Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Здравейте,
Посещавам този сайт от около година. Забелязах, че жена ми и децата ни го посещават.
Никога не съм споделял, нито коментирал. Но днес май ми се налага да споделя.
Доста съм изненадан от случилото се. Дойде ми нещо до главата, което не бях си представял. Дали трябва да го споделя, не знам, но имам такава нужда. И бих желал да науча имали и други като мен, и как им се отразява.
В петък на 13 март тръгнах за Бордо, малката ми дъщеря пожела да дойде с мен. Имам нещо като ранчо, няколко хектара лозя. Сестра ми живее там със семейството си. Те също имат лозя и голям дом. На 16 март тя има юбилей. Съпругата ми и синът ни останаха в Ница, тя по служебни причини, а той само за week-end’а. Не сме старци, аз съм на 43, съпругата ми на 41. Едната дъщеря е на 24, синът на 22 и малката на 21 години. Доста компактно и обединено семейство сме. Излезе нареждането за карантина и останахме всички блокирани, където сме. Не е катастрофа и друг път сме били разделени за по седмица- две. Първата седмица премина почти неусетно. Имах и компания, дъщеря ми. Съпругът и е в Париж. Тя се появи за рожденият ден на сестра ми, но се оказа затворник и тя. Така че имах компания, не бях сам. На няколко пъти по нощите чувах от към спалнята и доста деликатни звуци. Това взе да ми оказва влияние и на мен. Споделих го с жена ми. Не беше изненадана. И тя ми сподели, че я гони хормона и мастурбира всяка нощ с часове. Напуши ни смях и почнахме да се хилим и двамата. Аз взех че изтърсих:
- Гадост е, няма и мъже на около!
- Как да няма, синът ни е с мен.
Този отговор ме провокира да кажа:
- Мислиш ли, че ще ти го начука?
Имаме този навик помежду си да ползваме такъв речник и шеги. Но никога до сега не сме говорили така по адрес на децата ни. Предполагам, че думите ми я поразпалиха и под формата на шега ми отвърна:
- Защо не? Знаеш колко е надарен, може да ми се отрази добре...
Без много да мисля, отговорих:
- Така де, колко му е. Има да те разнася на курът си докато трае карантината.
В този момент почувствах, че не съм сам и промених темата. Но явно на жена ми и беше приятна и продължи:
- Няма да ми е лошо! Представям си как ще се чувствам, всеки момент да усещам онова нещо в себе си.
Наложи се да кажа, че не съм сам. Но явно тя беше припалила здраво и отвърна:
- Карин е при теб. Забравих. Ако е чула нещо... Е, те и друг път са ни чували глупостите! Тя е също в карантина. Не се учудвам, че чуваш разни неща.
Шегите ни бяха солени, не за пред децата, но... Вината беше моя, че телефонът ми е винаги на говорител. Възможността дъщерята да е чула разговора е 50%. Побързах да прекратя разговора. Но това не беше краят. При всяко обаждане ме питаше, сам ли съм и почваше да ги дрънка, точно като възбудена жена, която току що е узнала какво е секс и плаче за хуй.
Бяха минали десетина дни. Една вечер Карин поиска да пием по едно аперитивче, Амаро. Сипа по 100 гр с лед. По време на вечерята ми каза, че съпругът и я навикал. Разбирах го, но вината не е нейна. Тогава казах, да не си го слага на сърце, че всичко, ще се оправи. Беше доста разстроена. Към полунощ си легнах с идеята да спя. Но нещо не ме свърташе. Отидох до тоалетната. Аз и жена ми спим винаги голи. Така и сега гол. На връщане от тоалетната налетях на дъщеря ми. Стоеше на вратата на спалнята и попита:
- И теб ли не лови сън?
- А ми и мен. По цял ден нищо не правя и почва да ми идва много. Енергия...
Беше и тя гола, но това което ме впечатли бе погледът и. Гледаше ме право в онази ми работа, може би ми се струваше, а може би ми се искаше да е така. Макар че нямах никаква идея. Никога не съм виждал дъщерите си като сексуални обекти. Продължих към стаята си, когато я чух:
- Не ми се стои сама в спалнята, мога ли да дойда при теб?
- Ела, не ми пречи. Но аз както виждаш спя гол, така че теб да не те смущава.
Тогава забелязах ясно, погледна ме доста недискретно, огледа ми добре атрибута и каза:
- Че и аз спя гола. Нали не те е страх от мен?
Не отговорих, дадох и път да мине пред мен и се намерихме в леглото. Лежах по гръб и не знаех какво да правя. Тогава я чух да казва:
- Спомням си като малка. Идвах при вас в леглото и все исках да те хвана за...
Изпотих се. Тези спомени датират от съвсем детските и години. Припомни ми как се искаше да ме хване там и питаше майка си, защо винаги ме държи за него. Това я беше впечатлило. Тогава се заливахме от смях и майка и казваше:
- Хвани го и ще разбереш.
Тя ме хващаше и после казваше:
- Прилича на пушена наденица, ама май не става за ядене.
Това съвсем ни разбиваше.
Не отговорих нищо, само се усмихнах. След което казах:
- Лека нощ!
Направих се, че ще спя. Доста време ми трябваше да заспя. Колко съм спал, не знам, но в един момент се събудих, бях в пълна ерекция. Както обича да казва жена ми: - „пълна бойна готовност”. Дъщеря ми беше легнала на една страна, главата и бе на гърдите ми, единият и крак върху мен, леко свит в коляното, почти опрян в пенисът ми. Не смеех да помръдна. Беше ми страшно хубаво и в същото време осъзнавах, че това е дъщеря ми. Лежах като бичме, не помръдвах. Възбудата ми беше екстремна. Страхувах се, че всеки момент ще се изпразня. И точно тогава тя си сложи ръката там. Разтреперих се, сърцето ми заби лудо, дишането ми се учести страшно много. Притесних се, че ще ме усети. Реших да се измъкна, но... Тя го стисна, промълви нещо в сънят си(поне така си помислих) смъкна се надолу и... Боже мой! Той се оказа в устата и. Обработваше го като виртуоз. Нямах време да съобразявам, просто се оставих, да става каквото ще и тогава я чух:
- Не се притеснявай, освободи се когато искаш в мен!
Просто изригнах. След което замрях. Осъзнах, че това е родната ми дъщеря. В главата ми забиха хиляди камбани. Стоях, лежах замрял с чувството за вина и не знаех къде да се дяна. До слухът ми стигна:
- Спермата ти е много приятна. Майка ми знае как да те подържа.
Имах усещането, че всеки момент ще бъда наказан. Но, не! Тя продължаваше да си играе с него, стимулираше ме с милувки и целувки. Усетих го как се надигна и стана като тояга, мозъкът ми вреше, нямах идея какво да правя. Но тя знаеше, качи се на мен. На седна ме и каза:
- Толкова години съм ти мераклийка, сега ще те уморя от секс.
Въртеше се на него и говореше без да спре. Трябва да поздравя мама за изборът и. Страхотен кур имаш. Щях да си глътна езика, когато го чух това. Не можех да стоя пасивен, казах си: - „ мечка страх, мен без страх!” и се развихрих и аз. Нощта мина в лудо ебане. Сутринта стана за десет минути, направи кафе и го донесе в спалнята, още докато го пиехме се намести на него. Към обед решихме да станем и да хапнем нещо. Но аз изобщо не бях в състояние да мисля за ядене. Бях обладан от случващото се и една мисъл ме обхвана- ако научи жена ми, какво ще стане. Чух телефона да звъни. Карин отговори, беше жена ми. Говориха известно време. От целият има разговор схванах, че са много добре и двете, че прекарват пълноценно времето си. Едвам издържах на масата. Казах на Карин, че ще легна, ако иска да дойде после и тя. Вече в леглото я чух, че говори с някого. Похвали се, че е добре. Чух я да казва, а ти не се назлъндисвай, действай по- смело. Тя отдавна ми каза, че ти е готова. Явно разговорът приключи, но след секунда пак се зазвъня телефонът и. Нададох ухо: „- Е ти пък! И какво като е мама. Я се вземи в ръце. Нали това ти беше блянът, тогава какъв ти е проблема?...... Чакай, аз ще разузная и ще ти звънна, става ли?” Не след дълго я чух да говори, явно беше жена ми. Зададе и въпрос: - Я кажи, как ти се отрази? Той малко е притеснен, добре е да го успокоиш........ Аз, чудесно! Жестоко си го подготвила! Страхотен е. До сега никога не съм се чувствала толкова добре!..... Да, няма да е лошо да сте на ясно и двамата с татко, че той е доста консервативен, не по- точно мисля се чувства виновен. ”
В същност в мен премина чувството за вина още щом тя ми каза, че мога да се освободя в нея. Но може би от кумова срама се панирах. Не след дълго дойде при мен и доста агресивно се настани на курът ми, говорейки:
- А представяш ли си брат ми и мама? Тази мисъл ме възбужда до полуда. Виждам ги как я е напънал на задна.
Тези и думи съвсем ме подлудиха. Представих си я подпряна на камината, а той зад нея как и го набива. Помислих си, че трябва да и се обадя и да и дам зелена улица. Някъде към 21 часа и се обадих. Беше в повишено настроение. Обърнах и внимание, че не ми се оплаква от липсата на мъж. Казах и:
- Мила, мисля, че няма да се ядосаш, но ще ти предложа нещо.
- Няма, казвай!
- Защо не се възползваш от...
Преди да завърша мисълта си тя каза:
- Имаш предвид синът ни. Знаех си, че ще ми го предложиш. Винаги съм имала усещането, че един ден ще ме насочиш към него. Приемам, но при условие, че ти и Карин също го правите.
Реших, че е момента да и го споделя и казах:
- Не сме спрели, цяла нощ се любихме и цял ден. Питай я.
- Щом сте се ебали, нямам други искания, освен да Ви е хубаво. Вчера синът ни се прояви, но е доста плах. Преди малко обаче дойде, прегърна ме и в нашият стил на жаргон ми каза:
- Мамо, искам да ти го начукам яко, да го усетиш до сливиците си.
След чутото се почувствах наистина щастлив и готов на всичко с дъщеря ми, което споделих с жена ми:
- Тя е прекрасна. Нямаш представа колко добре прави всичко. Но май има проблем със съпругът си. А и си мислех нещо друго. Как ще реагира Патриция, когато разбере?
- Е, ти пък. Патриция е като сестра си. Ще я наебеш и нея. Сега Ви оставям да се забавлявате. Докато свърши тази карантина, поне ще се ебем до полуда. После ще видим. Обичам те!
И ето вече повече от три седмици, затворени не правим нищо друго освен да се ебем. Жена ми казва, че караме повторно меден месец...
Ако има и други които преживяват такова нещо, нека пишат.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (0)