Здраве и спорт

Преждевременна еакулация

Сподели
Здравейте тук съм за да споделя за проблема си ако някои е имал същия или подобен проблем, идеи или решение ще съм му много благодарен. Та така на 24съм и с приятелката ми живеем заедно от 6месеца вече и сме нямали и една нормална вечер. Всичко почва добре целувки, закачки и т. н. както си трябва но докато го вкарам и вече съм свършил. Нито съм най богатия нито най красивия на света но тя все още е с мен всеки път ме успокоява че всичко ще се оправи но аз губя надежда неиздържам да я гледам така всеки път. Ходих на уролог прати ме на изследвания каза ми че имам възпаление на пикочните пътища предписа ми хапчета които пих в продължение на 40дни и нищо. Миналата седмица приключих с хапчетата и трябваше да отида за нови изследвания но незнам дали си струва изобщо не ми пука за парите само да се оправя но имам чувството че доктора иска само това. Затова и сега ви пиша тук ако някои може да ми даде някакъв съвет или да помогне ще съм ви много благодарен.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Мъж, 35 години 18.08.2017, 09:12 Здр. дано да нямаш някой по сериозен здравословен проблем но все пак си мисля че всичко идва от главата, може би постоянно мислиш какво ще стане когато почнете да го правите, до колко ще издържиш, ще можеш ли да повториш акта и всичко това ти се отразява. Имах подобен проблем и го преодолях но трябва да вярваш че можеш, пробвай с едни хапчета за полова мощ и издражливост и когато видиш ефекта може би и ще си повярваш и после всичко постепенно ще се нормализира. Пожелавам ти успех
  • #1 от Мъж 17.08.2017, 13:15 Опитай да повишиш издръжливостта с гледане на порно. Друг вариант е да мастурбираш преди да започнат милувките с приятелката ти.
    Съществуват и спрейове които би трябвало да помагат в такива случаи, но това е по-скоро краен вариант.