Здраве и спорт

Ужас и срам - не можах да го вдигна!

Сподели
Хора ужасно нещо ми се случи. Преди 2 дни бях за първи път с момиче и какво стана... не мога и не мога да го вдигна. Момичето е от съседния клас, много е красива със страхотно тяло. Голям срам! После се прибрах и цяла вечер прекарах в гледане на порно, как така по дяволите в къщи толкова здраво ми се втвърдява че чак ме боли, а като бях с момичето не можа да помръдне дори? Всеки ден се задоволявам, през деня когато съм на училище или където и да е доста често ми се случва да се възбуждам. Сигурен съм че нямам никакъв проблем с това....! На някой случвало ли му се е това и как се решава този проблем?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Мъж, 45 години 15.04.2015, 17:19 Не са шашкай пич, на всекиго се е случвало.... За първия път, конкретно основна роля за ставане и не ставане играе жената (ако е опитна, няма идея и двамата да сте девствени). Вероятно си попаднал на некоя талпа (нищо че е убава... ама дръвце). За следващия път, сложи в джоба 50 мг Виагра, глътни я половин час преди секс и ерекцията ти е гарантирана - т.е. няма да зависи само от емоциите.