Секс и интимни истории

Имам сексуално влечение към майка ми

Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Помогнте! Аз съм млад семеен мъж с прекрасни съпруга и дете, като не ни липсва абсолютно нищо, но от известно време изпитвам сексуални желания към майка ми. Тя е на 52г. и не може да се каже, нито че е хубава, нито че е грозна, нормална леко пълничка жена. Когото съм в тях, тя се разхожда по къси панталонки или по домашна къса рокля (която не е нищо особено, по-скоро е като парцал) и без сутиен. Последния месец не се притеснява да ходи и по бикини и тениска, но за кратко. Един ден бях седнал на дивана, а тя дойте да гледа нещо и седна до мен. Беше по тениска и бикини и краката ни бяха опряни един до друг. След известно време отиде да се преоблече, беше си сложила въпросната рокля без сутиен и ясно се виждаше, че зърната са ѝ сериозно надървени. Моля за съвет, какво да правя? Предпочитам съветите да са от жени с опит, а не от разни загорляци!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (12)

 • #12 от the_lover (Изпрати съобщение) 06.01.2021, 13:04 Този тип сексуални отношения не са случайни, те не се случват във всяко семейство и както прочетох в 1 от коментарите много други биха искали да са на твое място. Няма нищо случайно някой пред някого да се разголва особенно жена пред мъж, така че няма какво да се чудиш! Връзка между майка и син е по-често срещана от колкото между баща и дъщеря, а напоследък младите мамчета на около 30-40год абсолютно целенасочено се разголват пред момчетата си съблъзняват ги и правят секс с тях в последствие, само и само за да не станат гейчета, Но това е др тема на разговор. Щом се възбуждаш от майка си няма как да утолиш възбудата си със съпругата ти или с др жена, намери начин и повод да се усамотите подари и секси бельо, парфюм или нещо друго любовно все едно ти е гадже а не майка. Действай така че, тя да хлътне по теб, докосвай я леко и неволно така че да настръхне и да откачи от възбуда, а стигне ли се до секс, ще и пълниш путката с кеф! С мен и майка ми нещата започнаха от детска възраст, когато ми забелваше чурката увличаше се и я лапаше и аз сам си поисках, така се почна, а в последствие имахме дългогодишна любовна връзка, без това да ми пречи да си имам жена и семейство! Успех ти желая и пиши какво става?
 • #11 от Жена, 40 години 14.12.2020, 19:41 Авторе,
  n° 1 ти е писала най- точно и най- добре. Ако беше баща ми щеше да каже само: - Начукай и го!
  Аз ще ти кажа, прекалено много се двоумиш, непрекъснато търсиш някой нещо да ти каже и т. п. , което е сигурен знак, че никога няма да я наебеш. Ти не си способен да преодолееш плахоста си или просто просто пускаш фитили.
 • #10 от Мъж 27.11.2020, 00:55 #8--- кажи какво да правя това е моята история с сестра
  ми още от малки си играех ме на мъж и жена когато оставах ме сами в нас първоначално само се натисках ме без да се обарва ме един ден заминах ме на село при баба ми и на следващия ден останах ме сами в къщата започнах ме да си играем и кака ми изведнъж ми бръкна в гащите и ме хвана за патката хвана моята рака и си я пъхна под късите панталони усетих нещо космато тя масажира и аз и масажирах путка след като отидох ме и при другата ни баба един ден кака ми каза да се изкъпем заедно влезнах ме в баня та вечерта и се съблекох ме голи и тогава не свалих очи от пиче и тя от пишката ми след като се изкъпах ме си легнах ме и започнах ме да се натиска ме и обарва ме това продалжи доста години така преди 1 год и видях путката глатко обръсната и от тогава искам да я чукам и тук преди 4 месеца една вечер тя излез на от банята и си облече клин които и оделя срамните устни седна срещу мен и се разкрачи не свалиш очи от там даже се надървих и тя забеляза и нищо не каза и всеки път като влезна в банята след нея и зимам белиото и мъстробирам на него и си представям как се чукаме-тя сега е на 35 аз съм на 30
 • #9 от Анонимен 21.10.2020, 13:46 Автора, нямате покри се?
  До къде я докара? Наебахте ли се или се прееба?
 • #8 от Жена, 27 години 11.10.2020, 08:47 Какво става? Направи ли нещо по въпроса? Дано си събрал смелост да я обладаеш.
 • #7 от Мъж, 43 години 05.10.2020, 09:22 Това е супер. Всеки нормален мъж мечтае да е на твоето място. Не вярвам до има мъж който не е шпионирал майка си. Хубаво беше преди когато през ключалката можеше да се гледа. Правил съм го безброй пъти когато се къпе. Майка ми почина но спомена за нея е запечатан в съзнанието ми. Леко пълна жена но с големи тежки и сочни гърди, големи ареаоли и зърна. Разбира се путката и бе рошава, такива бяха времената. Нямаше косми по краката, само доло и под мишниците. Никога не е мастурбира ла под душа но може би затова има вина и баща ми - беше му доста голям. Гледал съм и сестра си но тя не ме е възбужда ла толкова. Може би защото е слаба и с малки цици макар че и тя не се бръсненеше. Живеехме в голяма къща но аз спях с мама, татко много хъркаше и спеше отделно. Обичах да гледам как се съблича за спане. С гръб към мен но пък пред огледалото. Чаках всяка вечер с нетърпение да си махне сутиена. Тежки и малко виснали цицките и си полюшваха когато се протягаше да вземе нощницата. Лятото беше с тънка сатенена дълга но с много голямо дантелено деколте. С времето се бе пораздърпало и криеше дефакто само зърната. Когато заспеше с лице към мен мушках ръка под цицките, леко я мачках а с палец разтривах зърното. Меки и сочни, нежна кожа. Зарното ставаше голямо. Гледах да не я събудя, какво ли е сънувала тогава, макар че понякога се обръщаше на другата страна. Понякога късно вечерта идваше баща ми. Мама заставаше с гръб към мен и той и го вкарваше. Леглото бе малко и аз си правих на заспал в края. Никога ни са правили бурен секс, само настрани. Бавно и ритмично, тя почти не мърдаше. Само леко охкаше - ох, ох ох... Не знам от удоволствие или
  я болеше, никога не е свършвала шумно а продължаваше дълго. Просто си тръгваше и я оставяше. Никога не ставаше да се мие, може би да не ме разбуби, а не съм виждал презервативи по онова време. Дървих се до полуда и правих чикии по цял ден. Не посмях да и бръкна в бикинте и да си поискам. Затова и цял живот съжалявам. Така че действаи, живота е кратък.
 • #6 от Жена, 49 години 27.09.2020, 07:57 По смело. Какво още чакаш? Всяка жена има нужда от това.
 • #5 от Жена, 57 години 04.09.2020, 13:29 Направи го. Изтървеш ли момента ще съжаляваш цял живот. Това е невероятна възможност за двама ви. Много хора мечтаят да са на ваше място.
 • #4 от Жена, 47 години 03.09.2020, 07:06 Деиствай какво още чакаш. Погали я нежно, гушни я.
 • #3 от Жена, 42 години 03.09.2020, 06:59 Не губи време. Ясно е че те желае. Ще е супер да я задоволиш.
 • #2 от Мъж, 75 години 02.09.2020, 22:08 Здрасти, въпроса ти е стар колкото света. Тук и в други сайтове ще прочетеш разнопосочни мнения. Съвет не искам да ти дам съзнателно. Това е твой избор. Ако държиш имам опит и ще ти бъда полезен ама трябва да се регистрирам за да ти дам лично идеята си. И ще го направя. С поздрав vinarsko
 • #1 от Жена, 42 години 02.09.2020, 19:53 Желанието ти е от ясно, по- ясно !
  Но съвети не чакай от никого. Това нещо което трябва сам да решиш. Ако си в състояние да преодолееш психологическата граница, ще стане.
  Моят син е на 24 години семеен със син на 5 и дъщеря на 4 години. Съпругата му е година по- голяма от него. Идеално семейство са. Съпругът ми е мъж на място (както казва дъщеря ни), пич. Разкрепостени сме и двамата. Нямаме задръжки. Преди известно време съпругът ми, ми обърна внимание, че синът ни в мое присъствие се възбужда. Приех думите му като провокация, често си подхвърляме разни мръсни фантазии и извратености, това ни тонизира и възбужда. Същият него ден синът ни и снахата се появиха над вечер. Останаха около час и си тръгнаха. По време на престоят им съпругът ми, ми пошепна:
  - Зайко, бива си я снахата. Виж как е облечена, идва ми да и скоча.
  - Хубава путка е! Нашият знае какво иска. Защо не, ако ти даде, ще се радвам и аз!
  Наблюдавах дискретно Елеонора- снахата. Исках да разбера как възприема свекър си. От контактите ми с нея знаех, че е разкрепостена и си допадат много със синът ми. Но след забележката на мъж ми, се замислих. Защо не, наистина да я опъне. Забелязах, че и тя дискретно го изучава, отвърна му на флирта, ако мога така да се изразя. Исках да кажа на мъж ми, но той ме изпревари и каза:
  - Зайко, иди си облечи онази туника копринената, дето прозира и ела.
  Не знаех какво е намислил, но веднага изпълних молбата му. Преоблякох е и се настаних точно пред синът ми. Незабелязано го наблюдавах, когато съпругът ми пошепна:
  - После ще видим записа от камерата. Подсети ме!
  Проумях, искаше да видим записа от охранителната камера в салона. Тя записва постоянно. Между другото забелязах, че още като ме видя пременена синът ми, почти „дискретно” каза на жена си:
  - Wow ! Виж мама каква путка е. За това баща ми е надървен така.
  Милият! Нямаше си и понятие, че куродървицата на баща му е резултат на излъчването на собствената му жена- снаха ни. Забелязах как снахата гледа свекър си. Тогава побутнах мъж ми и му посочих дискретно снахата. След като си тръгнаха подсетих съпругът ми за камерата. Отвори последните записи на големият екран на телевизора. Ясно се виждаше как при появата ми, облечена на голо с римската туника и двамата, синът и снахата се впечатлиха. Виждах ме как синът ми се възбуди веднага, което пролича по издуването на панталонът му. Бяхме наистина впечатлени от бързата му реакция, на което съпругът ми не пропусна да кажа:
  - Ако те улови Мими(това е синът ни), ще те скъса от ебане. Няма да слезе от теб цяла седмица.
  - Мислиш ли?
  - О, да! И виж, струва ми се, че е много надарен. И така си личи, че му е по- голям от моя.
  До като говорихме усетих трепета на ловеца. Кръвта ми забушува. Потекох и казах на мъж ми:
  - Обичам да ми говориш така, когато ме ебеш. Заеми се!
  Минаха няколко дни, наложи се да отида до тях. Посрещна ме снахата. Помислих, че е сама, но тя каза:
  - Настанявай се, той всеки момент ще се появи.
  Седнах в един фотьойл. Бях облечена по една лека рокля на голо. Вънка беше 39°С. Норче ми предложи нещо за пиене, но отказах, само вода. След около 15- на минути се прибра и синът ми. Извини се и отиде да вземе душ. През това време Елеонора се преоблече. Ясно виждах под тънката рокличка, облечена на голо красивото и тяло. Помолих я да се завърти пред мен. Всичките и прелести ясно изпъкваха. Беше прекрасна, това ме накара да забележа:
  - Ако излезеш така, като нищо, някой ще ти посегне.
  - Де тоз късмет – отвърна тя, продължавайки- трябва да изчезна. Обещах на татко нещо да му помогна. Ще гледам да свърша бързо. Ама с него, никога не се знае. Тръгвам, оставям те на синчето ти.
  Обади се на Мими и замина. Не чух дали я пита нещо, но ми се стори, че пита за мен. Може и така да ми се е искало. След минута се появи с хавлия около кръста. Дойде при мен, лъхаше на шампоан и още нещо. Настани се пред мен на една табуретка и попита:
  - Искаш ли нещо да пиеш? Аз май ще му глътна едно Амаро.
  - Добре, дай и на мен. В тази горещина... иде ми да се съблека гола. Едвам издържам. А ти в тази хавлия...
  - Е тя е до кръста, мамо. Но колко му е да я махна, само дето ми е неудобно от теб.
  Почувствах как соковете ми текат по бедрата, едвам удържах дишането си. В главата ми се чуваха думите на баща му: „- ако те улови, ще те скъса от ебане. ” Удряха ме безмилостно. И тогава казах:
  - Е и аз бих се съблякла гола, ако не ми беше неудобно. Макар че какво, майка съм ти.
  Гледаше ме право в очите и каза:
  - Ако беше сега Норче тук, щеше да ни съблече.
  - Ами защо „ако беше”, да се направим тогава, че е тук.
  Хванах си полите на роклята и ги повдигнах на горе. Когато ме видя, какво правя, просто си свали хавлията. Стоеше гол пред мен, курът му стърчеше като пилон пред министерски съвет. Не се притесни. Аз течах като из ведро, тръгна да сипва по едно, когато ми го подаваше, загубих представа за всичко. Усетих как ме докосна, хуят му беше на сантиметри пред устата ми. Не помня как стана, но се озова в устата ми. След което се свлече между краката ми и... Чувствах се на седмото небе. Никога не съм предполагала, че ще правя секс със синът си. Но най- учудващото бе, че онова което усещах, нямаше нищо общо с ебането с другите мъже. Притесних се, че снахата може да ни изненада и му казах. Той се засмя и ме успокои с думите:
  - Няма страшно, ще се зарадва. Знаеш ли от кога си говорим за теб, че искам да те еба. Все ме подтиква, все ме пита кога ще се осмеля. Няма страшно. Нека ти споделя нещо. Преди да се оженим тя ми каза, че го прави с баща си. И че ако искам да ми е жена, трябва да го знам и да не се сърдя.

  Така автора се получи между мен и синът ми. Днес всички са в течение, че ме ебе. Но това ме прави само по- щастлива.
  Ще ти кажа нещо, ако успееш да наебеш майка си, което мисля, че не е проблем. Виждам, че тя го търси. Трябва да знаеш едно нещо. При такива връзки се стига до пристрастяване и те са до живот. Чувствам го по себе си, това е и мнението на снаха ми и други мои близки жени, които го практикуват.