Здраве и спорт

Жени, обичате ли бръснати мъже ?

Сподели
Здравейте, имам едни въпрос към жените. Въпросът ми е какви мъже предпочитате, бръснати или не? Говорил съм с няколко жени и досега всички са ми казвали, че ненавиждат косми по интимните места, както и където било по тялото. И по тази причина започнах да се бръсна навсякъде! Първият път ми беше доста некомфортно докато свикна, но сега вече всичко е наред и се бръсна всеки ден. Е жени очаквам отговори от вас, от какъв мъж бихте се възбудили повече, окосмен или прилежно обръснат. Също така бихте ли се погнусили от космат мъж. Обмислям ако се окаже, че наистина жените предпочитат бръснати да взема по-сериозни мерки с обезкосмяването, също така ми препоръчайте друг вид обезкосмяване освен бръснене. Благодаря ви предварително!

Бръснат или не!

Виж резултатите

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Мъж, 72 години 20.03.2017, 14:48 Истинският мъж си е мъж, а не путьо. Ти на какъв искаш да се правиш, ПРАВИ МУСКУЛИ, плочки спортувай, това е мъжа.