Секс и интимни истории

Ако (мъжете) знаеха... +секс викторина

Сподели
Здравейте.
Да минаваме направо към съществената част... Ако Вие мъжете знаехте колко много ви искаме и отчаяно ние жените се борим за члена ви вътре в нас или в устата ни, щеше да ви стане неудобно!Ако знаехте колко усилия полагаме, за да изглеждаме добре пред Вас и колко статии четем в Интернет за да ви доставим максимално удоволствие по време на акта, а Вие "джентълмени" си играете с нас и ни унижавате!!!А Вие когато искате жена какво специално правите за нея?!Изчела съм доста статии за това, че "мъжете" обичат да преследват жените, но понякога се чувствам точно обратното, а ако бе знаете това наранява една жена!!!
Ще спра до тук, защото много се разгорещи... и бих искала
1. да изразите мнението си по темата, ако имате...
2. да споделите някои от най-мръсните си фантазии...
3. да ми дадете полезни съвети за това как да разгорещи мъжа само с поглед и съвети за това как да го впечатля с орална любов, вагинален секс и анален секс...
4.... и не на последно място напишете ми в коментарите мръсни думички, които той би искал да чуе...
Надявам се темата да ви е интересна!
П. С. Ако искате да продължавам да пиша такива неща ми предложете каква да е следващата тема.

Харесва ли ви темата?

Виж резултатите

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (25)

 • #25 от Жена, 20 години 03.08.2018, 12:56 Аз не съм искала толкова нечии мъжки полов орган, колкото любов и разбиране и чувствата винаги са били водещи за мен, но получих само обиди и подигравки. И аз полагах грижи за себе си, и аз копнеех за любов, но мъжете харесват само предизвикателни жени с мръсен поглед, а после "всички жени са курви". Не, просто по такива си падат!
  Сама казваш, че си се грижила за визията си, а си получила унизително отношение. Е, вече трябва да си стигнала до извода, че никой мъж не заслужава грижи, любов или подкрепа! Никой мъж на тази планета!
  Избягвай погледите им, подминавай ги, когато те питат нещо, директно им отказвай, когато ти дават път на опашката в магазина или ти отварят вратата… Бъди кучка с тях, защото те от добро не разбират! Аз поне така правя. Да, мъжемразка съм и не го крия, но не винаги съм била. Станах такава, вследствие на тяхното пренебрежително отношение към мен, което в повечето случаи беше незаслужено.
  И само да не ми отговарят някакви мъжленца, които "уважавали" жените или ги "обичали". Да, уважават и обичат тези с леко поведение и вулгарно облекло, но не и обикновените такива. А че уважават "нелеките" такива или че искали свястна за сериозна връзка, го пишат само по форумите. Нещо като обществена тайна.
 • #24 от Astrolab (Изпрати съобщение) 16.02.2018, 01:28 Нищо не може да се сравни с усещането нежно да дразниш жена докато тя полудява от желание, да докосваш гърдите и и да виждаш как зърната и ще се пръснат, да прокарваш нежно пръсти по горещите и бедра и лекичко да закачаш устничките, докато тя започне осезаемо да стене, но най вече разкрачвайки тази жена и обсипвайки съвсем нежно с върха на устните настръхващата и кожа с грапавият си език жадно да оближеш подпухналото сладко клиторче, леко да го засмучеш и сладко да го ближеш с език едновременно, а тя през няколко минути все по силно и по бурно да изпада в диви оргазми, докато я оставиш без сили, следствие няма, удоволствието да виждаш и усещаш върховните оргазми на една жена са по силни от усещането да я чукаш, това обичам аз, и това ме възбужда, да обичам и секса, но това ми доставя най силно удоволствие
 • #23 от pacattaa (Изпрати съобщение) 26.10.2017, 09:38 Номер 9 спокойно не си чак толкова колкото си мислиш
 • #22 от Bellamy (Изпрати съобщение) 20.09.2017, 09:51 Да, темичкаката е хубава за коментиране:
  Мръсна фантазия:Усещане за привличане, поглед, отметване на косата, превъзбуденост, невинно докосване, лрка отдръпнатос. Хвайщаики я здраво, въпреки нейната съпротива, игра на изнасилване. придърпвам я лъм себе си, усещайки набъбналия ми хуй, с едната ръка я държа за косата, другата напипва сладката и путка, усещам възбудата, влажночка, мръснишкия и поглед ме провокира, отметвам гащиктите и настрани, и го набутвам здраво и надъбоко, пляскаики я по сочното дупе, изваждам го, и тя го налапва, обръщам я и с големи тласъци, напред назад, изваждам хуя и го слагам в устата, свършвам в нея.
  Друго което би ми харесало като думи, да казва, че. си мръсник, лошотоя, изяж ме, искам те.
  Всяко мръснишко поведение на жената е готино, ако можеш и по време на секс да пишкаш, или си скуарт, ще е супер.
  Смесицата от нежен страстен секс, и брутален хард секс, бдсм, е полет. невярвам да ме разберете, ако не сте перверзни, успех, и пиши
 • #21 от Анонимен 26.07.2017, 16:16 Аз съм за номер 19
 • #20 от Жена 20.07.2017, 18:16 От авторката:#12 и #19 благодаря Ви, ще си помисля...
 • #19 от Мъж, 16 години 18.07.2017, 18:15 Авторке, кажи какво ти е мнението за момчетата, които желаят секс с майките си и ти би ли правила секс със сина си?
 • #18 от Мъж, 16 години 18.07.2017, 17:26 Здравейте аз пък искам да се целувам с момче. Той да е влюбен в мен. Да ми признае и да иска да се целуваме и то не непознат ами момче което познавам и не съм очаквал да е гей.
 • #17 от Мъж, 50 години 18.07.2017, 04:19 До 15-и аз я желая!
 • #16 от bobiol (Изпрати съобщение) 16.07.2017, 22:25 Според мен не си си поискала както трябва
 • #15 от Мъж, 16 години 16.07.2017, 17:59 Аз желая майка си. Искам тази фантазия да я превърна в реалност.
 • #14 от Анонимен 16.07.2017, 17:39 От ИСТИНСКАТА авторка:#9 отчайваща си
 • #13 от Анонимен 16.07.2017, 17:38 До #12:Благодаря ти :)* Ще помисля над това и определено искам да пиша на такава тема, но само ти си желаещ... има ли и други?
 • #12 от Мъж, 27 години 16.07.2017, 17:30 Примерно тема може да бъде с какво жените изглеждат и се чувстват най секси облекло
 • #11 от Анонимен 16.07.2017, 16:54 От авторката(истинската):Не разбрах искате ли да продължавам да пиша такива неща или не?Но ако е ДА ще Ви помоля да ми кажете каква да е следващата тема.