Здраве и спорт

Бременност и цигари

Сподели
Не знам дали му е мястото тук да се консултирам и образован, но все пак бих искала да прочета и някое ваше мнение отностно това бри бременост, дали е задължително да се спрат цигарите. Нямам никакви проблеми със здравето си. Бременна съм от 14 седмици и все още не съм спряла да пуша. Просто не мога, опитвам се, но не става. Мъжът ми ми мрънка, но като не мога какво да направя. Въпроса ми е към жените който са пушили по време на бременост, после имали ли са някакви последствия за плода ?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Анонимен 05.09.2017, 15:34 Защо не се консултираш с лекар например. Писането в сайтове/форуми няма да ти даде верния отговор. Страх те е че лекаря ще ти каже същото което вече знаеш - последствия ще има, но ти просто не се интересуваш. Имаш силно пристрастяване подобно на човек употребяващ твърди наркотици. Поинтересувай се от програми за преодоляване на подобни неща.