Секс и интимни истории

Бисексуален или гей?

Сподели
Аз съм момче на 17 години и не знам какво да правя. Харесвам момичета, но се заглеждам и по момчета. Видя ли момче пред мен го поглеждам в дупето. Имам доста перверзни фантазии с момчета и от скоро ми се иска да го направя. Но като се замисля това никога не бих си го простил, а и никой не знае, че съм и аз не знам какъв би сексуален гей? не знам. Дайте съвети... Искам да си имам момиче, но с всичко останало не знам...

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Мъж, 50 години 14.02.2016, 04:52 Проблемът е че това е твоята бисексуална природа. Не може да се избавиш. Да, ще имаш жена и деца, и когато жена ти започне да ти обръща по-малко внимание фантазиите, за които говориш ще се върнат. Иначе в първите десет години, когато получаваш 2-3 пъти секс ще си добре, няма да си и помислиш за мъже, но с годините когато сексът стане веднъж на една-или-две седмици, ще си фантазираш под душа, докато мастурбираш, че духаш на някой колега или съсед с голям пакет или ебеш готино мъжко дупе. Един съвет - преди да се ангажираш с жена, пробвай поне в мъж.
  • #1 от Анонимен 12.02.2016, 05:24 Ще играеш на два фронта, като порастнеш ще свикнеш, сега си много малък да разбереш, че такъв е живота !