Сподели
Имам страх от мисълта, че не мога да не заспя – нямам конкретен дразнител да не спя - самата мисъл ми е дразнител и ме обхваща и наистина не мога да спя. Сякаш се съсредоточавам в една точка, много се напрягам от това и не мога да се отпусна. Не спя по цели нощи. Изпитвам страх, че не мога да се отпусна и че тази негативна мисъл не ми позволява. Консултирала съм се със специалисти, но никой нищо не може да каже. Това изживяване е голям ужас. Свързано е с внушение и втълпяване на тези неща, които ме ужасяват. Сигурно е нещо като страхова невроза. Какво да правя ?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Мъж, 16 години 24.03.2017, 16:30 Ами... И аз бях същия! До време е, ще мине от само-себе си. Не се притеснявай. Просто гледай телевизия и ще се унесеш като усетиш, че това става спри си телевизора и заспи. Успокоявай се докато заспиваш, мисли си за утрешния ден, колко ще е хубав, просто се отпусни, вземи си вана или душ изчисти си мислите, пий една бира:)