и си откривахме тайните, се появи тати и дядо ми(на мама таткото).
  Беше се спънал на излизане от колата си и паднал по очи, право в локвата. Мама го вкара в банята и го съблече, беше ми интересно. Имаше огромен висящ кур. Мама му каза нещо ор рода: - добре че не си си ударил играчката, да я нараниш, я дай да видя. И го хвана за кура, взе да го оглежда. Това ме възбуди много, сливката ми течеше. Исках да ги видя, дали ще се ебът. Но не издържах и отидох при тати. Попитах го направо, иска ли пак да ме ебе. Отговорът беше, че винаги го е искал. Е и така до днес. Независимо от факта, че съм семейна с две деца, вече големи, не пропускам възможноста да го правя и с него. Нищо че е на 67 все още е способен и много добър.
  Прав е господинът #1, просто върви при него и си поискай. Ще успееш, желанието ти лъха от теб. А и невярвам, че той не го иска!
  Пиши, ще се радвам да е всичко наред!
 • #1 от Мъж, 71 години 05.09.2016, 06:08 Мило момиче, ти си била вече с него съвсем спокойно си искайи се еби с него. Кажи му че ти харесва и това ще си остане ваша тайна.