Сподели
Здравейте ,на 15 години съм и от година някъде започнах да си бия чекий. Членът ми е голям 18см много трудно си оголвам главичката, а като се опитам да я оголя по време на чекия изпитвам болка. Можете ли да кажете някои друг съвет ?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Анонимен 12.02.2018, 23:50 Обрежи се така ще решиш проблема и няма да се притесняваш за нищо.
  • #1 от Анонимен 20.04.2017, 19:50 Ами според мен е нормално, при ерекция главичката не може да се забели до край. Нормално е, но ако трудно я забелваш когато не си в ерекция, тогава вече не е на добре. Но при всички случаи не е нещо сериозно, има болест която се казва Фимоза или Фимозен пръстен, при което кожичката на пениса ти не може да се забелва до край, лекува се с лека операцийка, не е нищо сериозно, просто махат тази кожичка и нямаш проблеми-обрязване, може да се размине ако е хванато по-рано. Принципно когато детето се роди, трябва всеки ден да се забелва главичката на пениса по няколко пъти, за да стане нормален пенис, който постепенно ще може да се обелва до край. Иначе по въпроса за Фимозата са умрели много царе от нея, просто тогава не са знаели, че се прави такава процедура със забелването докато детето е малко, и както тръгне да прави секс тази кожичка се разкъсва и умира от кръвоизлив. И при тази болест е невъзможно човек да си бие чекии защото Фимозния пръстен пречи. Нали като си бие чекии кожичката се дърпа на зад и на пред, при Фимозата това не е възможно, ти щом си биеш значи не е това. Както казах по-горе е нормално да не може да се забели до край в ерекция. Късмет!