Секс и интимни истории

Къде да си намеря млад секс партньор?

Сподели
Здравейте, питането ми е малко странно, но няма към кого другиго да се обърна за съвет. Търся си постоянен секс партньор, само че не намирам никъде. Разгледах сайтовете за запознанства, както и един бдсм сайт, но нищо не открих като за мен. Всички мъже са или твърде непривлекателни, или много по-големи от мен, което също не ме устройва. Някакви идеи къде да потърся млади и симпатични мъже?
Жена на 21 съм и живея в малък град, няма с кого да се запозная тук. Не ми се занимава с връзки, а и нямам достатъчно време, затова си търся някой, с когото да си прекарваме добре от време на време. Благодаря предварително! Бъдете здрави и щастливи!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

  • #3 от Vlado787 (Изпрати съобщение) 04.06.2019, 23:54 Огледай се около теб и не търси перфектния защото няма да го намериш.
  • #2 от Мъж, 40 години 10.04.2019, 01:55 Преди няколко години се запознах с момиче във ФБ покрай музикалните ни вкусове. Никога не сме били интимни физически, но сме говорили. Тя също има БДСМ интереси. Успя да си намери приятел и да има смислена връзка на тази основа едва след като се премести в София. Момичето е много хубаво и си намери страхотно момче, при това го казвам като мъж, който оценява един млад мъж, какъвто съм бил и аз преди години.

    Така че умната, социално активна бъди и се разкарай от малкия град, там общо взето нищо добро не чака някой, който е различен от масата, в каквото и да се изразява неговата различност.
  • #1 от Анонимен 07.04.2019, 09:26 E! Стига де! Ако и това не може да се случи, то положението е много зле!
    Що не пробваш най-напред да се замислиш какво търсиш, после - къде би трябвало да го търсиш, едва тогава да направиш опити да го потърсиш там или нейде си, но винаги бъди наясно със себе си, че нещо-то ще има и активи и пасиви и ти трябва да ги понасяш, иначе... много още ще търсиш...