Секс и интимни истории

Обичам спермата на сина си

Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Аз съм на 40 години и имам син на 23 от известно време започнахме да правим всичко заедно - да ходим на плаж, да ходим по магазините, да излизаме на ресторант, въобще всичко. Едната вечер бяхме ходили на кино и след това на ресторант където синът ми пи малко повече от обичайното , след като се прибрахме тръгнах да го слагам да спи и започнах да го събличам. Когато му събух панталоните видях че не носи бельо и видях огромният му хуй и много ми хареса (особено при мисълта че не бях правила секс от както се разведох със баща му а това беше преди 4 години......доста отдавна.). Веднага усетих как се бях подмокрила и не издържах, взех да галя прекрасният му кур след това започнах да го облизвам след което го налапах чак до гърлото ...... синът ми започна да се пробужда но въобще не му направи впечатление кой му е налапал хуя а започна да ме чука във устата. Не след дълго усетих как започва да се изпразва и топлата му вкусна сперма започна да прониква във гърлото ми. Толкова много ми хареса че изпих всяка една капка ........ На сутринта той се събуди и вече беше разбрал че свирката от вечерта му я бях направила аз, майка му. Това до някъде го смути и го накара да се изчерви но ми каза че това е била най-хубавата свирка, която някога са му били правили . Каза че някой ден би се радвал да го повторим, тогава аз му казах, че няма смисъл да чакаме след като и аз го желаех. Без да се бавя вече бях застанала на колене и му го бях налапала. От това той така се възбуди и не издържа много а направо ме завъртя и започна да ме чука на задна. Чувството че синът ми ме чука ме подлуди и ме накара да изпразня вагиналните си сокове върху прекрасният му кур. Тогава той го извади от путката ми и ми го подаде в устата след което се изпразни обилно, намаза ми циците и лицето със спермата си .........беше най-прекрасният секс който бях правила ..

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (103)

 • #103 от Жена, 50 години 23.07.2021, 15:23 Здравейте, след 1 година на нерешителност реших да го напиша. Аз съм жена на 47години, която прави редовен секс, но с мъжа ми много рядко. Синът ми е баскетболист и е почти 2 метра и около 100 килограма. Един ден бяхме на плаж с него и сестра ми и на тръгваме минахме да се преоблечем в стаички на плажа, но те бяха заети и понеже бързахме решихме да влезем заедно с него, а леля му отиде да купи вода. Той леко се замисли но нямаше празни кабинки и реши да влезе с мен. Съблякох се първа стоеики с гръб към него, без да осъзная че в този момент ме гледа във дупето. Обръщай ки се видях еректиралия му пенис и моментално кратат ми се размекнаха. Знаех че не е редно дори да изпитвам това, но го изпитвах. Той ми каза че винаги е харесвал голямото ми дупе и гърди и че гледа порно с майки и синове, което аз отдавна знаех, понеже съм виждала истприята в браузъра му преди години. Помоли ме дали може за минутка само да си достави това удоволствие. Нямах както да правя след това, вече бяхме голи и само ние. Наведох се напред и максимално разтворих дупето си пред него, измествайки червените си мини от дупето, при което усетих силен натиск във дупето, което не очахвах да бъде първоначалната му реакция. Пениса му беше голям, тънък, горещ и много мокър и лепкав. Без никакво усилие целия му член влезе в дупето ми толкова дълбото, че бях като парализирана. Не можех да повярвам че вече 5 минути сина ми ме чука в дупето и мислейки си това той започна на охка тихо и аз започнах да усещам топлата му сперма, имайки чувството, че я усещам чак във стомаха ми. След няколко минути си го извади и леко засрамен ме помоли да остане тайна за всички. Това беше първия ни секс и след това виждам че ме гледа някак засрамено възбуден. Кой знае какво ще стане за напред.
 • #102 от Мъж, 48 години 12.06.2020, 16:20 Таз историйка ми изглежда измислена. Нила си на 40, а той на 23.... значи си го родила на 17, което не невъзможно, ако си се омъжила на 16, което пък е възможно - разрешава се от закона, при определени обстоятелства, но.... винаги има едно НО. С две приказки, как са се случили нещата - видяла си му голия кур и сте се наебали т. е станало е нещо като... от вратата направо за краката... Нали се сещаш, че няма как да се получи. Майка ме направи... мъж още някъде през побертета, вече не помня точно кога беше. В семейството ми голотата не беше табу, не беше нещо срамно, нямаше неудобни въпроси и забранени теми. Често виждах еректиралия пенис на баща си, а майка ми я виждах с бикини... май само, когато беше в цикъл. С нея се докосвахме къде ли не и си раьменяхме ласки постоянно. Харесваше ми да и'... пипам гърдите и кога та забеляза, че ставам на кокалче просто ми помогна с ръка да освободя напрежението. Тогава бързо оставих семето си по нея. Доста се смутих тогава, но ми обясни, че това е нещо съвсем нормално, че мога и сам да го правя, но винаги може да разчитам на нея. А секса с нея дойде по-късно, може би две три години и с времето започнахме да го правим редовно. Днес, въпреки, че имам семейство я... посещавам понякога и всеки път не оставям семето си по ръцете и'.
 • #101 от Анонимен 25.01.2019, 08:06 При нас с майка ми нещата започнаха преди доста време. Бях в болница за операция и ми трябваше придружител, няколко дни бях на легло и майка ми ме обслужваше. Точно по това време тя ми направи първата чекия, а малко по късно и свирка. Остана в моето жилище близо два месеца. Чукахме се като разгонени зайци. Идваше ми често на гости, предимно сама и тогава програмата ставаше пълна. Така беше доста време, но всяко нещо с времето си постепенно отшумя и сега почти не го правиме.
 • #100 от Мъж, 55 години 13.01.2019, 17:54 Аз познавам жена, която е с една година по- голяма от мен. Познаваме се от около 15 години. Дори сега изглежда свежо и секси, а когато я видях за първи път, ми се стори убийствено привлекателна. Има двама сина; вече са големи мъже, по- големия е над 30- годишен. Тази жена е отдавна разведена, отгледа сама синовете си, има собствен малък бизнес. Отначало не повярвах, когато, беше преди години, ми сподели, че от малки е задоволявала сексуално синовете си, за да не тръгнат по лош път. Казвала ми е, трудно е за асимилиране, че големия и син често идва и сега при нея за ласки, включително анални.
 • #99 от Жена, 56 години 03.01.2019, 10:20 Поздравления за авторката, продължавайте и вобще не се съобразявайте с никой и с нищо.
  Зряла, чуствена жена с млад потентен мъж какво повече желаете?
  Отдавайте се на удоволствието от ебането със вашият син, вече сте положили началото, харесва ви.
  Не сте първата, няма да сте и последната. Останалото са предубеждения и негативизъм.
  Всичко хубаво и много приятни емоции и страст.
 • #98 от godc (Изпрати съобщение) 10.12.2018, 16:54 И аз да имах такава майка като тебе.
 • #97 от lichno_e (Изпрати съобщение) 02.08.2018, 00:46 Имам по голяма кака, която е самотна майка с две прекрасни деца. Не външен вид е сладурана има тяло и според мен такава жена никога няма да остане без мъж, но факт засега. По една или друга причина тя се сети за мен покани ме да помагам за децата докато я няма, а нейната работа е свързана с пътувания няма я по няколко дена. Аз оставам сам с двете деца, към които също много се превързах. Искам да помагам с каквото мога на тях и на нея. Ние е сме извън България тя е на работа децата са на училище, а аз съм сам в къщи. Какво правят момчетата, когато са сами. Но омръзва това или поне на мен. Но искам да ви кажа един път когато я видях без гащички. Това ме подлуди и не мога да повярвам, че тази картина ми е главата още. Беше ситуация, която тя не е очаквала сигурно не знае, че видях котенцето обръснато. Каката се прибра от работа поспа си, защото работата е доста тежка, след като поспа децата се прибраха от училище. Усети че някой тропа и вика. Тя стана от леглото започна да си ги целува и прегръща. Облечена е със секси нощница. Играе си тя с децата по едно време си разтвори краката. Викам си няма да гледам там, но погледнах. Тогава видях путенцето и гладко избръснато за пръв път :(. Това което видях за секунди не ми излиза от акъла може би година и нещо. Искам да кажа, че ние сме от един баща и от различни майки. Вижте на всеки му се случват странни неща. Но кака ми е сладичка използва скъпа козметика има луксозно как да кажа поведение и дрехи. Скъпи сутиени, прашки, женски боксерки. Но аз не искам да спя с кака ми това би ми докарало по-големи психологически проблеми. Пак съм на гости при нея за няколко седмици. Когато тя се приготвя за работа или взема душ на няколко пъти я видях гола. Не искам да я гледам, но само за миг пак я погледнах все едно не знае, че съм тук в нейният дом. И се разкарва на няколко пъти предизвикателно: прашчици, сутиенче, застава пред огледалото да се гримира полугола. Аз я поглеждам и изпращам за работа. На моменти ми е идвало, както седи така по прашки да си го допра до нея без да искам, но това са само мисли в моята глава. Когато тя тръгне за работа започва да ми липсва, като кака или аз не знам вече, като какво. Просто на моменти искам да е тука и да си играем с децата. Или не искам да остана сам. Вече не знам какво искам:(. Както и да е няма я, аз съм сам и започвам да се заигравам. Вадя си пениса и го допирам до нейните женски интимни дрехи. Ужас луд съм най-вероятно. Накрая ми прихлопа тотално дъската и исках да си ударя една чекия и да се изпразня върху нейните прашки. Започвам аз допирам го и усещам колко са нежни, треперя целия. Вадя си телефона, започвам да правя видео клип как си играя с интимните и дрехи, които бяха от много финна материя нежни, не съм виждал такива досега на моите мацки. И играта продължава изкарвам завивките, където спи. Правя отвор за да си пъхна пениса вътре. Пъхам си го, но слагам отдолу нейните гащички за да е по-меко знаят мъжете за какво говоря. Толкова се възбудих, че с едната ръка държа телефона и правя клип, а с другата си пипам чурката си и искам да запиша как напръсквам нейните прашки с моята сперма. Толкова се разтреперих, когато усещам, че ще се изпразня. Започвам да се празня обилно, много сперма излезе. През живота си не съм се самозадоволявал така. Избърсах си кура добре в нейните секси прашки. В главата ми започват разни мисли: малеееее какво направих сега:(, ами ако разбере някак си какво ще стане после? Но го направих и ме досрамя от мен самия. Бързо изпирам прашките за да не останат следи, ами ако разбере, ами клипа, който направих да го изтрия ли? Започвам да си внушавам, ами тя? Ако го види на тела? качих го на компа, ами и там ако го види? Какво да правя нямам идея. Полека лека все мисля за нея.
  Една вечер имаше буря отвън спя си аз изведнъж кака ми идва до мен и ме събужда. Молбата е да стана да отидем на терасата и вземем прането за да не го събори вятъра. Аз сънен ставам, а пенисът ми е в ерекция нямам идея дали го видя или не. Отиваме и прибираме прането вътре в стаята. След това си лягаме всеки по леглата си.
  Минават няколко дена тя отново работи. Аз съм с децата, които спят в тяхната стая. Чакам да се прибере моята сестричка. Нещо не мога да заспя, завит съм лекичко и си махам боксерките. Направих така, че пениса ми да се вижда. Почти не съм завит умишлено оставям вратата отворена. После съм заспал и не съм усетил кога се е прибрала. Видяла ли е нещо? Само мога да гадая. Ако го е видяла дали и тя си мисли нещо?Това е от мен.
 • #96 от Forfun (Изпрати съобщение) 31.07.2018, 08:21 Браво щом ви харесва не е лошо.
  И мен ме възбуждат по-големи жени. Секса с тях винаги е страхотен. Уникално е как искат цяла нощ да си в тях и не изпускат и капка сперма.
 • #95 от Анонимен 25.07.2018, 00:13 Случка, с която не се гордея много. Преди години, майка ми, тогава 65 годишна, получи инсулт. Прекараха я през няколко пътеки в болницата, и я изписаха. Едва ходи, едва пази равновесие. Два пъти на ден ходех при нея, да и купя това-онова, да я придружа до пред тоалетната, и да я върна. На края на седмицата тя-хъка -мъка, ми призна, че иска да се изкъпе, но не може сама. Баща нямам, сестра ми живее в друг град, със жена ми двете не се понасят, и реших аз да и помогна. Вкарах я в банята, седна на един стол, и започнах да я събличам, тя си умира от срам, но няма начин. Съблякох се и аз, само по долни гащи. Тя вече беше по бельо, и се двоумеше дали до го свали и него, или да се къпе така. Свали го. Кръвното ми скочи до небесата, пред мен стоше 100% жена, макар и болна и възрастна. Получих зверска ерекция, и нямаше начин да я прикрия, а забелязах, че тя все в пакета ме зяпаше. За тези-които ще ме обявят за перверзник-нищо не се случи, нито тогава, нито после, нито сега, но тогава, а и после няколко пъти, докато се възстанови почти напълно, е била най-голямата ми възбуда, и борба с мен самия. Ако иках, можех да я имам, тя после ми каза, че се е била примирила със срама и, евентуално след това. И не е вярно, че майката не действа сексуално на сина си. Майката също е жена, макар и на 65 тогава.
 • #94 от Мъж, 49 години 24.07.2018, 10:36 Прекрасно!
  Свалям шапка на тази жена!
  По добре с близък отколкото с непознат!
 • #93 от Жена, 47 години 20.07.2018, 22:59 До #90,
  със сигурност жена ти ти е спестила истината! Не е искала да нарани самочуствието- егото ти.
  Сам можеш да се увериш в това. Наблюдавай я кога е в повишено настроение и разбери кого е виждала, когато е отсъствала.
  И аз така постъпих първия път със съпруга ми. Но той е много умен, наблюдателен, логичен и съпостави нещата. Каза ми:
  - Знам съкровище, не се сърдя! Бъди спокойна! Но е редно след като съм ти казал дай му, да ми споделиш.
  Така че днес моят баща е на 71 и все още го може, без да ползва стимулатори.
  Видно е, че егото ти е доста голямо и не би приел истината.
 • #92 от Мъж, 55 години 17.05.2018, 00:25 Потвърждявям напълно казаното от жената на 47. Имам позната, която след смъртта на майка си, 20 години вече се грижи за баща си. Баща и сега е малко над 60-те, а тя си остана стара мома, макар че е привлекателна като жена. За тия 20 години нито той нито тя са поглеждали друга жена или мъж. Не съм ги виждал директно да са интимни, но е близко до ума.
 • #91 от Жена, 47 години 15.05.2018, 11:38 # 90, какви глупости пишеш?
  Тази българска предубеденост, че мъжете след 50 са нищо, а тези след 60 не стават и бърсане на задник са просто неверни!
  Такива неща се пишат и разпространяват от мъже, които наистина са загубили самоувереноста и самочуствието си. Да, срещат се и такива мъже, дори на 40 год. възраст. Не виждам каква връзка има това със темата.
  Моят баща е на 71 години и все още убедително доказва, че и на тази възраст мъжете са способни да правят любов. И то качествена, не на прибежки по 5-10 минути. Вярно, не го прави всеки ден, но 2-3 пъти седмично са предостатъчни. Освен това не ползва стимуланти, както вече правят по- младите.
  По- добре помисли, дали пък жена ти не те е поуспокоила. Възможно е да му се наслаждава дискретно от теб...
  Имама такава приятелка която го прави с баща си доста често. Под предлог че ходи всеки вторник и петък да му чисти. Всъщност онзи я клати по два- три часа. Съпруга и не е в течение. Може и при вас да е така. Бъди по внимателен.
  Ай Ciao
 • #90 от Мъж 15.05.2018, 05:55 Преди няколко години моята жена сподели с мен, че баща и имал мерак. Тогава тъста ми беше на 65, а жена ми на 32, доста дълго време и правеше намеци и все гледаше нещо да я опипа. Така един ден жена ми решила да му пусне. Каза ми, че било пълен провал и никога повече не би го направила с дъртак.
 • #89 от Жена, 34 години 12.05.2018, 06:24 И за автора и за коментиращите :
  Поредните извратени желания и измислици на болните ви мозъци! Едно е да е секс в семейство където жената е по-възрастни с няколко години от мъжа 3-4, но познавам няколко двойки с по-голяма разлика 7 8 9 10 години разлика жената е по-възрастни, но са семейство и имат дете/деца и правят секс само с брачния си партньор, а не с детето/децата си. А вие тук сте психично болни! Щом толкова ви се прави секс с някой или някоя на годините на детето/децата ви.... Зле сте! Но да искате да го правите или да го правите със своята кръв... И за затвор и за лудница сте и за пребиване, че и за убиване!