Сподели
Здравейте на всички, аз съм момиче на 23 ето я моята история. Работата е там, че имам приятел от доста време. Секса с него много ми харесваше, до миналата вечер. Той много искаше да ме чука в дупето, но аз не искам, защото съм чела, че стават разни неща, а и мисля че му е прекалено голям. Миналата вечер, започнахме да се натискаме и той ми каза, че иска нещо по различно този път. Попитах го какво, но той ми каза само да му имам доверие. Както си стоях на дивана той се изправи, каза ми да си отворя устата и буквално започна да ме чука в устата, а аз не можех да се дръпна назад, защото главата ми беше опряна в облегалката на дивана. Направо ме заболяха сливиците, а той не спираше, даже по едно време, започна да ми удря шамари, леко ама беше много гадно. Когато се дръпна малко назад, успях да се измъкна, почти се разплаках, а той ми каза, че така много се възбуждал, извини ми се и поиска да продължим. Аз се съгласих, но се разбрахме да е по лекичко този път. Каза ми да легна по гръб, аз го послушах и направихме нещо като 69, ама той беше върху мен. Оле хора, направо ме разби този път... Толкова силно ме чукаше в устата, че не можех да си поема въздух. По едно време успях да го извадя от устата си, защото той се вдигна малко повече, и той тъпака знаете л какво направи- запуши ми носа и като си отворих устата да си поема въздух пак ми го вкара.И това не е всичко-започна да ми масажира ануса, не мога да излъжа, докато го масажираше ми беше приятно, но по едно време си вкара пръста, много ме заболя, но почти не можех да мръдна, само се опитвах да се откопча от него, но той е 115 кг... Не стига, че ме чука в устата, като вижда че не ми е приятно, ами иска да го вкара и в дупето. Каза ми, :"спокойно, сега ще го отворим". Какво спокойно, аз умирам от болка, той спокойно. Започна да ми "отваря" дупето, като си вкара 2–та пръста и дърпа настрани. Беше ужасно. По едно време стана, аз избягах в другата стая, но той дойде бутна ме върху леглото по корем, легна върху мен, запуши ми устата с едната ръка, а с другата се опита да го вкара, ама не успя. Вика ми "отпусни го" и в същото време ме пляска по дупето-как да се отпусна. А и много ме беше страх. По едно време се изплю върху ануса ми и тогава успя да го вкара. Казвам ви хора, няма такава болка на света. Направо се разкрещях, а той ми държи устата и вика "ще свикнеш". Какво ще свикна, сигурно 10 минути ме чукаше, аз направо щях да припадна, а той ме пляска по дупето, бута го и ми вика "Обичам те". Какво обичам те, мен още ме боли дупето. Докато свърши имах чувството, че ще ми се скъса дупето бе хора. Разсърдих му се много. Не вярвах, че е способен на такова нещо. От 2 дни не съм му вдигала телефона. Мисля, че ако пак правя секс с него, пак ще ми го причини, защото май много му хареса. Ама аз не искам така. Ще му простя, защото го обичам, а и той мен, ама поне 1 седмица няма да му вдигам телефона. За това момичета, когато ви кажат, че искат нещо по- различно, не се съгласявайте!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (89)

 • #89 от Жена, 23 години 20.12.2020, 10:58 Това с аналния секс не го разбирам. Най-добрата ми приятелка ми казва, че я боли, но и харесва. Според нея билоо голям кеф! И не гаджето и, а тя го кара да го правят отзад.
 • #88 от Мъж, 37 години 13.12.2020, 12:42 Навън е мрачно, студено и вали. Децата ще ги няма до 5 следобед. Жена ми показа, че и се прави секс и влезе в банята. Виждам, че си е взела уреда за промивка. Значи, ще иска анален секс. Оставям ви.... Работа ме чака!
 • #87 от Мъж, 41 години 07.12.2020, 12:01 И аз не харесвам анален секс. По изключение съм го правил с жена ми, по време на двете бременности. Много я беше ударил хормона тогава, и си измисляши какви ли не перверзии.
 • #86 от Жена, 43 години 23.11.2020, 11:38 Явно е въпрос на предпочитания, знам ли! Аз пък харесвам анален секс, но с един определен мъж. Всъщност това е секса който правим като се видим. Веднъж опитах с мъжа ми отзад и повече не повторих тази грешка. И той не си е искал вече. Любопитното е, че и на него не му хареса.
 • #85 от Мъж, 40 години 14.11.2020, 02:35 Хубаво де, от 16 годишен рендам. С годините ставаш все по-добър, и това всеки мъж го знае. До сега не успях да получа истински неподправен кеф от аналния. Имам си едно обяснение, понеже ми е по-дебел (което много радва партньорките ми :)), но ги боли и аз не мога да се зарадвам, иначе съм груб но болка и неприятни чувства не! Грубото е гот но само докато харесва и на другия. А и каквото и да си говорим, има си дупка за тези неща, аналният е нехигиеничен, противоестествен, бездарен вариант на хубавото ебане, за хора с тънки пишки и големи клавиатури да ме прощавате ;) чуйте какво ви пее радиото ;)
 • #84 от Мъж, 45 години 29.09.2020, 15:19 Еднократно си легнах с една омъжена колежка. Един следобед, имахме време, тя предложи да повторим. Вторият път я питах иска ли отзад. Тя ме предупреди, че рядко го прави там, да съм внимателен. След края ми каза "ле ле, ако мъжа и ме чукаше така, никога нямаше да му изневеря".
 • #83 от Мъж, 37 години 15.09.2020, 16:44 до №79 И моята жена е обсъждала в мое присъствие темата за аналния секс, с една нейна приятелка, също семейна. Пътуваше с нас с колата, и се оплакваше на жена ми, че има някаква болка в корема. Чудеше се от какво е. Пита моята дали може да е от аналния секс. Изобщо не се притесни от мен. Жена ми и каза, че и ние правим анален секс, но нищо не я боли. И я посъветва да спре за известно време. Онази казва "как да спра, като ми е хубаво". Отишла на лекар на следващия ден, и се оказало киста на единия яйчник.
 • #82 от Жена, 42 години 28.08.2020, 12:44 Смятам, че темите, свързани със секса, като физическо преживяване, са твърде лични, за да се коментират на всеослушание. А темата за аналния секс, е с най-високата степен на интимна тайна, особено за жените. Проява на лош вкус е да се коментира във форум. Аз не бих го направила за нищо на света!
 • #81 от Анонимен 06.08.2020, 07:10 Преди доста години имах едно гадже, което много исках да я чукам отзад. Тя все се дърпаше и не даваше. Веднъж бяхме на море и едната вечер се понапихме двамата, замъкнахме се до стаята, там трябваше да и помогна с дрехите. Съблякох я и реших да я опъна отзад. Чуках я здраво в задника. На следващата сутрин тя не помнеше нищо, но я болеше дупето.
 • #80 от Мъж, 48 години 07.07.2020, 12:55 Предполагам, че съм от малкото късметлии, на които жените им ги карат да го правят отзад. Много ми харесва, като я започвам отпред, да ми казва, хайде, вече да минеш отзад. И после като свършвам, се правя, че ще го извадя, и тя ме дърпа към себе си: не излизай, свърши вътре. Точно така, напълни ми дупето, ох, дааа, .... Казвала ми е, че освен от аналния секс, изпитва и особено перверзно удоволствие, когато и свършвам навътре в задника. И тя не знае защо е така. Казва за себе си: аз съм порядъчна жена, с една малка, перверзна тайна.
 • #79 от Мъж, 51 години 16.05.2020, 15:18 Преди да срещна жена ми, чуках една разведена кака. Почти всеки път искаше и отзад секс. Една вечер излизаме заедно, плюс една нейна една нейна приятелка, на нейната възраст, неомъжена. Двете са близки и си споделят всичко. Като си тръгвахме, двете вече бяха добре пийнали и приятелката и уж залита и се държи за мен, докато чакахме таксито А моята кака и казва:
  - Колкото и да му се натискаш миличка, довечера моето дупе ще чука.
  Другата залитайки и отговаря:
  - Ами вземете и мен, и аз да намажа.
  И моята ме потупа по гърба и ми каза:
  - Няма да ти хареса с нея, тя не се ебе отзад.
  Момата разпери ръце:
  - Ми ще започна от тази вечер. Няма да ми извади очите я.
  Естествено, изпратихме я, Ние се прибрахме. И въпреки, че беше доста пила моята, поиска да се ебем. После, докато заспивахме, ми каза за приятелката си:
  - Тя е спала с много мъже, но не се ебе отзад. Веднъж опита, и беше ужасена. Но ако ти я опънеш, гаранция, че ще си промени мнението за аналния секс. Но няма да се отървеш от нея, като харпия е.
  Казвам и:
  - Защо ми го казваш? Не ме интересува.
  А тя с лека насмешка:
  - Защо, бе? Видя какво тяло има, не се е омъжвала, няма деца. Ще чукаш стегнато дупе, не моето.
  - Моля, ... !!!- казвам- харесвам теб, и твоето е дупе е върха! Току що свърших в него.
  - Даа, и май започва да изтича. Трябва да отида до банята. И се шегувах, не те давам на онази хиена.
 • #78 от Мъж, 38 години 03.04.2020, 12:08 След 12 години се видях с едно старо гадже, вече омъжена. С нея правехме много анален секс. Решихме да се видим на четири очи, да си припомним миналото. И го направих както на нея и харесваш- в точно определена поза, първо вкарвам главичката в дупето и изчаквам малко. После си слагам ръцете на бузките и, леко ги разтварям и бавно го вкарвам целия. И тогава тя измърка "... ммммм, ... този секс ми липсваше, ... ".
 • #77 от lkt (Изпрати съобщение) 25.03.2020, 22:18 Чак сечудя, като чета коментарите. Имам 2 деца, правили сме го много пъти от зад, Вначалото мислех че съм пръв. Жената ме светна обаче, че имала някога приятел, на който му дала. Правили сме тройка с друго семейство, Готино е, даже тогава, тя предпочете той да я оправя от зад, аз отпред. Не съм бог знае какъв любител на аналният сех, но нищо човешко не ни е чуждо
 • #76 от Мъж, 32 години 20.02.2020, 12:47 Аз не вярвах, че има жени, които харесват секса отзад. Но сегашната ми приятелка е такава. На 29 г. е, бивша спортистка, стегнато тяло, малки гърди. Първо ми беше интересно и смятах, че го прави от любопитство. Че е временна тръпка и ще и мине. Но минаха три години и няма изгледи да се откаже. Виждам я как и действа аналния секс и как се възбужда, но според мен прекалява и и го казах. Мисля, че съм прав. Не може млада да каза, че вагиналния секс и е досаден. А иначе не харесва порно и не гледаме. Забелязвам, че много лесно се възбужда когато и погаля задника, дори с дрехи като е. Гърдите и щръкват за секунди и погледа и става особен. Имал съм немалко гаджета, но такова нещо не съм срещал. Да се възбужда толкова лесно от погалване на задника. Тя казва, на шега или на истина, че ерогенните и зони са там.
 • #75 от Мъж, 52 години 24.01.2020, 12:28 Ние пък с жена ми правим анален от 1997 г. Първо и харесваше само да свършвам отзад, с минимално движение. Аз и го показах, хареса и. После стана по-дълго и по-дълго. И започна да иска или само отпред, или само в дупето. Преди втората бременност, една вечер прави тъжна физиономия 'уф, как само ми се иска отзад, но трябва да работим за бебе. Сега ми е овулацията'.