Сподели
Една вечер си седях пред компютъра след не малко водка и джойнт. Започнах да се докосвам, а в съзнанието ми изплува сцена.. Как съм на колене пред друг мъж.. Мисълта ме побъркваше от месеци вече.. Влязох в един сайт за гей чат с камери. След няколкочасово цъкане на мишката попаднах на 40-годишен мъж от София, женен.. Споделих какво търся, той бе навит и предложи да се срещнем.
Когато отидох на мястото се въртях като луд, пушех цигара след цигара, в един момент видях човек да приближава, схванах че най-вероятно това е той. Закрачих бързо надолу по една от пресечките..

Прибрах се вкъщи, сърцето ми биеше лудо.. съжалявах. Отново влязох в сайта след няколко часа и го намерих отново.. Помислих си " това е, пич, няма да има трети шанс''. Извиних му се и се уговорихме за същата вечер.

Отидох с автобус, не знаех какво е наумил, каза че знае "едно място".. Слизам, започвам да се оглеждам и разхождам.. Взимам си бира и паля цигара.. В следващия момент някой ме приближава и чувам глас "Здравей, защо избяга така по-рано"... Тръгнахме нанякъде, скоро вървяхме през блокови дворчета в напълно непознат за мен квартал, но все пак нещо в него ме успокояваше-имах му доверие.
Стигнахме до някакъв стадион.. Влязохме през едно разширение в оградата и се качихме на скамейките.. Запалихме по цигара и полафихме за общи неща.. Той обаче усещаше, че съм много нервен, неспокоен, притеснен..
Изправи се и каза, че явно едва ли ще се получи, по-добре да си ходя..
Аз отвърнах, че просто не знам как се процедира..
В този момент той просто си разкопча дънките и го извади.
Стъписах се. Бях замръзнал, ала ръката ми сякаш автоматично се протегна и хвана все още мекия му член.. Беше толкова топъл, различен. Доста по-голям от моя при всички положения.. Започнах да движа малката си длан по ствола, все още леко неуверен. Но с набъбването на горещото парче в ръката ми, устата ми се изпълваше със слюнка. Не отделях очи от пениса му.. Не мислех за нищо..
Чух глас "Пробвай с устичка''.. Както бе прав на една от скамейките, аз също прав но на по долен ред, леко наведох глава и целунах главичката. Облизах я няколко пъти, после я поех в устата си.. Усещах че в пълна възбуда ще ми е зор да го побера.. Облизах ствола от топките до главичката, хванах го с дясната си ръка масажирайки, устните ми отново обгърнаха месото му, този път по-сигурно и по-дълбоко.. Тогава той се дръпна леко и седна, а аз клекнах между краката му.. Беше вече напълно еректирал. С клякането го поех до дъно. задавих се.. Той ме погали по къдриците и попита "Така ли си го представяше?"... Аз бързо и категорично стрелнах думите '' Много по-хубаво"..
- Си го представяше или е?- отвърна той.
"Е" отговорих аз лапвайки една от топките му с леко всмукващо движение, когато изпълни устата ми започнах да въртя език, а той издаваше ниски звуци на задоволство.
Изправи се, а аз седнах, където бе той допреди секунди. Погледнах нагоре, сложих ръцете си зад кръста и го помолих да чука устата ми.. Отворих широко, а той започна да набива дебелия си член в гърлото ми все по-бързо.. Когато спря за да си поема дъх, отново налапах тестисите му, лъскайки кура му над главата си. Екстаз, бях в транс, най-после го правех..
Станах от пейката и клекнах между краката му. Направи още няколко тласъка, с които ме задави и просълзи и изведнъж си го хвана, обърна се настрани и започна да лъска. Казах му да се обърне към мен, той възрази, че щял да ме оцапа (евала за съобразителността), но аз настоях, казвайки му да се изпразни на лицето ми.. Той се завъртя и го мушна между устните ми, започна бавно да се излива по езика ми, вкусих го, извадих го от устата си, продължавайки да го лъскам над лицето си.. Усещах всяка капка и струя.. Как една профуча покрай бузата ми, друга капна на носа и челото ми.. В този момент усетих нещо мокро в гащите си, осъзнах че и аз се празня, докато той ме облива..

Избърсах се, той се закопча и тръгнахме обратно към спирката, където се разделихме без да разменяме никакви контакти. Дори имената не си споменахме..
Сега често вечер съжалявам за това.. Все пак се радвам, че успях да преглътна страха, притеснението, и успях да осъществя една стара, дълбока фантазия..
Бих казах на всички там, които имате същите копнежи- Не се срамувайте!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

  • #3 от Мъж, 42 години 21.03.2017, 13:12 Не се срамувай моето момче от това което си направил. Само те съветвам да бъдеш по внимателен със мъжете. И аз реших да стигна до края да пробвам със мъж защото нямам пари за жени. Последно време много си вдигнаха цената. А пък не мога без секс. Запознах се със едно момче на твоята възраст много си писахме но накрая се видяхме на живо. Поканих го на вилата ми на тихо и спокойно. А той симпатяга слабичък без грам косъмче по тялото. Такава свирка ми извъртя че ми се зави свят. И за първи път ебах девствено дупе. Повече жени няма и да погледна който иска да си ги ебе аз вече не.
  • #2 от Мъж, 43 години 09.03.2017, 11:32 Здравей, много ми хареса разказа ти и ме възбуди страхотно. Искам да ти кажа, че аз не съм се престрашавал да го направя с непознат от сайтове а само съм маструбирал пред камера и сме свършвали заедно. На мен много ми харесва да се събличам и да ме гледа някой с възбуден пенис. Понякога си слагам и дамско бельо и става още по вълнуващо.
  • #1 от Мъж, 28 години 06.03.2017, 17:14 Малко е тъпо това, че си направил свирка на непознт на стадион? Иначе щом това те е задоволило и си осъществил фантазията си всичко е наред. Аз лично не бих правил секс под каквато и да е форма с друг мъж, но съм солидарен с всеки и ти казвам, че най важно е на теб да ти е хубаво. Само не го прави на обществени места. Избора на всеки си е негова лична преценка но не натрапвай сексуалноста си на публични места кофти е.