Сподели
Здравейте. Имам мъжки проблем, а ме е малко срам да казвам на нашите или да ходя на доктор. На приятелите ми също не съм казвал, че ще ме скъсат от бъзици, знаете как е. Ако се наложи, ще ида на доктор, ама викам първо да потърся друго мнение, ако може да се оправи без да се разбира много много...
Значи от 2 дена ми се е свила кожата на пениса отпреде и не мога да го забелвам... като го натопя във вода и мога да го забеля. Тогава по главичката се вижда нещо като обрив... едни червени петна такива. А пък кожата ми все едно е дехидратирана една такава. Като се надървя и не мога на макс да се надървя, щото ми стяга отпреде и ме боли. Сутринта е ужас като имам ерекция.
Някой имал ли е такъв проблем?
Не е венерическа болест, щото съм девствен. Ако някой може да каже и някакво мазило да си взема от аптеката още по-добре.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (5)

  • #5 от Анонимен 27.02.2017, 14:43 Фимозен пръстен се нарича заболяването ти, чел съм за него, трябва да кажеш на ваще и да отидеш на лекар задължително! Ще ти каже нещо, аз съм момче на 16 и аз преди време имах такъв проблем, не същия като тебе, по скоро на тестисите. Казах на наще срам не срам, и ме водиха на лекар. И ти така кажи на ваще, ако искаш преди това почети малко в нета за заболяването ти, не е нещо сериозно но се иска операция, но не е задължително ако се отиде на време на лекар. Бързо оздравяване!
  • #4 от Анонимен 15.02.2016, 22:26 Фимоза мой човек иди да те обрежат и аз го имах този проблем нищо страшно
  • #3 от Мъж, 17 години 05.12.2014, 19:51 Лекар задължително и миене редовно!
  • #2 от Жена 02.01.2014, 08:36 Трябва да отидеш на лекар. И както е казал предишния - трябва да го миеш редовно.
  • #1 от Мъж, 25 години 30.12.2013, 21:33 Брат, кофти работа. Аз имах същия проблем миналата година и ходих на лекар. Каза ми, че са гъбички и ми изписа едно мазило Фуцидин. Мазах се с него няколко дена и за 1 месец ми мина, ама после пак стана така. Изписа ми друго - Тридерм. С него се мазах пак няколко дена и се оправих вече окончателно. Ама да знайш - мий редовно буя :)
    Все пак - върви на лекар! Всеки случай е различен.