Сподели
Здравейте, аз съм момиче на 13 години и тази нова учебна година дойде нов учител в даскало. Преподава по фвс и е на 24 години. Честно казано в началото на годината не ми хареса, защото беше много студен и не го беше грижа ако някой се нарани. Но постепенно една моя съученичка започна да се гаври с мен докато правим тренировки:
-Охоо, ти много се радваш, че виждаш господина!
Честно казано аз не проявявах интерес към него, но постепенно когато тя пак започна да се гаври аз започнах да изпитвам нещо. Никога не съм си представяла, че някога ще изпитвам нещо подобно към учител, защото аз си имам принципи и съм отличничка с цели за добра гимназия, вишше образование и сериозната професия "хирург". Започнах да се интереувам повече от него и намерих фейсбука му. Оказа се, че си има приятелка от 3-4 години. Сърцето ми се късаше. Той е толкова красив и много привлекателен. Започнах да надниквам все повече в него и да го опознавам. С времето чувствата ми ставаха все по и по-силни. За пръв път изпитвам толкова силна любов към някого. Защо точно него Господ избра за моя любов?! Родителите ми са строги и искат най-доброто за мен, но ако бяха разбрали това щяха да ме... Пазя го в тайна вече 2 месеца и казах само на най-добрата ми приятелка, която за съжаление замина за Германия и поддържаме връзка, с момичето, което се гавреше с мен, но тя даже ме разбра и на още едно момиче, което ме изнуди и е КАЗАЛА НА БРАТОВЧЕДКА МИ, която е по-голяма от мен с две години и бяхме много близки докато не пораснахме и не се отдалечихме една от друга. Един от часовете, в който имахме с него класната разговаря с него и едно от момичетата, на което бях казала ги подслуша. Говореха нещо за мен. Усещаше се от разстояние и когато аз го погледнах той ме гледаше и ми се усмихваше. Класната е казала:
-Познаваш ли *****-който беше моя брат и той отговорил:
-Да.
-Това е сестра му- и той е казал:
-Много се е променила!
В този момент разбрах, че когато съм си мислела, че сме много далече един от друг, всъщност сме били толкова близки... Всички негови приятели се оказаха и мои. Обличах се по-готино и един път си изправих косата, тесни дънки, къса тениска и готини обувки усетих как ме гледа. Не откъсваше очи от мен и все ме защитаваше, не знам защо! Един път ме уцелиха с една волейболна топка право в гърдите и болката беше толкова силна, че целия гняв се насъбра в мен. Хванах топката и докато бяхме в салона я хвърлих с всичка сила по този, който ме оцели. Замалко да откъртя стената. Той се засмя и ми каза:
-По-спокойно!
В този миг болката спря. Даже обратното, почувствах се по-силна. Всеки път когато някой ме нараняваше той по-късно или ги дразнеше или ги удряше с дневника по главата. Искам наистина да го забравя, защото знам, че никога няма да сме заедно и сърцето ми се къса. Рождения ми ден се пада точно когато имаме час с него и то първи час! Решена съм, че ще го почерпя. Слушам по-тъжни песни и само плача. Само най-добрата ми приятелка ме подкрепя като ми дава съвети. Казва ми, че невъзможното винаги е възможно. Обичам го повече от всичко и искам да го забравя! Неискам да му създавам неприятности и искам той да е щастлив, но в същия момент АЗ не съм щастлива!!! Знам, че всички ще кажат да не тая напразни надежди за него и, че съм много малка, но аз искам съвет какво да правя и моля ви кажете ми, защото аз имам огромен шанс да го спечеля и това ми е поднесено на тепсия, но не знам как да постъпя. Дайте ми съвет!!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (0)