Здраве и спорт

Имам тих глас! Проблем! Помогнете!

Сподели
Здравейте на всички, аз съм момче на 16 години, проблема е там, че имам много тих и пресипнал глас, вече от година е така, ако беше за седмица щях да реша, че съм настинал но вече година е много време. Иначе, от както се помня ми се подиграват, че имам писклив глас, но вече е и писклив и тих и направо с една дума странен глас. Много ме е срам като трябва да кажа нещо, или ме изпитват в училище, с този глас никой не ме взима на сериозно. Понеже в училище е шумно и всички викат, почти не се чувам. Чудя се дали е някакъв здравословен проблем, обаче всичко друго си ми е наред, нито ме боли гърло, нито нищо. Единственото е, че често получавам секрети в гърлото и преди да каже нещо трябва да направя така МмКмм. Говорих с родителите ми, и те ми казаха, че е било от пубертета и скоро ще отмине, ама не е така защото този проблем си го имам още от ранно детство, и съм убеден, че не е от това. С този глас и гадже не мога да си хвана. Моля ви дайте ми съвети, някакви идеи какво мога да направя в случая, не ми казвайте да ходя на лекар, защото съм ходил, преглеждали са ли са ми гърлото с онези клички които приличат на "клечка от сладолед" и ми викат нищо ти няма от пубертета било, ама не е казвам ви!!! Благодаря ви предварително! Ако има някой с моя проблем нека сподели!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Анонимен 27.04.2017, 16:03 Здравейте, на почти 13 години съм и имам абсолютно същия проблем все едно описвам себе си :(