Секс и интимни истории

Била съм само с един партньор

Сподели
Здравейте, приятели :) не искам да ви карам да четете много затова ще давам направо.
Аз съм момиче на 26, от 10 години имам сериозен приятел с когото живея през цялото това време. Както може би сами се досещате той ми беше първият... уауу та аз бях едва на 16. Никога не съм му изневерявала, и да си призная честно никога не съм правила секс с когото и да било другиго (какъв късметлия а:) Не съм някоя дебелана или грозна дори смея да твърдя, че изглеждам много добре, не ми липсва мъжко внимание и виждам как мъжете ме гледат, не че има накво значение, мисълта ми е, че напоследък все по-често се питам "нормално ли е, на 26 да съм правила секс само с един мъж?". Не съм някое скучно девойче и нямам задръжки в секса, но не съм и някаква разгонена кифла търсеща нещо различно, просто искам да разбира какво мислите относно това дали е нормално да бъдеш само с един човек!?
Благодаря предварително.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (31)

 • #31 от Мъж, 42 години 24.04.2018, 10:06 Номер 30, а ти опита ли страп-она поне? При нас беше пръстче в дупето по време на минети, после станаха две. После само простатен масаж и свършване без докосване на пениса. Докато един ден лежах на една страна, а тя нежно ме масажираше по ануса и ми говореше за пениса на ебача си. Колко голям бил, корав, не свършвал с часове... Докато го говореше и пръстите в дупето ми бяха станали четири. Наведе се над ухото ми и прошепна "Искаш ли да изпиташ какво е с истински пенис?" Беше ме срам да и отговоря и тя започна нежно да ме увещава, че всичко ще е наред. Накрая промълвих, че го желая.
  Ебачът беше при нас след няма и 10 минути, явно е чакал. Тя ме преведе през всичко. Свирката. Онзи първи път, когато горещият пенис изпълва устата ти.
  Първото проникване. С нейна помощ. Ръката и го насочваше, а после ви разтваряше дупето. Нежният и утешителен шепот, че всичко ще бъде наред. Никога не сме били по-интимни.
 • #30 от Мъж, 44 години 23.04.2018, 08:42 Здравейте. (аз съм #26)
  Та направо - при нас всеки си каза в началото какво обича, какво НЕ обича и т. н. Съпругата 2-3 пъти пред мен е залитала по други. Кисне в сайтове за запознанства по цели дни. Не ѝ казвам нищо, но понякога ѝ го приказвам когато се любим. Имал съм случаи, когато излизаме с нея, за да я прикрия от моите или от нейните родители, че хойка. В града от където е се запозна с един пич. Отидохме да се разходим. Наду ми главата колко готино било тялото му и колко голям пакета. Последното като ми го изръси само я попитах дали иска да се срещне пак с него и тя - Да!
  Стана тя, каквато стана - добре, но не забравяй уговорката (без деца и болести!). Отидохме на срещата където трябваше - аз малко преди това се отделих. Бутнах се на друго място и се зарових в треската (поредния скапан телефон). Оня дойде, награби я, целува я, обарва я и накрая тръгнаха.
  После ми разказа какво я е правил. Криво ѝ станало, когато я накарал от гъза да му го лапне.
  Това всичко си го казва, само когато е с кур в путчицата - иначе все едно нищо. После ми вика, че имала сън в който тоя пич ме чука пред нея и тя се присламчва и ужки и тя почва да ме чука с пенис-колан, но се оказва нанизана на 2 кура! (лека изненадка ;) ).
  Най-веселото стана, когато на следващия ден намерих телефона на пича в нейния телефон и от моя тел му се обадих и му казах, че не искам да го безпокоя и че нищо няма да му сторя - просто ако може да се видим. След около час бяхме заедно в едно читаво кафене, което е по-в страни и си лафехме за предстоящите изненадки. Тогава звънна съпругата на пича - да се уговорят...
  Аз само седя и се подхилквам, а оня най-напред се изшашка, а после се отплесна и я покани отново у тях.
  Ние отидохме, а оная дойде малко по-после и се затвориха. Наебаха се веднъж и после, като жената понече да си ходи, тоя я награби и ѝ го наби, но тогава вече и аз бях в стаята - стана интересно. Жената взе да се шашка, а ние ѝ показахме хуйовете и... къде да ходи - налапа ги и цял ден сме я клатили.
  Привечер потни и изморени отидохме на пицария и се върнахме в къщи. Вчерта в къщи приказвахме доста на тази тема с моя кур в нея.
  Интересно беше...
 • #29 от Мъж, 26 години 19.04.2018, 09:47 Защо не? Причина за притеснение трябва да имат тези с 50 различни партньора за секс на нашата възраст ;) Както и други казаха предвид от колко време сте заедно това предполагам означава, че се обичате, вярвате 1 на друг и разбирате. Рядко се намират връзки траещи дори 1-2 години, какво да говорим за 10 ;) Той за да е с теб толкова години значи има защо - за това и разни подобни мисли за това "дали ти има нещо" или такива от този тип са напълно излишни. Щом си намерила човека който да стои до теб в живота, то значи имаш всичко.. не е ли това целта в крайна сметка? Да намериш някой който да е до теб. Вярно.. има хора които предпочитат да се лутат 24/7 с различни хора или пък да са сами - но това са изроди, хаха. Аз лично не смятам, това, че си намерила правилният и точният партньор за теб и това, че си била в леглото само с него за нещо нередно. Даже е похвално!
 • #28 от Мъж, 46 години 18.04.2018, 09:13 Аз съм си лягал с красива жена, която е имала много партньори. Самата тя ми каза, че няма задръжки в секса, можело да правим всичко. Но се оказа доста пасивна в леглото, всичко аз правих. Никаква френска за мен. Иначе ми натиска главата аз да и правя и си разтваря бузките да и лижа гъза. Държеше се така все едно трябва да съм и благодарен, че си ляга с мен. Така няколко пъти и и казах, че искам да скъсаме. Тя беше изумена. Никой не я бил изостявал. Обясних и, че не ми харесва секса с нея. Тя пак беше изумена. Така, че многото партньори не означава качество в леглото.
 • #27 от Жена, 56 години 17.04.2018, 14:03 Здравейте:
  Сама твърдите че връзката ви със вашият приятел ви задоволява във всяко едно отношение.
  Твърдите, че сте хубава жена, не сте задръстена и ограничена, привличате мъжките погледи.
  Факта че от 10години сте заедно, говори много и то във положителен аспект.
  Щом се чуствате, щастливи, доволни и най-вече удоволеворени, не виждам смисъл да си търсите други мъже и да си задавате такива въпроси. Има ли смисъл поне на този етап да си слагате таралеж във гащите. Флиртувайте на воля със мъжете, правете ги на луди но без секс, доставяйте и изживявайте със вашият приятел незабравими мигове, обичате се, щастливи сте, млади сте и животът е пред вас.
  Какво повече желаете ?
  Жена съм съм много богат житейски и сексуален опит, но няма смисъл да се притеснявате от това че до сега сте била само със един партньор. Наистина човек не знае какво ще му сервира бъдещото, но не дърпайте дяволът за опашката. Желая ви всичко хубаво.
 • #26 от Мъж, 44 години 17.04.2018, 05:34 Това е доста обемна тема. Много неща могат да се кажат. Аз например съм моногамен, нооо имах случай при които се отплеснах с... мъж (само един път, но не мога да кажа, че не ми хареса - въпроса е, че не ми допадна да съм в такава позиция), но съпругата не ме оставя намира - нямаш си представа какво направи, за да ме задържи и да не се развали семейството. Преди години, пък беше обратното, а като започнахме - тя се беше проебала с един друг пич... Преди две години ми беше разказала подробно какво се е случило. Преди 4-5 години аз я прикривах, че хойка с един друг - турче, и се ебе и с него. Нищо не можеше да се направи - или да се разведем или да я изтрая няколко месеца (както и стана) да ми се връща в дома, смърдяща на сперма - дупето и путката разширени и като дойде да ми се нахвърли на макс в леглото, докато не я задоволя да не ме оставя на мира. Курвица си е, но си се тачим. Не е до пари - не го прави за пари. Не го прави, че ѝ липсва внимание или че нещо между нас куца! Още в началото ѝ бях казал: "одиш де одиш, курвиш се както искаш, но не ми носи дарчета (дете или болест) - тогава и господ няма да те спаси!". Не, че не съм влизал и аз в други "каки". Имало е случаи, когато аз съм бил "каката". Можеш да паднеш какво мога да ти разправям. Няма да се обидя, ако някой ми каже, че съм "пендел", "би" или да ми предложи нещо или някоя. До пди няколко години - преди да стана на 40 мацката (за мен бе като светая светих) да свърши поне по 5-6 пъити и тогава я оставях намира. Сега ми е малко трудно, но все пак не се минава ден без поне едно "уважение". Червените гостенки тука нямат думата...
  Просто ако искаш - драсни ми на nik4i@mail. bg ще ти разправям и още, а ако си от централна България може и да се видим, но не очаквай нищо. Просто не съм човек, който лесно си сменя позициите и мога да ти разкажа много работи. Дори имали сме и случаи, когато се ебем и с други мъже, друго семейство или друга жена. После на съпругата ѝ е малко тъпо (когато е била с друга жена). Абе какво ли не сме пробвали (не става въпрос за садизъм или садо-мазо), но имаме понятие. Дори ще е интересно да я замъкна и на 1-та среща с теб (ако пожелаеш да се видим) и да я видя как ще реагира неподготвена... ;)
  С уважение!
 • #25 от Жена, 41 години 21.01.2017, 18:07 Не слушай тъпунгерите, които са затънали в собствените си лайна, какво ще ти кажат. Ако тази връзка те удовлетворява, не само сексуално, не ти трябва друго. По-добре ли е да се върдаляш в кочините на стотици, за да те "признаят"? Аз също щях да бъда само с един, ако първият не бе поискал да се разделим. За щастие се появи веднага свестен човек, който стана мой съпруг и баща на децата ни. Не се "оглеждам" за опит, защото не ми трябва. Опитът се натрупва между двама души. Радвай се на това, което имаш!
 • #24 от Анонимен 21.01.2017, 17:52 Нормално е това, което ти носи удовлетворение.
 • #23 от Анонимен 02.03.2016, 15:45 Не е ненормално! Не се питай такива въпроси! Това е тъпо. Ако го обичаш, не позволявай такива мисли да нахлуват в главата ти, защото първо ще са те, после ще станат други и накрая ще направиш нещо, което ще нарани него и теб самата. Ако искаш да пробваш нещо различно започни да го обработваш да направите тройка. Но ако правите тройка помни, че не може да направите само единия вид. т. е. само с две момчета! Така ще опиташ нещо различно и така той може да го приеме. т. е. няма да го приеме като изневяра, но и ти същото ще трябва да направиш!!! :) Запитай се дали искаш друг, дали той може да те сподели, дали той иска друга и дали ти можеш да го споделиш!!!
 • #22 от Мъж, 36 години 12.02.2016, 09:32 според мен не е нормално, сигурен съм че ако опиташ с друг и гаджето ти ще остане втора цигулка
 • #21 от Мъж, 37 години 11.01.2016, 11:13 Въпросът не е зададен правилно. Няма критерии за нормалност. Въпросът е, дали си доволна да живееш по този начин. Аз бих ти казал - нищо не печелиш, а само губиш от такава вярност. Аз например никога не съм имал гадже, никакво. Правил съм секс само срещу заплащане. И не питам дали е нормално това. А просто си чувствам за себе си, че този живот който водя, е достоен за презрение. Ако имам след време съпруга и никога не и изневерявам, няма да се чувстван "достоен за уважение", а супер смотан балък.
 • #20 от Мъж, 29 години 15.07.2015, 01:04 Нормално е да желаеш да пробваш и друго. И аз бях като тебе, после пробвах и друго, но това което имах беше по-добро. Пази това което ти харесва. Намекни на твоя за тройка или суинг ако толкова искаш да видиш и с друг мъж.
 • #19 от Мъж, 64 години 26.06.2015, 15:17 Мило момиче,това,че си била и си само с един мъж,може само да ти сваля шапка.Не знам дали има други такива жени,но и да има са рядкост...Ако секса те задоволява,не търси друг мъж,Ако дойде време и останеш недоволна ,тогава мисли за други мъже..Не си задръстена,а и не знам да плащаш данък;/ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ/;
 • #18 от Мъж 24.06.2015, 07:07 Боклуци като 12,13 и 14 моля ви не влизаите повече в нета че и него ще расмърдите.
 • #17 от Жена, 56 години 23.05.2015, 16:24 До 18. Аз въобще не вярвам, това момче, дето ме нарече парцал по-горе, да е със жена до себе си. Но, ако все пак има такава, бас ловя, че щом си е "вирнала краката" малко след това е чул "Ти си ми втория"....Или пък предстои да го чуе, с ново гадже. Всъщност, това, както на всички е известно, е само израз, точната бройка, ако въобще помни, е смо в ума и. Момче, можеш д бъдеш сигурен само в едно, че си първия. Оттук нататък-не можеш да си сигурен в нищо друго, освен в тест за бащинство, но и той е поне с 1 % вероятна грешка.Спомни си един ден думите на тази, която наричаш тук "парцал"....