Здраве и спорт

Отчаян съм от живота

Сподели
Така искам да започна от самото начало моята история. Казвам се Алекс и съм на 22 години. Досега съм нямал гадже и не съм правил секс. Проблема идва от там, че съм много срамежлив и притеснителен. От малък всеки ми се подиграва и ме обижда. Това много повлия на живота ми. Станах затворен, страхлив и свит. Дори до магазина ме е страх да отида сам, защото може да срещна някой, който ще ме обиди или ще ми се присмее. Един ден преди 2 години получих силен задух. Имах чувството, че ще умра. Ходих на много доктори, но нищо не ми откриха. Пратиха ме при психиатър и там без никакъв резултат. След 2 месеца ми се появи буца в гърлото. Отидох на лекар и отново нищо не ми откриха. Този задух и тази буца ме измъчват и до днес, но и да отида на лекар отново нищо няма да ми открият. Това нещо няма лечение. Не знам до кога ще го издържа. Буцата в гърлото става все по-голяма и по-голяма. Имам чувство, че някой ден това ще ме довърши. А и това, че нямам човек до себе си направо ме убива. Вкъщи също положението не е различно. Майка и татко цял живот са се карали и обиждали. Ставал съм свидетел на много побоища. Брат ми и сестра ми не идват у нас и не сме в добри отношения. Единствено съм близък с майка си и споделям всичко с нея, но понякога и спестявам някой неща, защото тя много се притеснява за мен и ме е страх да не и стане нещо. Нямам и приятели. Никого си нямам. Това е само част от историята. Малко ми улекна, като споделих. Моля, дайте ми съвет какво да правя?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Анонимен 29.05.2018, 20:28 Махни се от обстановката си вкъщи, стигни до разумния довод, че не си по-малко от никой друг, построй основи на живот (квартира като за начало, работа) и другите неща ще потекат по-нормално. Приятелите често идват от работата, а жената до нас се появява по някое време, но е важно да сме готови за нея. Ти не си. Стани готов възможно най-скоро по гореописаните стъпки.