Сподели
Здравейте на всички, аз съм момиче на 23 ето я моята история. Работата е там, че имам приятел от доста време. Секса с него много ми харесваше, до миналата вечер. Той много искаше да ме чука в дупето, но аз не искам, защото съм чела, че стават разни неща, а и мисля че му е прекалено голям. Миналата вечер, започнахме да се натискаме и той ми каза, че иска нещо по различно този път. Попитах го какво, но той ми каза само да му имам доверие. Както си стоях на дивана той се изправи, каза ми да си отворя устата и буквално започна да ме чука в устата, а аз не можех да се дръпна назад, защото главата ми беше опряна в облегалката на дивана. Направо ме заболяха сливиците, а той не спираше, даже по едно време, започна да ми удря шамари, леко ама беше много гадно. Когато се дръпна малко назад, успях да се измъкна, почти се разплаках, а той ми каза, че така много се възбуждал, извини ми се и поиска да продължим. Аз се съгласих, но се разбрахме да е по лекичко този път. Каза ми да легна по гръб, аз го послушах и направихме нещо като 69, ама той беше върху мен. Оле хора, направо ме разби този път... Толкова силно ме чукаше в устата, че не можех да си поема въздух. По едно време успях да го извадя от устата си, защото той се вдигна малко повече, и той тъпака знаете л какво направи- запуши ми носа и като си отворих устата да си поема въздух пак ми го вкара.И това не е всичко-започна да ми масажира ануса, не мога да излъжа, докато го масажираше ми беше приятно, но по едно време си вкара пръста, много ме заболя, но почти не можех да мръдна, само се опитвах да се откопча от него, но той е 115 кг... Не стига, че ме чука в устата, като вижда че не ми е приятно, ами иска да го вкара и в дупето. Каза ми, :"спокойно, сега ще го отворим". Какво спокойно, аз умирам от болка, той спокойно. Започна да ми "отваря" дупето, като си вкара 2–та пръста и дърпа настрани. Беше ужасно. По едно време стана, аз избягах в другата стая, но той дойде бутна ме върху леглото по корем, легна върху мен, запуши ми устата с едната ръка, а с другата се опита да го вкара, ама не успя. Вика ми "отпусни го" и в същото време ме пляска по дупето-как да се отпусна. А и много ме беше страх. По едно време се изплю върху ануса ми и тогава успя да го вкара. Казвам ви хора, няма такава болка на света. Направо се разкрещях, а той ми държи устата и вика "ще свикнеш". Какво ще свикна, сигурно 10 минути ме чукаше, аз направо щях да припадна, а той ме пляска по дупето, бута го и ми вика "Обичам те". Какво обичам те, мен още ме боли дупето. Докато свърши имах чувството, че ще ми се скъса дупето бе хора. Разсърдих му се много. Не вярвах, че е способен на такова нещо. От 2 дни не съм му вдигала телефона. Мисля, че ако пак правя секс с него, пак ще ми го причини, защото май много му хареса. Ама аз не искам така. Ще му простя, защото го обичам, а и той мен, ама поне 1 седмица няма да му вдигам телефона. За това момичета, когато ви кажат, че искат нещо по- различно, не се съгласявайте!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (95)

 • #95 от Мъж, 30 години 07.06.2021, 15:04 Първият анален секс беше след спечелен бас с гаджето ми. Ако загубех, щях да и бъда сексуален роб една вечер. Ако спечеля, тя ще ми позволи да вкарам главичката на хуя в дупето и да свърша там. Само толкова, без секс, защото веднъж опитала отзад и я заболяло. Отдели време да си намаже ануса с мазен крем, дори си вкара пръста. Оставих я сама да си вкара хуя. Главичката влезе и тя изпъна гръб "малееее, отпред не го усещам толкова голям". С ръка провери колко е влязал в гъза и "оле ле, горкото ми дупенце! Хайде свършвай, де... !". Но аз не мога по команда и се забавих. Когато усетих, че свикна с изпълването, се задвижих леко. Тя реагира "и какви ги вършиш сега, ти ме ебеш". След още малко с по-мек тон "моля те, свършвай вече, че, ... ". Питам я "боли ли те?", а тя "не, друго е". Аз "какво има?", тя "нищо, просто започва да ми харесва и се възбуждам". Казвам и "ми това е добре", а тя "как ще е добре! Ти ме ебеш отзад, а аз се възбуждам. Като някаква... нимфоманка". Тогава си сложих пръста на клитора и леко започнах да го масажирам. Путката и сериозно се беше разтекла. Натиснах и целия хуй влезе. Тогава тя изпъшка "много си подъл, да знаеш". И само след секунди извика "майната му! Чукай ме, чуваш ли, чукай ме, .... ". Забързах напред - назад, пръста на клитора, и тя свърши в гърчове. Вкарах и го докрай и изчаках да и стихне възбудата. Тогава свърших и аз, дълбоко в гъза и. От тогава го правим по този начин, хуя в гъза, и масаж на клитова. Безотказно свършва.
 • #94 от Мъж, 42 години 05.06.2021, 11:44 Моята жена е нещо подобно. Ако не и се прави секс, уморена, или я боли глава, не мога да я убедя. Тогава и казвам колко секси дупе има и как искам да я еба там (тя мрази думата "чукам"). Най-често недоволства "стига, де! Голям мръсник си, ... ". Повече нищо не казвам, но като си лягаме, казва "добре, де, ще го направим, но само отзад". И знам, че под възглавницата и е сложила тубичката с лубриканта.
 • #93 от Мъж, 34 години 20.05.2021, 14:21 Странни са жените. Гаджето ми трудно я навивам да ми пусне отзад. А една омъжена дама е точно обратното. Обадих и се да се видим, а тя ми казва, че няма да може. Тогава и казвам как съм искал да и го мушна в дупето. Тя изпъшка тежко "ох, как ме изкушаваш! Ще видя какво мога да направя". И намери време да се видим, и обърнах внимание на дупето и.
 • #92 от Мъж, 55 години 15.05.2021, 18:25 Уважаеми читатели. От малък имах това желание да правя секс в дупето на жена ми независимо коя ще бъде. Дойде време пораснах отидох в казармата и на втората година от казармата се запознах с едно сладко момиче. И така ден на ден станахме още по близки. И един ден ми каза че иска да правим секс. ! Но къде ще се съсъстои тази толкова желана. Но тя спокойно ми каза, ами в нас. Нашите ги няма. А тя беше само 15 годишна. Цялата вечер беше наша. Наравихме няколко сексуални пози и празнения. И по едно време ми каза, може ли да ми лижеш дупето. Казах и че никога не съм лизал дупе. И ми се молеше много хайде де. Направиго. Но дупето и беше малко гладко младичко възбуждащо. Опитах се първия път да я лижа. Но не ми допадна.. И се отказах, но след малко пак ми. Се помоли да и го вкарам. Но преди това съм чукал момче. И знам как става, нямаше като сега лубриканти. И започнах да я лижа след това с пръзче. И ми хареса как се врътка и, и харесва много да си играя с дупенцето и. Попитах я дали е готова вече. Но тя ми каза че е готова. Легна по корем повдигна си дъпенцето на горе готовност за ебане. Но преди това ми го налапа и беше готов и той сочен за атака. Подпрях главата на аналчето натиснах леко усетих че главата е готова дупето се разтваря след това още малко влезе. А на нея и хареса и както си бятме в тази поза спокойно. И изведнъж се блъсна назад и ми влезе целия. От първо нежно бавно след това по бързо, но и беше много тесно се изпразних много бързо. Но не го извадих. А просто го задържах вътре. Пък и на мен ми хареса това сладко дупенце. Спадна малко но след малко пак стана и продължих ме чукането в дупето. Или за цяла вечер се чукахме общо 5 пъти. А следващите седмици и месеци до уволнението го правихме почти редовно когато ни се отдаваше възможни случаи. Но пивечето случаи го правихме в дупето. Изобщо нея болеше. А напротив желаеше само в дупето. Разбирах ме се след уволнението да се оженим. И да продължим за винаги. Но когато я потърсих в къщи и. Казаха ми че е омъжена и чака бебе. Разплаках се. Но какво може да се направи.. След известно време се срещнахме и разбрах че на сила била омъжена. Защото не съм християнин а мюсюманин. С рязана глава. Докато говорихме пак го направихме на бързо в неудобно положение. На пейка все едно се целуваме. Но бях в нея. А на нея също и хареса. И повече никога нея видях. Благодаря ви и дано да ви хареса.
 • #91 от pleasurelady (Изпрати съобщение) 04.05.2021, 16:51 Първият път винаги е така, миличка! Като жена ти си длъжна да се подготвиш, за да усетиш удоволствието! А по-разтърсващ и мощен от аналниян оргазъм няма!
 • #90 от Анонимен 05.02.2021, 04:39 И аз така бях първият път.
 • #89 от Жена, 23 години 20.12.2020, 10:58 Това с аналния секс не го разбирам. Най-добрата ми приятелка ми казва, че я боли, но и харесва. Според нея билоо голям кеф! И не гаджето и, а тя го кара да го правят отзад.
 • #88 от Мъж, 37 години 13.12.2020, 12:42 Навън е мрачно, студено и вали. Децата ще ги няма до 5 следобед. Жена ми показа, че и се прави секс и влезе в банята. Виждам, че си е взела уреда за промивка. Значи, ще иска анален секс. Оставям ви.... Работа ме чака!
 • #87 от Мъж, 41 години 07.12.2020, 12:01 И аз не харесвам анален секс. По изключение съм го правил с жена ми, по време на двете бременности. Много я беше ударил хормона тогава, и си измисляши какви ли не перверзии.
 • #86 от Жена, 43 години 23.11.2020, 11:38 Явно е въпрос на предпочитания, знам ли! Аз пък харесвам анален секс, но с един определен мъж. Всъщност това е секса който правим като се видим. Веднъж опитах с мъжа ми отзад и повече не повторих тази грешка. И той не си е искал вече. Любопитното е, че и на него не му хареса.
 • #85 от Мъж, 40 години 14.11.2020, 02:35 Хубаво де, от 16 годишен рендам. С годините ставаш все по-добър, и това всеки мъж го знае. До сега не успях да получа истински неподправен кеф от аналния. Имам си едно обяснение, понеже ми е по-дебел (което много радва партньорките ми :)), но ги боли и аз не мога да се зарадвам, иначе съм груб но болка и неприятни чувства не! Грубото е гот но само докато харесва и на другия. А и каквото и да си говорим, има си дупка за тези неща, аналният е нехигиеничен, противоестествен, бездарен вариант на хубавото ебане, за хора с тънки пишки и големи клавиатури да ме прощавате ;) чуйте какво ви пее радиото ;)
 • #84 от Мъж, 45 години 29.09.2020, 15:19 Еднократно си легнах с една омъжена колежка. Един следобед, имахме време, тя предложи да повторим. Вторият път я питах иска ли отзад. Тя ме предупреди, че рядко го прави там, да съм внимателен. След края ми каза "ле ле, ако мъжа и ме чукаше така, никога нямаше да му изневеря".
 • #83 от Мъж, 37 години 15.09.2020, 16:44 до №79 И моята жена е обсъждала в мое присъствие темата за аналния секс, с една нейна приятелка, също семейна. Пътуваше с нас с колата, и се оплакваше на жена ми, че има някаква болка в корема. Чудеше се от какво е. Пита моята дали може да е от аналния секс. Изобщо не се притесни от мен. Жена ми и каза, че и ние правим анален секс, но нищо не я боли. И я посъветва да спре за известно време. Онази казва "как да спра, като ми е хубаво". Отишла на лекар на следващия ден, и се оказало киста на единия яйчник.
 • #82 от Жена, 42 години 28.08.2020, 12:44 Смятам, че темите, свързани със секса, като физическо преживяване, са твърде лични, за да се коментират на всеослушание. А темата за аналния секс, е с най-високата степен на интимна тайна, особено за жените. Проява на лош вкус е да се коментира във форум. Аз не бих го направила за нищо на света!
 • #81 от Анонимен 06.08.2020, 07:10 Преди доста години имах едно гадже, което много исках да я чукам отзад. Тя все се дърпаше и не даваше. Веднъж бяхме на море и едната вечер се понапихме двамата, замъкнахме се до стаята, там трябваше да и помогна с дрехите. Съблякох я и реших да я опъна отзад. Чуках я здраво в задника. На следващата сутрин тя не помнеше нищо, но я болеше дупето.