Здраве и спорт

Загубих самочувствието си...

Сподели
Здравейте!
Знам че в сайта има достатъчно подобни теми.. Но моля и моята бъде публикувана. Благодаря! :)
На 14 години съм, 164 см и тежа 82 кг.. Преди да почнете да наливате обидите.. свикнала съм..
Ще помоля някой, който разбира от диети.. разделно хранене, упражнения и т. н да ми помогне и да предложи нещо.. От малка съм си пълна, но не чак толкова.. преди като че ли имах по-голямо самочувствие.. Може би март месец започнах да тренирам във фитнес и уж да се храня здравословно.. ама все се отказвах и свалях по 2 кг най-много и толкова.. Сега съм се отпуснала пак... И винаги става така.. Не знам.. нямам воля ли, мързи ли ме.. имаше един период във фитнеса доста се претоварвах и ми се беше подул врата от двете страни.. Не знам от какво се беше получило, но личния доктор каза, че може би е от фитнеса.. Защото тренирах със доста кг.. Ще се радвам някой да ми помогне със съвети.. Защото имам нужда да отслабна поне 15 кг. :)

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Мъж 26.08.2016, 10:06 Аз мога да ти помогна.... бях на същото положение като теб ! БЯХ висок 164 цм и тежах 90 кг (бях на 12), а сега съм на 14 години, тежа 70 кг и съм висок 169, но като се има впредвид здравословните проблеми, които си докарах... така че просто яж повече плодове и зеленчуци, сладко похапвай веднъж на 2 седмици и не прекалявай, тестени изделия е хубаво да не ядеш, спри газираните напитки, надявам се да съм ти помогнал с нещо :)
  • #1 от Анонимен 22.08.2016, 17:46 Когато излезеш от морето хората връщат ли те обратно във водата ?