Секс и интимни истории

Как да върна желанието на жена ми

Сподели
Здравейте на всички от извесно време чета вашите историй и дойде време за съвет от вас
Имам проблем с жена ми все по радко го правим откакто имаме дете което вече е на 5 все по трудно все е изморена все мрънка никакво желание преди не се спирахме всеки ден нямаше пропуск когато беше в цикъл задължително отзад много сме разнообразявали няколко пъти сме правили и тройки където умираше от кеф
Моля да съвет как да и върна желанието

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

 • #3 от Мъж, 40 години 14.09.2020, 14:28 Както се казва друже - това е въпрос за милион лева. И моето е на пет и от нийде взора надежда не види. Моята все с детето се оправдава - детето е в другата стая, детето е будно, детето ще се събуди. Уж иска, ама все не става. Я правим веднъж-дваж на месец, я не.

  Дето съм чел, дето съм си говорил с мъже, а и с доста жени - в един момент секса спира и това е. Някои жени просто нямат сексуално влечение към партньора си вече - така са ми споделяли. Други жени не могат да се приемат след раждането, когато не могат да свалят килограмите, моята също имаше такъв проблем известно време. Има го и това, че просто търсят нещо друго - изпълнили са си семейния дълг - има брак и дете (деца) и е време за нови приключения. Печално или не - факт.

  Моята имаше някаква афера преди две години, след като я приключи бе по-добре със секса у дома. Та - те жените имат желание, но не и за нас. Аз още не съм го преглътнал, че да тръгна и по чужди, но вероятно е неизбежно.
 • #2 от Мъж, 43 години 04.09.2020, 13:44 Тройка не сме правили, но отзад редовно го правим. На нея просто и харесва повече, отколкото отпред. Имаме две деца.
 • #1 от Жена, 42 години 02.09.2020, 21:56 Брат ми имаше такъв проблем. Цели десет години. Елка- снаха ми роди на 19 и след това стана фригидна. Но не, беше заблуда. Просто изпадна в депресия. Така на един празник в нас, останаха да преспят. Мъж ми се беше съблякъл гол и тръгна към банята.
  Брат ми и жена му бяха в салона. Отидох при тях. Елка стана и тръгна на някъде. След около 10-15 мин. брат ми се зачуди къде е изчезнала. Станах и тръгнах да я търся. Забелязах я пред банята с ръка на путката си. Схванах веднага ситуацията и се покрих. Не след дълго тя мина покрай мен, дишаше тежко, не ме усети и се настани при брат ми. Влезнах в банята и казах на съпругът ми какво съм видяла. Тогава той каза:
  - Че да беше влезнала. Отдавна си мисля, че тя може би се ебе с някого.
  - Знаеш ли, ще отмъкна брат ми. Опитай се да я наебеш.
  - Как ще го отмъкнеш?
  - Ще излезем за малко.
  - ОК, става.
  Влетях в хола и казах на брат ми:
  - Ти не си пил, нали? Закарай ме до центъра, моля те и се връщаме.
  Извиних се пред снахата и тръгнахме. Дори не се облякох, бях по една почти разпадаща се роба. Той само си взе чантичката с документите и се изнесохме. Казах му какво съм предложила на мъж ми. Брат ми го прие и каза:
  - А ние с теб ще лапаме мухите.
  - Защо, ние също можем да измислим нещо.
  Беше по фланелка и шорти. Виждаше се, че има доста голям кур. Това ме заинтригува и казах:
  - Ти, до кога ще го мъчиш това тук- хващайки го за хуя.
  Стъписа се, погледна ме и каза:
  - Ми, не знам. Ама както си го хванала...
  - Искаш ли да ме ебеш – попитах.
  Така за първи път се наебах с брат ми. Не се усетихме кога мина времето. Тръгнахме към къщи. Когато се прибрахме, беше пълна тишина. Навсякъде светеше. Бях гола с робата в ръка. Тръгнах из къщата, брат ми по мен. В банята се оказа, че са и двамата. Беше почти три часа сутринта. Повече от 4 часа и половина сме отсъствали. Което ще рече, че през това време сме се ебали. И двамата се вмъкнахме в банята. Снахата се изненада, но не се смути много. Попитах я:
  - Бива ли го мъж ми? Аз пробвах твоя. Трябва да ти кажа, че брат ми ебе страхотно. И бих искала да продължим.
  - Става – обади се съпругът ми. Предлагам да идем в спалнята и да си направим каре.
  Изнесохме се и право на голямото легло. Идеята беше чудесна, разменяха ни до сутринта. После сме позаспали. Към 9, 30 усетих до мен, че става нещо. Снахата беше на седнала брат ми и го яздеше здраво. Направи няколко оргазми и му каза:
  - Искам и на него да се кача. Какво ще кажеш?
  - Давай, счупи му курът, аз ще наеба сестра ми.

  Всичко се оправи от самосебе си. Но имаше външна намеса. От тогава доста години минаха. Събира ме се много често. Те са наблизко до нас. И ту в нас, ту в тях, почти всеки ден.