Сподели
Хванах мъжа си в изневяра по разпечатките от телефонният му номер, които дойдоха направо в домът ни. След като разбра, че знам (след последвал скандал и доказателствата, които сами дойдоха в къщи), той скъса разпечатките и ги хвърли в тоалетната. Последва месец "примерно поведение", след което открих таен телефон, който държи на скришно място в колата си. От него беше набирал един единствен номер - на любовницата си. Последва друг скандал след, който нещата станаха нетърпими. Този човек ме отвращава и взех решението да се разведа. Имаме дете на 14 години, което ежедневно присъства на всичко това. Аз съм безработна, на 35год.
Въпросът ми е как мога да докажа вината на съпруга си в съда само чрез телефонните му обаждания.
Може ли съдът да разпореди тази мярка като доказателство. Сигурна съм, че приятелите му няма да свидетелстват срещу него. Какво да правя? Моля ви, помогнете ми! Спешно е! Не искам да губя и минута повече.
Живее в моето жилище, което е наследствено от родителите ми (преди брака)
Дайте ми съвет как да постъпя?
На няколко пъти му казах да напусне жилището ми и той категорично отказа. Казва, че няма да ми даде развод (още повече по взаимно съгласие). Той иска да продължи живота си с мен, а аз да си затварям очите за изневерите му. В шах съм, защото не работя и доходите, които влизат в къщи са единствено от него. Какво ще стане с детето?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (4)

  • #4 от Мъж, 23 години 19.01.2018, 17:30 Като за начало му го върни със съседа. Но гледай да разбере, за да го е яд.
  • #3 от Анонимен 22.11.2017, 20:08 наеми частен следовател, да събере доказателства, които да могат да се представят пред съда.
    свържи се с адвокат и поисканаеми частен следовател, да събере доказателства, които да могат да се представят пред съда.
    свържи се с адвокат и поискай съвет как по-точно да процедирашй съвет как по-точно да процедираш
  • #2 от Мъж, 71 години 01.07.2017, 09:32 Мило момиче, щом като не можеш вече да го обичаш напусни го. Намери си работа и го изгони. Млада си ще се оправиш. vinarsko
  • #1 от Manci1990 (Изпрати съобщение) 19.06.2017, 10:22 Или се развеждате или и ти си намираш любовник зависи ако имате деца и не искате да страдат не се разделяйте въпрос на гледна точка