Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Незнам-незнам! Ще се побъркам! По- точно щях да се побъркам.
Тази мисъл в главата ми рабори 24/24 ч и не спира. Не сме консервативни със съпругът ми, доста партньори сме имали. Но от известно време приятелката на синът ми вкара тази мисъл в главата и ме подлуди. Синът ми споделил с нея, че иска да ме ебе. Никога не сме си крили голотата от децата или те от нас. Първо взех думите и за шега, но ми се изостри вниманието и забелязах, че наистина в мое присъствие синът ми е в пълна ерекция. Незнам какво съм пропуснала. Често се засичаме голи, по-2-3 пъти на ден, но никога не съм си давала с/ка, че е в ерекция. И сега като се замисля и върна назад във времето, наистина е така. Преди години забелязах, че съпругът ми се вазбужда от дъщеря ни. Тогава тя беше на 15-16 години. Казах му, че съм видяла как реагира в нейно присъствие. Той се засмя и ми отвърна, че сигурно и аз така реагирам на синът ни. Тогава си казах, че може и да е прав, макар че не бях се улавяла във възбуда. Момчето ни е хубаво, добре развито, оценявала съм му атрибутите, както и на дъщеря ни. Сетих се, че веднъж си мислех, дали не се чукат двамата и тогава пламнах, помня добре, че потекох. Споделих с мъжът ми думите на Златина, той се ухили и каза, че син ми много късно се е сетил за мен, все пак е на 27 години. Казах му че това ме измъчва, а той казва да му дам и щяло да му мине. Да, ама не! Преди два дни бях в банята и той дойде, често се случва. Загледах го в пенисът и видях как скочи, дори не се прикри. Обърнах му внимание, че е доста пораснал и станал апетитен. Той ме погледнаи каза: - е, ти пък мамо! Сега ли го забеляза? Незнаех какво да кажа, завъртях се гръб към него, просто усетих че пламвам. Той ме пргърна мило изотзад и прошепна, колко би искал да го оценя. Измъкнах се под предлог, че бързам и се изнесох като фурия. Докато се обличах доиде Златина-приятелката му и забеляза, че съм възбудена. Направо ме попита, ебал ли ме е. Казах и че не е. Че просто избягах, но и споделих че го желая.
Днес сутринта казах на М... (супругът ми) какво е станало, той се изненада, че съм избягала. Каза ми че страдам от комплекси. Ядосах се и го попитах, да не би той да е по-смел от мен, а той се исмя и каза, че така няма да я докарам до никъде. Наистина побеснях, помолих в службата да ме заместят и се прибрах. Съблякох се и право в сауната. Точно се поотпуснах и ето ти Златина. Попита как съм, може ли да остане? Казах и да, макар че предпочитам друг. Тя се намести при мен, постоя минута, извини се и излезе за малко. Мислех, че е отишла в тоалетната. Върна се след минута и се нагласи. Попитах я къде е синът ми, кога ще се прибере. И в този момент той цъфна на вратата, беше с костюм. Златина не реагира, но аз го изгледах от горе до долу и обратно, и изтърсих: - така ли ще стоиш, няма ли да се съблечеш и да дойдеш. Не чака втора покана, сублече се и влезе, настани се до мен. Премести кракът на Златина и ме попита, защо по това време съм се прибрала. Казах му че баща му ме е ядосал с несериозноста си. Той си сложи ръката на рамото ми, нищо не каза. После бавно я спуснакъм гърдата ми и хвана зърното. Незнам защо му казах, че обичам да ми ги смучат. През цялото време му гледах курът. Златина се обади и му каза да ме целуне по пъпът. Той се изви и постави ръката си м/у краката ми, неведе се и ме целуна. Усетих се че издавам звук и дъхът ми спира. Ме бях преживявала такова нещо. Възбудата беше неописуема. Не помня какво съм правила, но го усетих в себе си. Колко ме е ебал незнам. После ми казаха, че сън крещяла неистово.
Доидих на себе си на пода в салона и те двамата с мен. Помня че попитах, да ли ме е ебал анално. Това е едно от любимите ми занимания. Да ми го слагат там. Бях наистина на 7-то небе. Златина ме целуна и каза: - видя ли, не е толкова страшно и лошо. Потвърдих и казах, че много съжалявам, че съм изгубила толкова време. Изведнъж се сетих и попитах синът ми, дали го е правил със сестра си? Попитах и Златина дали го е правила с баща си, тя се засмя конспиративно, а той ми каза, че ебе сестра си още от 12 годишна. Слушах и се чудех къде съм била, че нищо не съм забелязала. Ударът беше, когато дъщеря ми се прибра след час и ни завари голи да се търкаляме на килимът. Направо я попитах, защо не ми е казала. Тогава тя ми отговори: - мамо ти никокога не виждала по-далеч от групов секс. Ние бяхме до теб винаги, но ти забелязваше само вашите приятели с които се чивтосвахте.
- брат ти ми каза, че те е наебал когато си била на 12 год. Отговорът и бе нокаутиращ, направо ме зашемети!
- Ти мамче наистина виждаше само другите мъже и жени. И когато една вечер се ебше с мъжът на Надежда, а брат ми с нея, не забеляза че Ви гледам и тека. Тогава отидох при тати, Незнаех какво да правя, отидох при тати и просто го изнасилих. Всъщносст тогава го направих за първи път. От тогава го правя всеки ден с татко и брат ми. Виждаш че не мога да задържа приятел. Приемам ги като инструмент за секс и после ги забравям. Искам само тати и брат ми.
Бях като сразена, едва сега си дадох с/ка, че съм си мислела че живея. Но както ми каза и баща ми: - по – добре по-късно, отколкото никога. Прав е! Бих искала да се чукам и с баща ми, той е страхотен, но е на 64, дали ще иска? Май доста съм пропуснала?!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (32)

 • #32 от Мъж, 32 години 19.09.2020, 01:52 Не виждам нищо лошо в това.
 • #31 от Мъж, 22 години 30.01.2019, 13:23 Наскоро опитах с майката на мой приятел /наш комшия/. И реших повече да не опитвам със съученички. Майка му е къде по-добра. Тя ме научи как да се подходи когато жената си има свойте 4/5 дни в месеца. Тогава го правим без пазене и всичко си остава вътре. Май съм пристрастен към стегнатото и задниче. Леле как го върти, като центрофуга е. За съжаление мъж и се прибира след 20-ина дена. Та не знам какво ще правя без майката на моят приятел. Дали ще се намери някоя всеотдайна добра майка да помогне на моята дилема?
 • #30 от Жена, 40 години 31.12.2018, 13:44 До #29 от Мъж

  Нещо логиката и математиката ти са аварирали! Пишеш глупости! Бащата роден 1966, майката 1968, а синът 1980... Излиза, че майка му го е родила на дванадесет години. Може, ако са цигани. Но авторката не е циганка. Твърдя го, защото успях да се свържа с тях- семейството и. Аз също имам подобна история и съм се проебала много малка, дори нямах 12. Но това е друга тема.
  Авторката от нея го знам е родена в Бг, но е живяла там само три години. Говори и пише добре български.
  И не разбирам защо пишеш, че историята и е пресилена? Не я знаеш, не я познаваш!
 • #29 от Мъж 29.12.2018, 17:50 Аз познавам едно такова разкрепостено семейство. От 1997 година и досега. ( Все пак, описаната история ми се струва малковероятна, може би- пресилена. ) Това семейство е много задружно, въпреки че бащата е бисексуален. Бащата е роден 1966, майката- 1968, синът- 1980, дъщерята- 1983. С цялото семейство, комплект, се запознах случайно на нудисткия плаж. Не подозирах, че са порочни. То и аз не съм цвете... Живеят в къща на два етажа, но стара, занемарена. Дъщерята от 2000 година е проститутка. Известно време беше в Босна и Херцеговина, обслужвала е военни контингенти. Разговарял съм с нея. Видяла е всичко и е опитала всичко. От нищо не се бои. Казвала ми е, че е имало дни, когато са я ебали над 20 човека. Сега приема в стаята си след заявка по телефона. Синът е гей, живее в друг град. Бащата кани приятели вкъщи, и аз съм присъствал, и често след хапване и пийване споделя жена си.
 • #28 от netfireman (Изпрати съобщение) 27.12.2018, 15:28 и нека ви кажа още нещо. няма такова нещо като, ми то така случайно стана, беше ни много студено и се наебахме с сина ми, оли аз го видях гол в банята и някакси така от самосебе си се наебахме..... и т. н. и т. н......... няма такова нещо !!!!! всичко е планувано, обмислено и подготвено да се случи уж случайно !!!!! за да бъде винаги пълна помийната яма !!!!..... някой ден може и да ви разкажа какво ми е разправяла една позната медицинска сестра работеща в гинекологично отделение, за това какви чудеса са вадени от въпросните помийни ями ;-)
 • #27 от Мъж, 35 години 20.06.2018, 01:11 Моите съболезнования към всички куки и техния шеф явката че им се налага да четат всички простотии, да искат достъп до айпита да се занимават и прочее.
  Това при условие че авторите на шаржовете са с еднакъв стил интертип на писъне.
  По принцип мразя куките еничари и безродници ама тоя път вярно ги съжалявам....


  П. с. майки сигурно се ебат ама хора... Жив човек лесно не се ебе щото резила е доживот...
 • #26 от Мъж, 28 години 04.02.2018, 23:44 до# 24 и всички други кажете какво да правя--още от малки си играех ме на мъж и жена когато оставах ме сами в нас първоначално само се натисках ме без да се обарва ме един ден заминах ме на село при баба ми и на следващия ден останах ме сами в къщата започнах ме да си играем и кака ми изведнъж ми бръкна в гащите и ме хвана за патката хвана мойта рака и си я пъхна под късите панталони усетих нещо космато тя масажира и аз и масажирах путка та след като отидох ме и при другата ни баба един ден кака ми каза да се изкъпем заедно влезнах ме в баня та вечерта и се съблякох ме голи и тогава не свалих очи от пичката и и тя от пишката ми след като се изкъпах ме си легнах ме и започнах ме да се натиска ме и обарва ме това продължи доста години така преди 1 година и видях путка та глатко обръсната и от тогава искам да я чукам и тук преди 4 месеца една вечер тя излезна от банята и си облече клин които и оделя срамните устни седна срещу мен и се разкрачи не свалиш очи от там даже се надървих и тя забеляза и нищо не каза и всеки път като влезна в банята след нея и зимам белиото и мастробирам на него и си представям как се чукаме
 • #25 от Gerjo (Изпрати съобщение) 03.02.2018, 09:30 до #24
  Здрасти мацка. Искам само да те поздравя за тези твои откровения и да ти кажа, че най-благородно ти завиждам за семейството което имаш. Историите ти не могат да ми излязат от главата... Бих казал, че съм влюбен в семейството ти.
  ... не търсите ли нов член на семейството ха-ха-ха.
  П. С. : С радост бих чел още твои истории.
 • #24 от Жена, 45 години 27.11.2017, 01:17 Здравейте, повече от година не съм влизала в сайта. В същност аз съм авторката на горното. След като публикувах "МОЯТ СИН", влизах няколко пъти, но коментарите които прочетох, доста ме обидиха. Бях решила повече да не влизам и да не споделям нищо. За мое добро или лошо приятелката на синът ми, вече моя снаха и дъщеря ми ме убедиха, да не се подавам на тъпите обиди. Ето така пак попаднах между вас. Днес съм тук да Ви споделя нещо, което бе моята съкровена мечта. Трябваше да чакам цели 44 години, но се случи. На 3 юли 2016 година синът ми и приятелката му подписаха граждански брак, по местните закони. Венчавката бе насрочена за 7 юли, което падаше в средата на седмицата. Нямаше много поканени по понятни причини. Бяхме в почти тесен кръг, семейството ни и семейството на снахата. Освен това дойде братът на снахата и сестра и със съпругът си. След венчавката всички отидохме в синът ми. Огромна нова къща в средата на 20 хектара гора и поляни. Съпругът ми и аз им направихме този подарък. До този ден в къщата не бе преспивал никой. Беше късмет че успяха да я завършат два дни преди сватбата. Всичко протичаше както се казва по ноти. Обед, вечеря, музика и танци, закачки, флиртове, изобщо доста приятно. В един момент се озовах на терасата, която гледа към басейна. Долу имаше вече няколко от нашите, голи и се пльоскаха в басейна. Забелязах баща ми и съпругът ми в другия край на терасата да разговарят доста оживено. Присламчих се към тях с въпроса:
  - Кого одумвате?
  Баща ми отговори:
  - Спорим с мъж ти, на кой от свекър ти и зет му му е по- голям.
  Погледнах от горе да видя и аз. На истина долу бяха застанали свекър ми и шуреят на съпругът ми. Бяха голи и дори в ерекция, което веднага ми качи кръвното. Усетих как пламвам, почуствах влага между краката си. Подпрях се на перваза и дори се по наведох, макар че се виждаха ясно. Все пак терасата е на не повече от метър над тях.
  Направих го инстинктивно, да прикрия внезапната си възбуда. Тогава чух татко да ме пита:
  - Писе, ти какво мислиш?
  - Не знам, от тук ми изглеждат задоволителни. Може би да са малко по- големи от вашите.
  Издрънках го съзнателно. Исках да видя реакцията им, която не закъсня. Съпругът ми се хвана за думите ми и почна да си го вади с думите:
  - Не знам на баща ти, но на това, ти малко ли му казваш?
  Съпругът ми не може да се оплаче от малък, все пак му е 19 см, но татко се обади и каза:
  - Ми, не знам! Но моят е доста голям в сравнение с техните.
  Не издържах и го провокирах:
  - Да бе, на думи е лесно!
  Погледна ме убийствено и каза:
  - Ти, какво, искаш да ме обидиш ли?
  - Не, тате! Но все пак как да направя разлика, когато не го виждам?
  Тогава съпругът ми пое защитата ми и каза:
  - Права е! Извади да го видим. Нека тя да прецени.
  Изглежда, че мъж ми беше схванал идеята ми и допълни:
  - Нали не те е страх от жена? Покажи и го, може да и хареса. Или теб от това те е страх, че може да си поиска?
  Явно баща ми се оказа в капан, не е очаквал такова развитие на нещата. Гледаше ме и каза:
  - Добре Писе, обърни се и го виж.
  Изправих се и се обърнах към него. Без да му трепне окото си разкопча колана, свали си ципа и го извади. Не беше на дървен, но изглеждаше в ръката му огромен. Главичката му беше заголена, огромна, поне едно пет см в диаметър. Облещих се! Не бях виждала толкова голям кур и то в свободно състояние. Тогава чух съпругът ми:
  - Е, той не е на дървен. Така не можеш го прецени. Я го погали, че да му стане.
  Осъзнах какво иска да направя. Без да се притеснявам го хванах и почнах да го стимулирам. Все пак баща ми е на 64 години. Мислех, че ще е по- бавно. Докато го галех чух мъж ми да казва:
  - Мила, с уста, поеми го. По ефективно е.
  Но докато го поема с уста, той стана на камък. Не го очаквах, да бъда честна. Независимо че мама много го хвалеше. Радвах му се, облизвайки го настървено, когато той каза:
  - Ами сега, какво ще правя?
  Усещах възбудата му в устата си, гласът му леко потреперваше. Аз течех като ведро. Путката ми просто плуваше в соковете си. Тогава чух съпругът ми да казва:
  - Какво- какво? Няма место за чудене! Просто и го начукай на задна. Тя е и без бельо.
  Не чаках покана, надигнах се и се подпрях на перваза на терасата. След секунда усетих как си търка кура в ануса и путката ми. После много внимателно ми го вкара. Усетих как вагината ми реагира. Стисна го и усещах нещо, нещо ново, нещо прекрасно! Колко време е продължило това, не знам, но в един момент чух мама:
  - Е, изпълни ти се най- после желанието.
  Мислех, че говори на мен и се чудех, от къде би могла да знае за желанието ми. Но тя продължи:
  - Сега щастлив ли си? Надявам се и тя да е щастлива?
  Не чаках да си затвори устата и отговорих:
  - Да, мамо! Прекрасно е! Много съм щастлива, благодарение на мъж ми и на татко!
  Забелязах присъствието на брат ми и свекър ми. Но това не бе вече съществено.
  Аз наистина съм доста може би извратена, но не в собствените си очи. Пък какво от това, по- важното е, че съм много щастлива! И всички са доволни.
 • #23 от Анонимен 25.11.2017, 12:49 Гламури, историята е измислена!
 • #22 от Мъж, 72 години 23.11.2017, 20:40 Това семейство добре се е омешало. Снахичката май зор ще види, но... хайде да не плаша котката със салам. А маминка, както се е развихрила... Блазя им.
 • #21 от Мъж, 70 години 24.10.2016, 12:13 Честно казано, никога не съм правил секс с майка си или с дъщеря си. Но днес, връщайки се назад във времето, разбирам колко много радост и щастие съм загърбил, превъзмогвайки чувствата и желанията си. Та нима един мъж може да обича някоя жена по-силно, отколкото собствената си дъщеря?! Или собствената си майка?! И, влизайки в интимна връзка с едната или по-късно с другата, не дава ли мъжът някаква завършеност на своята любов? Не е ли сексът с майката или дъщерята апотеоз на любовта в семейството? Не се ли отнася същото да една жена, която едва ли може някога да обикне някой мъж по-силно от собствения си баща, а по-късно - и от сина си, ако природата я дари с такъв?!
  На всички "светци" неканонизирани все още бих напомнил Библията и историята за Сътворението, защото се позовават все на Господ и религията: когато Бог създава Адам, а от неговата плът създава и Ева, първите хора на земята, те създават поколение, нали? Е, а как са се появили на този свят останалите хора? Не е ли от сексуалната връзка между Ева и синовете ѝ или между Адам и дъщерите му, не е ли от сексуалната връзка между братята и сестрите? Религиозните писания срамежливо избягват този въпрос. Всички ние сме плод на този първичен инцест, благословен от самия Бог. Затова са смешни всички моралисти, които се позовават на религията в своите доста непремерени често квалификации за съвсем естествени, благословени и от природата неща.
  Наистина съжалявам, че възпитанието, което съм получил в онези времена, ме е лишило от тази радост, за която пише авторката. Завиждам ви!
 • #20 от Мъж, 22 години 21.10.2016, 13:10 Вижте, уважавам мнението на всички ви, които се отдавате на близки роднини, но не го прием, по простата причина, че аз бих излязал и бих си казал мнението с името си зад него, а вие, антиконсервативните, бихте се скрили и таили мненоето в себе си.
 • #19 от Жена, 36 години 21.10.2016, 00:01 Бай Тодор с #15 е много прав! Поздравявам го! В България много малко хора на неговата възраст мислят като него и мен.
  Браво Тодоре!
 • #18 от Мъж, 72 години 20.10.2016, 11:15 Здравейте на всички, от две години следя и наблюдавам кой какви коментари има. Спокойно и откровено мога да кажа, че досега съм осъществил осем контакта с мъже или с жени които ми са се доверили и са се ебали със синовете си или с дъщерите си. Също имам и няколко контакта които само са убедени че си искат ама още не са стигнали до края. Моят извод е че, това е особена химия и обич, истинска тръпка. Изпитват невероятни чувства един към друг които нямат нищо общо с обикновеното ебане. И тези хора стават все повече и повече. Доказателство за това е че, те успяват по един или друг начин да споделят с мен своите чувства. Затова им благодаря от сърце за доверието. Извода е че, които обича истински той се ебе с най скъпите си и всеотдайни същества наречени син, дъщеря, баща и майка. ПОКЛОН пред тяхната смелост и откровение. vinarsko