Сподели
Някой, който е с плосък корем, може ли да ми обясни как го запазва такъв при консумацията на течности… Не мога да разбера защо, когато пия вода или други течности, когато ям плодове или супи, коремът ми доста се подува. Когато си набавям необходимото количество вода за деня, това е за негова сметка. И не ми споменавайте за вредните храни и газираните напитки, защото не употребявам такива.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

  • #3 от Мъж, 34 години 09.04.2015, 07:22 Здравей! Вода се пие до 30 минути преди хранене и чак 1-2 часа след хранене. Дъвчи храната добре и яж бавно. Животински белтъчини и растителни белтъчини няма да ги комбинираш заедно. (Месо, яйца и млечни продукти не се комбинират с картофи, ориз, грах и боб). Знаеш че често хапваме пиле с ориз, пиле с картофи, пиле с грах, а това е ужасно за корема когато се прави системно. Като за начало зеленчуците не ги приемай сурови, а да са варени, задушени или печени. Махни газираните напитки, пърженото, лютеницата и сосовете. Избягвай и сирене и кашкавал в началото. Разбира се това ще го спазваш 1-2 месеца докато ти се успокои корема напълно, после горе долу се придържай към този режим. Между другото си вземи по време на режима, дегазин и еспумизан. Дегазина си го пий редовно 1 месец без прекъсване, а еспумизан вземи две капсулки само в случай че усетиш надут корем.
  • #2 от Анонимен 06.04.2015, 10:14 От автора:
    Това, което си написал, е известно, но все пак благодаря за вниманието. Много ясно, че не съчетавам супа или плодове с повече течности, но дори и само една чаша вода да изпия, нещата се променят, дори без да съм сложила нищо друго в уста …правя най-различни упражнения, но не са дали резултат. За да имам желаният корем, трябва да си стоя гладна и жадна…това нормално ли е…
  • #1 от Мъж, 56 години 03.04.2015, 23:01 Намерила си кого да питаш, в този сайт болшинството са хлапета които едва ли ще знаят , но има и такива чичковци и дядовци като мен които влизат от любопитство. Нека ти кажа сега, при всеки организъм е различно и по различен начин се получава метаболизма, има значение съотношението на течностите спрямо менюто за деня, примерно ако си яла супа не е нужно да се наливаш с вода само за това че по правило трябва да се пият течностти 1,5 до 3л на ден! Така че първо трябва да се мисли, освен това плоския корем го имат хора които тренират и се поддържат, и няма как само с хранителен режим да имаш такъв.......Задължително трябва да правиш по 100-150 корембни преси всяка вечер на гладно преди вечеря , желателно е копмлекс упражнения с обръч и всичко което за коремните мускили ! ОТ ДЯДО ПЕТКО .