Сподели
Здравейте на всички, аз съм момиче на 23 ето я моята история. Работата е там, че имам приятел от доста време. Секса с него много ми харесваше, до миналата вечер. Той много искаше да ме чука в дупето, но аз не искам, защото съм чела, че стават разни неща, а и мисля че му е прекалено голям. Миналата вечер, започнахме да се натискаме и той ми каза, че иска нещо по различно този път. Попитах го какво, но той ми каза само да му имам доверие. Както си стоях на дивана той се изправи, каза ми да си отворя устата и буквално започна да ме чука в устата, а аз не можех да се дръпна назад, защото главата ми беше опряна в облегалката на дивана. Направо ме заболяха сливиците, а той не спираше, даже по едно време, започна да ми удря шамари, леко ама беше много гадно. Когато се дръпна малко назад, успях да се измъкна, почти се разплаках, а той ми каза, че така много се възбуждал, извини ми се и поиска да продължим. Аз се съгласих, но се разбрахме да е по лекичко този път. Каза ми да легна по гръб, аз го послушах и направихме нещо като 69, ама той беше върху мен. Оле хора, направо ме разби този път... Толкова силно ме чукаше в устата, че не можех да си поема въздух. По едно време успях да го извадя от устата си, защото той се вдигна малко повече, и той тъпака знаете л какво направи- запуши ми носа и като си отворих устата да си поема въздух пак ми го вкара.И това не е всичко-започна да ми масажира ануса, не мога да излъжа, докато го масажираше ми беше приятно, но по едно време си вкара пръста, много ме заболя, но почти не можех да мръдна, само се опитвах да се откопча от него, но той е 115 кг... Не стига, че ме чука в устата, като вижда че не ми е приятно, ами иска да го вкара и в дупето. Каза ми, :"спокойно, сега ще го отворим". Какво спокойно, аз умирам от болка, той спокойно. Започна да ми "отваря" дупето, като си вкара 2–та пръста и дърпа настрани. Беше ужасно. По едно време стана, аз избягах в другата стая, но той дойде бутна ме върху леглото по корем, легна върху мен, запуши ми устата с едната ръка, а с другата се опита да го вкара, ама не успя. Вика ми "отпусни го" и в същото време ме пляска по дупето-как да се отпусна. А и много ме беше страх. По едно време се изплю върху ануса ми и тогава успя да го вкара. Казвам ви хора, няма такава болка на света. Направо се разкрещях, а той ми държи устата и вика "ще свикнеш". Какво ще свикна, сигурно 10 минути ме чукаше, аз направо щях да припадна, а той ме пляска по дупето, бута го и ми вика "Обичам те". Какво обичам те, мен още ме боли дупето. Докато свърши имах чувството, че ще ми се скъса дупето бе хора. Разсърдих му се много. Не вярвах, че е способен на такова нещо. От 2 дни не съм му вдигала телефона. Мисля, че ако пак правя секс с него, пак ще ми го причини, защото май много му хареса. Ама аз не искам така. Ще му простя, защото го обичам, а и той мен, ама поне 1 седмица няма да му вдигам телефона. За това момичета, когато ви кажат, че искат нещо по- различно, не се съгласявайте!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (71)

 • #71 от Мъж, 46 години 21.10.2018, 09:10 Аз преди брака съм спал с около 21-22 жени. Със седем от тях правих анален секс. Жена ми е осмата. Не се обиждай приятел, но май нямаш подход.
 • #70 от Мъж, 44 години 17.10.2018, 14:58 Здравейте. Чета тук коментарите и оставам със впечатление че много лесно се случва "заветният анален секс". Аз ще споделя друго. Пробвал съм единствено със една жена само когато бях на двайсетина години. Съпругата ми обаче не иска и да чуе под предлог че има хемороиди. След като съм пробвал.. ми е харесало много. За това имах доста любовници със надеждата все със някоя да стане. Уви.. не ми е излезнал късмета. Тук чета (ако наистина са жени) как спокойно споделят това но в
  действителност.. за мен истината е друга. Само да вметна че не съм грозен.. много жени искали и продължават да искат да са с мен. Но без дупето :). Поздрави Ежко-Бешко.
 • #69 от Мъж, 48 години 02.07.2018, 15:36 Най-лудото беше когато жена ми беше бременна и бяхме на гости на техните, на село. На обяд като хапна, поиска да си почива. Легна в една стая, съседна на кухнята. След малко ме вика, нещо да и помогна. И ми шепне, че не може да заспи и иска да се ебем, да сложа райбера. Казвам и, че е лудост, другите си говорят в съседната стая. А тя продължава да ми шепне, че искала да и го сложа отзад. Била си направила промивка и била готова. Беше намерила един бял крем за ръце вместо лубрикант. И на едно хлътнало легло, тя на една страна, а аз на колене зад нея, и съвсем тихо. Не беше се епилирала скоро и косъмчетата около ануса и бяха бели от крема. Тя охкаше тихо и си разтриваше клитора. По едно време млъкна и се сви съвсм. Завърши с дълга въздишка. Тогава и аз не издържах. После и търсих салфетки да се забърше.
 • #68 от Анонимен 23.06.2018, 11:21 Това си е изнасилване и никакво зачитане на твоята личност. Той друг път може и да те пребие щом му харесва да ти причинява болка. Такъв не ти трябва!
 • #67 от Мъж, 38 години 19.01.2018, 20:08 Моята никога не позволява от дупето да го пъхна в путето.
 • #66 от Анонимен 15.01.2018, 22:27 Бяхме на гости в дома на наши близки приятели. Вечерта доста си пийнах, не разбрах кога стана време да се прибираме. Домакините ни предложиха да останем да спим у тях. Аз не бях съгласен и се противопоставях, но приятелката ми ме хвана за ръката и ме поведе към стаята в която трябваше да останем да нощуваме. Бях доста пил... когато влязохме в стаята тя се наведе към мен и прошепна в ухото ми- "искам те отзад". Бутна ме на земята.... не помня как точно но бяхме останали съвсем голи... Тя ми го налапа и започна да си играе с него. Обожавам да го лапа. Тя го прави по невероятен начин. После се обърна с гръб към мен и си го вкара в дупето внимателно. После се чукахме цяла нощ като редувахме в путката в дупто и в устата и. Любувах се на разтвореното и дупе, когато вадих хуя си от него за да го преместя в путенцето и. Сменихме всички възможни пози. Накрая тя се настани върху мен и вкара си го отпред и започна да танцува. Правеше невероятни движения с таза си. По този начин тя свърши.... Аз се изправих и го подадох в устата и, тя го налапа и ме докара до кулминация като си помагаше с ръка... изпразних се на лицето и и в устата и...
  Това беше най невероятния секс в живота ми. Гледал съм такива неща само по порно филмите, не съм предполагал, че някога ще ми се случи. За жалост, никога не се повтори... Още сме заедно, но никога не се получава по този начин... Правили сме го много пъти отзад иначе. Тя твърди, че и харесва- стига да се е подготвила за това няма проблеми...
 • #65 от Мъж, 29 години 29.11.2017, 21:40 Моята жена много рядко се навива за анален секс. И аз дори се отказах. Но миналия месец се прибира от работа и още преди да вечеряме ми каза, че иска секс. Оправямм се, визам в спалнята а тя ми дава един крем и казва, че иска да правим анален секс. Бях шашнат! Първо, тя да поиска анален, и второ, работим за бебе. Както и да е, чукахме се. Тя беше доста активна. Искаше да сменяме пози, да разбере как и харесва повече. След края, докато си почивахме, я питах как така се сети за анален секс. Каза ми, че сутринта колежката и дошла в много добро настроение. Жена ми я разпитала и онази и казала, че снощи правила анален секс и това подействало на жена ми. Казах и да благодари на колежката си.
 • #64 от Мъж, 42 години 27.11.2017, 08:14 Аз срещал три типа жени. Такива които не искат да чуят за анален, които са го правили и го харесват и такива които не са, но искат поне да опитат.
 • #63 от Анонимен 26.11.2017, 09:36 както казва №62 всичко става с желание и не зависи от размера или искаш или не..... Едва ли има жена, която не е пробвала анален или я е срам да си признае
 • #62 от Жена, 35 години 23.11.2017, 13:51 И сте прави и не сте прави. Ако инструмента е малък, да, има такова неволно стягане и отпускане. Но няколко пъти правих анален с голям член (дебел), и нямаше как да се стегна. Усещах се разтегната до краен предел.
 • #61 от Мъж, 49 години 23.11.2017, 11:58 Мисля, че грешиш. Тези стягания и отпускания на аналния мускул стават несъзнателно и само в началото. Това е един вид последна защита на ануса срещу навлизането на пениса. На края затихват и се предава.
 • #60 от Мъж, 51 години 22.11.2017, 16:37 Като млад се виждах с една леко закръглена мадама. С нея е само го правехме отзад, но и тя си стягаше аналните мускули около кура ми и беше страхотен кеф. После няколко пъти преспах с една културистка. Харесваше ми да и гледам стегнатото тяло. Навих я да правим анален секс, но не можеше така да си стяга мускулите, усещаха се съвсем слабо. Дори ми каза, че това я уморява. Каза 'не мога да се стягам, просто ме чука' и се натисна, целия ми влезе. Иначе е страхотна гледка как кура влиза в мускулесто дупе.
 • #59 от Жена, 34 години 22.11.2017, 12:13 Онзи жиголо, който разказваше за Англия, как го поръчвали от тинейджърки до дърти лелки, каза, че е по-скоро изключение да не искат и анален секс, въпреки, че тарифата скачала двойно.
 • #58 от Анонимен 20.11.2017, 21:59 Все повече анални принцеси започва да има
 • #57 от Мъж, 42 години 18.11.2017, 09:16 Моята жена по-често ми отказва анален секс от колкото се съгласява. Аз направо я питам 'довечера дупето ще го уважим ли?' и повечето случаи чуваам 'не'. А когато е навита, задължително има някакво условие. Като например отговаря 'добре, но да не свършиш за три моинути'.