Здраве и спорт

Бебе оцеляло след аборт

Сподели
Здравеите,
На 7-ми декември бях в цикъл. На 10 януари посетих гинеколог, които установи бременност, в последствие по ред причини реших да прекъсна бременността, ходих на доктор на 109ти фервуари и ми каза че сам бременна в 11 седмица, посетих още двама гинеколози, последния от тях твърдеше че през месец декември не сам имала цикъл. На 19 февруари направих аборт в 11 седмица според последния доктор. След процедурата нямах почти никакво кървене,10 дни след това имах кървене няколко дни. Цикъла ми дойде на 16-ти март, 8 април и последно на 4-ти маи. Въпросът ми е възможно ли е бебето да е останало след аборта, макар че гърдите ми се нормализираха, нямам болки, и имам цикъл, направих си тест които е отрицателен, сам качила около 5 кг, расте ми корем и е твърд, понякога ми се е вие свят и се чувствам отпаднала. След аборта близо месец тестовете ми показваха положителен резултат.
Извинявам се за дългите обяснения,но сам наистина в затруднено положение и в момента нямам възможност да посетя доктор, искам само да знам, има ли такава възможност,
благодаря,

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

  • #3 от Анонимен, 21 години 25.05.2014, 00:24 Абе момиче,щоом има аборт - значи няма бебе. И ако не си чувала при бременност се отделя хормона на ЧХГ, който след раждане, или аборт е в кръвта на жената близо месец, докато се изчисти, нормално да си имала положителен тест слез това. Не си набивай филми, ами отиди на преглед ако се притесняваш, според мене това което питаш е много нелепо, лично мое мнение....
  • #2 от Анонимен, 18 години 23.05.2014, 00:14 Съгласна съм. По-добре потърси помощ от някой наистина добър лекар.
  • #1 от Жена 18.05.2014, 21:57 Не знам на какви доктори си ходила, но определено трябва да отидеш на кадърен и надежден лекар!!! И то спешно, ако не искаш нещо да ти се случи. Не е нормално всичко това.