Сподели
Здравейте, преди около 2 седмици и половина правих секс за втори път като цяло. Понеже съм супер неопитна в сферата не мисля, че приятеля ми свърши, дори бих казала, че не свърши, защото видях презерватива. Но в момента цикъла ми закъснява с 4-5 дни, възможно ли е да съм бременна?

ПП: Ходих на ексурзия за няколко дена в планината възможло ли е да е от смяната на климата?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

  • #3 от Анонимен 15.10.2017, 10:56 Никаква информация, как да дадем съвет? Щом е имало презерватив и мислиш, че не е свършил сигурно не си. Това е при положение, че презерватива си е бил на мястото, и че на каквото и да го базираш това мислене е вярно. Съвета ми е успокой се, защото от паникьосване ще ти закъснее още и ще полудееш. Имал съм такъв случай и от страх само го забавихме още, че щеше дами падне косата.
  • #2 от Жена, 32 години 14.10.2017, 13:56 И аз имах подобенн случай. Закъсняваше ми, а не трябваше. По време на овулацията правихме два пъти секс. За по-сигурно, само анален. Изобщо не го пуснах отпред. И пак ми закъсня, с цели 10 дни. Но си направих тест и видах, че не съм бременна.
  • #1 от Жена, 28 години 01.07.2014, 16:54 Направи си тест, върви на лекар.